İzmir'deki Falcılar

Canım çok geçmiş olsun önce Gül hanım bana 27 şubatta hayatıma birinin kesin gireceğini söylemişti hatta iddia etti evet birisiyle tanıştım doğru ama hayatıma kesin girdi mi dersen maalesef henüz hayır :KK19: Birgül ablada tanışcağım kişiyi,mesleğini söylemişti,ismindeki harfleri vermişti ve evet tutturdu ancak henüz aşka dönüşmüş bir durum yok canım :KK17: Gül Hanım arkadaşımada bazı şeyler söyledi maalesef onlarda gerçekleşmedi,gelecekle ilgili parametreler çok oluyor o yüzden sapmalar oluyor :26: Tavsiyem varlıksal bakan falcıları bir daha denemen;Gül hanım,Birgül abla ve Sibel hanım:-)ben bunu daha deneyemedim ama öyle diyorlar) bir daha baktırman ama %100 tutturabilen var mı dersen maalesef yok :KK43: Asiye Hanımda varlıksal bakıyor ancak gelecekle ilgili söylediği bazı şeyleri tutturamadı,aynı şekilde Sevda Hanımda :S Benim içlerinde en güvendiğim ise Birgül abla ile Gül hanım umarım süreci çabuk ve en kolay şekilde atlatırsın sakın umudunu yitirme gün doğmadan neler doğar..
Birgülün numarasi varmi

pelin7 ve kleo35 e teşekkkürler numara için.bugün nergiz hanıma gittim.kendisi gerçekten çok tatlı bir insan.olumsuz gördüğü şeyleride söyledi sadece beklentileri değil.bazı öneriler ve tarihler verdi.bekleyip görücez.bir tanesi çok yakın 3 gün.yine yazıcam.20-25 dak kadar sürdü.ama memnun kaldım.şu an favorilerim sibel ve nergiz hanım.bu arada gökçe hanımıda deniycem en yakın zamanda
Lutfen Nergiz hanimin numarasini soyleyebilir misin

Yaz sonunda bir arkadaşla tamamen spontane bir şekilde Kızlarağası'nda kahve içtikten sonra fal baktırdık. Bana burç yorumu yapacak falcı istemiyorum dedim tamam diyen ilk falcıya girdik. Ahmet Bey'in kahve evindeki falcıya (adını hatırlamıyorum) dediklerin çıkarsa gelirim gelirken de bir ordu insan getiririm demiştim kartını verdi. Bilin bakalım ne oldu? Dediği hiçbir şey çıkmadı. :KK45::KK45:

Gerçek falcılar geçim derdinden maaşlı işe başlamış olsa gerek. Demem o ki bu fal piyasası Izmir'de baya baya ölmüş.

Nerde o eski falcılar... :işsiz:

Merhabalar, ben İzmir Bornova da çok çok iyi bir Tarot yorumcusu biliyorum. Yıllardır kendisine zaman zaman gider baktiririm. Bugüne kadar hangi tarihi verdiyse tuttu. Çevremdeki arkadaşlarımı da yönlendirdim. Hatta en son annem ile görüştürdum diyebilirim :D Hem gayet uzun bakıyor, istediğiniz soruları sorabiliyorsunuz. Ben kemeraltinda olsun Bornova nin belli yerlerinde nam salmış diğer falcilar olsun Cook yerde fal baktırdım ama hiç biri beni memnun etmedi maalesef belki de enerjimiz tutmamistir. Başlığa denk gelince ilgilenenler için Falcı Melek ablanın numarasını veya Instagram hesabını paylasabilirim. Eskiden saklibahce kafede bakım yapıyordu ancak artık telefondan devam ediyor diye biliyorum. Yine siz görüsursunuz. Erkek arkadaşımla tanışma tarihim, dış görünüşü olsun sonra ailede belli hastalık yaşayanlar olsun hepsini bana önceden söylemişti. Artık ne zaman aklıma.birsey takılsın kendisine danışmaya bakım yaptirmaya giderim. Çooook tavsiye ediyorum🤗
Merhabalar, bana numarasını özelden atabilir misiniz?🙏🏻🙏🏻☺️☺️

Destina’nın Yeri Mehtap’a baktırıp çıkan veya çıkmadı diyen var mı? Baktırdım, beğendim gibi de ama gelecekle ilgili söyledikleriyle alakalı beklentiye girmeli miyim bilmiyorum.

Back
X