İzmir'deki Falcılar

slm arkadaşlar bu hoca işlerine inanmazdım ama insanın başına gelmesi gerekiyormuş eşimle bir senedir şiddetli bir gecimsizliğim vardı aile pisikatrileirnden tutun gitmediğimiz yer kalmadı sevdiğim bir arkadaşım bir numara verdi aradım eşimin hayatında biri oldugunu söyledi ilkönce inanmadım ve bana işyerindeki arkadaşının adını söyledi sok oldum işlem yapılması gerektiğini anlattı ve başladık 1 ay sonra herşey yavas yavas yoluna giirmeye başladı yuvamı kurtardı ve bende paylaşmak istedim. ismi ömer hoca bana yardımcı oldu allah razı olsun ...numarsı
Hangi falci bu?nerdeyrri

sizi tanıdım orda çalışıyorsunu bana baya övdünüz kendisini berbat ötesi zaten kemeraltından gönderilmesi bundan demekki arkadaşlar kanmayın paranızı çöpe atmayın adamın kendine hayrı yok boşversene
kesinlikleee katılıyorumm paraya yazıkk:KK62:

Kızlar acil tavsiyeye ihtiyacım var :( Yarın arkadaşımla Alsancak'a gideceğiz fal baktırmayı dusunuyoruz lakin kime baktırmalıyız, kim iyi, kim kötü, fiyatlar ne kadar hiçbir fikrimiz yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğiz cidden :-)

ben daisydeyken gitmiştim dualar yazmıştı sonrada bu dualardan sonra şu harflere dikkat et demişti ben yaşadım ama verdiği süreden bikaç ay sonra :S sana ne verdi ki merak ettim aynı dualar mı acaba ??

felak nas ayetel kürsi okudum bikaç hafta geçti ama sonuç yok henüz. aynı dualar mı senin de??
bana da bi sürü harfler ve yaşlarını verdi, o kadar insan karşıma çıksa yedi kocalı hürmüz olurum, birini bulamazken :))

Kızlar acil tavsiyeye ihtiyacım var :KK43: Yarın arkadaşımla Alsancak'a gideceğiz fal baktırmayı dusunuyoruz lakin kime baktırmalıyız, kim iyi, kim kötü, fiyatlar ne kadar hiçbir fikrimiz yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğiz cidden :-)
Kızlar acil tavsiyeye ihtiyacım var :KK43: Yarın arkadaşımla Alsancak'a gideceğiz fal baktırmayı dusunuyoruz lakin kime baktırmalıyız, kim iyi, kim kötü, fiyatlar ne kadar hiçbir fikrimiz yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğiz cidden :-)

Arkadaşlar kimseye akıl vermek değil niyetim ama yıllardır fal baktıran birisi olarak şunu söyleyeyim ki öyle her dediği çıkan bir falcı görmedim ben.Bırak hepsini 10 tane söylediğinden 5 tanesini bile tutturan yok.
O yüzden ben kendimi frenleyebildim ve artık sadece çooook bunaldığımda gidiyorum ve öyle çok pahalı olanlara da gitmiyorum.9 ayda sadece 1 kere gittim.
Hele ki forumu takip edip de sakın bu falcı iyi deyip de gitmeyin çünkü ben eskiden her okuduğuma inanıp her hafta bir falcıdaydım.

Bu formu takip eden arkadaşlara belki faydası olur diye gittiklerimi ve ne söylediklerini yazmak istedim.

