- 4 Aralık 2018
- 927
- 984
- 103
Mehtap a da baktırdım baya baya bildi. Begendim ben de. Yeni baktırdım dedikleri cıkarsa super olurBen orda mehtap ablaya baktiriyorum hep, memnunum genel olarak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mehtap a da baktırdım baya baya bildi. Begendim ben de. Yeni baktırdım dedikleri cıkarsa super olurBen orda mehtap ablaya baktiriyorum hep, memnunum genel olarak.
mehtap ablanın gelecege dair tahminleri çıkar umarım. Telefonla bakıyor mu? Varsa telefonunu alabilir miyim?Mehtap a da baktırdım baya baya bildi. Begendim ben de. Yeni baktırdım dedikleri cıkarsa super olur
hangi cafe acaba?Telefonla baktı ama cafe yonlendirdi telefonu. O yuzden calıstıgı cafeye telefon edin. Özwl no su yok
ben size yazmıştım numarayı.merhaba hülyam cafe'nin ya da hülya hanımın telefonu olan var mı acaba?
o hülyam cafedeki hülya mı? ben başka hülya sanıyordum.ben size yazmıştım numarayı.
Esra hanım mehtap hanımın falları çıkıyor muBen orda mehtap ablaya baktiriyorum hep, memnunum genel olarak.
Ben vadeyi beklemedeyim hala. Siz de baktırdınız mı?Esra hanım mehtap hanımın falları çıkıyor mu
benim de şubatın 12 sine kadar olması gereken birşey var olursa mehtap cıktı derimBen vadeyi beklemedeyim hala. Siz de baktırdınız mı?
Cikti mi mehtap? Hulyam kafe hulyanin numarasini ben de alabilir miyimbe
benim de şubatın 12 sine kadar olması gereken birşey var olursa mehtap cıktı derim
Karsiyaka leylanin numarasi sizde var mi biri bana atabilir mibu kişi telefondan bakıyor mu acaba? çok kişi numarasını istemiş ama iyi kötü yorum da yapılmamış pek, baktıranlar değerlendirebilirse bize de bi güzellik olur![]()
yok bende dw. kimse yorum yapmayınca numarayı da sormadım hiçKarsiyaka leylanin numarasi sizde var mi biri bana atabilir mi