1-Fiesta Alsancak Canan :Yaklaşık 4 sene önce falan gitmiştim.Tamamen fiyaskoydu hep duymak istediklerimi söyledi ve ben mutlu bir şekilde yanından ayrıldım baktırdıktan bir hafta sonra arkadaşlarımı alıp gittim hadi bir daha baktırayım dedim bir hafta önce söylediklerinin tam tersini söyledi ve ben şoka girdim.Ne olumlu söyledikleri ne de olumsuz söyledikleri çıktı tamamen farklı şeyler yaşadım.
2-Alsancak Ece mi Ecem i tam hatırlamıyorum tamamen saçmalıktı.
3-Yeşilyurt Balkabağı cafe Emel :Buradaki yazılardan etkilenip gitmiştim.İşle ilgili bir çok şey söyledi hiç biri gerçekleşmedi.Özel hayatla ilgili söyledikleri de olmadı.
4-Kemeraltı Sibel:Geçmişe dönük siteye bakarsanız Sibel o kadar övülmüş ki gitmezsem ölecektim.Taa geçen senenin parasıyla 40 liraya baktı .Geleceği bilmeyi bırakın kızım olduğunu bile bilemedi. Ona verdiğim paraya çok acıdım.Hiç bir şeyi bilemedi.
5-Kemeraltı Fatoş:Çok hoş bakım yapıyor ama geleceğe dair sadece bir şey bildi.
6-Kemeraltı Ayten cafe Ayten: Dediği şeylerden bir tane bile yaşadığım bir şey olmadı.
7-Kemeraltı Babacan Cafe Birgül:Baktırırken iyi vakit geçiriyor ve inanıyorsunuz ama Birgülün dedikleri de çıkmadı.
8-Kemeraltı Babacan Cafe İranlı bir bayan:Onun da söyledikleri de çıkmadı.
9-Kemeraltı Sevdam Cafe :3 kere gittim. 3 gidişimde de işle ilgili söyledikleri çıktı ama diğer söylediği hiç bir şey çıkmadı.
10-Alsancak Murat :Yeni aralık ayında gittim.Durumumla ilgili isabetli yorumlar yaptı.Alyansımı takmamıştım alyansın nerede dedi hemen.Bakarken ben çocuğum var demeden acele etme kızını da anlatacağım dedi.Ama gelecekle ilgili pek bir şey demedi dedikleri çıkacak mı bekleyip bakacağım çıkarsa yazarım.

Yani kısaca aman baktırmayın demeyeceğim ama bir fala 20-25 den fazla vermeyin 50 alanda aynı 100 alanda.
İnşallah herkes mutlu musmutlu yaşasın da fala ihtiyacı kalmasın

kızlar uygun fiyata katina bakan var mı alsancak tarafında hiç gitmedim izmir de falcıya lutfen öneriiii

Kemeraltı sevdam kafe'de İlgen ve Hülya hanım'a farklı zamanlarda fal baktırdım.Baştan aşağı yalan ve sallama başarılı değiller çok net oldukça bariz ve belirgin olan bir kaç olayı kesinlikle bilemediler sorduğumda da asla alakası olmayan cümlelerle savuşturdular...Zaman ve para kaybından başka birşey geçmez elinize bilginiz olsun.

Kemeraltı beyzade kafe'de Fatoş hanıma fal baktırdım oldukça gerçekçi bir bakım ve farklı bir bakım tarzı var...tavsiye ederim.

Alsancak du fiesta kafe'de Kemal beyi ise tek geçerim ne söylediyse hepsi karşıma çıktı bir daha gittim yine aynı sizin duymak istediklerinizi değil gerçekleri ayrıntısıyla söylüyor...Şahsen şiddetle tavsiye ederim.

kemal bey hala fiestada mı yarın bulabilir miyim?

Alsancak fiestada sevgican diye bi falcıyı duymuştum gitmeyi düşünüyorum. baktıranlar varsa yorum yapabilirler mi nasıl bakıyor, memnun kalan var mı ?

Yahu koca İzmir'de düzgün bir falcı yok mu anlamadım ben :( Bu topik az hareketlense, baktıranlar fikirlerini paylaşsa daha fazla. Tabii reklam amaçlı olmayanlar. Onları ayırt edebiliyoruz zaten:KK14:

Alsancak fiestada sevgican diye bi falcıyı duymuştum gitmeyi düşünüyorum. baktıranlar varsa yorum yapabilirler mi nasıl bakıyor, memnun kalan var mı ?

Fiesta da Sevgi diye birine baktırdım. Açık renk saçlı yaşlı bir bayan, eğer oysa bahsettiğin gelecekle ilgili söylediği hiçbir şey çıkmadı. Ama o an için bildikleriyle ağzımı açık bırakmıştı.

Fiesta da Sevgi diye birine baktırdım. Açık renk saçlı yaşlı bir bayan, eğer oysa bahsettiğin gelecekle ilgili söylediği hiçbir şey çıkmadı. Ama o an için bildikleriyle ağzımı açık bırakmıştı.
sanırım o olmalı. aslında benim için de önemli olan şu anki durumla ilgili mantıklı şeyler söyleyebilmesi.. gelecekle ilgili doğru yorum yapanla bende henüz karşılaşmadım izmirde :KK70:

Ya kizlar internette bi site donuyor pasakli birsen adina mail falan attim ben onun torunu iddia eden biri artik tanimadiklarina bakmadigini sadece telefon ile baktigini soyledi fakat 300 lira istiyor telefonda bakim icin sanirim onun adini kullanan biri ama bilemedim yine de bilgisi olanlar yazarsa cok sevinirim

Back
X