Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıktı. arıycak demıstı aradı. çok kısa gelecek bakmıştı zaten sonrası biraz uydurmasyondu çünküCikti mi mehtap? Hulyam kafe hulyanin numarasini ben de alabilir miyim
Sevindim kisa sureli de olsa bilmesine. Telefonda bakiyor mu acaba kafeyi arayip mi randevu aldinizçıktı. arıycak demıstı aradı. çok kısa gelecek bakmıştı zaten sonrası biraz uydurmasyondu çünkü
telefonla baktırmıştımSevindim kisa sureli de olsa bilmesine. Telefonda bakiyor mu acaba kafeyi arayip mi randevu aldiniz
Birgülün numarasi varmiCanım çok geçmiş olsun önce Gül hanım bana 27 şubatta hayatıma birinin kesin gireceğini söylemişti hatta iddia etti evet birisiyle tanıştım doğru ama hayatıma kesin girdi mi dersen maalesef henüz hayırBirgül ablada tanışcağım kişiyi,mesleğini söylemişti,ismindeki harfleri vermişti ve evet tutturdu ancak henüz aşka dönüşmüş bir durum yok canım
Gül Hanım arkadaşımada bazı şeyler söyledi maalesef onlarda gerçekleşmedi,gelecekle ilgili parametreler çok oluyor o yüzden sapmalar oluyor :26: Tavsiyem varlıksal bakan falcıları bir daha denemen;Gül hanım,Birgül abla ve Sibel hanım
ben bunu daha deneyemedim ama öyle diyorlar) bir daha baktırman ama %100 tutturabilen var mı dersen maalesef yok
Asiye Hanımda varlıksal bakıyor ancak gelecekle ilgili söylediği bazı şeyleri tutturamadı,aynı şekilde Sevda Hanımda :S Benim içlerinde en güvendiğim ise Birgül abla ile Gül hanım umarım süreci çabuk ve en kolay şekilde atlatırsın sakın umudunu yitirme gün doğmadan neler doğar..
Ben de Nergiz hanimin nosunu ogrenebilir miyimadresini veririsen mail aat
herkesin beğendiğini sen beğenmeyebilirsin.ben gülden hiç memnun kalmadım.nergiz hanımın telini atamıyorum çünkü özel hakkım yok.ama mail atabilirim istersen.
Nergiz hanimin numarasini verebilir misin lutfenNergiz'e bir kaç gün sonra gidicem, dönüşte haberleri paylaşırım :))
Lutfen Nergiz hanimin numarasini soyleyebilir misinpelin7 ve kleo35 e teşekkkürler numara için.bugün nergiz hanıma gittim.kendisi gerçekten çok tatlı bir insan.olumsuz gördüğü şeyleride söyledi sadece beklentileri değil.bazı öneriler ve tarihler verdi.bekleyip görücez.bir tanesi çok yakın 3 gün.yine yazıcam.20-25 dak kadar sürdü.ama memnun kaldım.şu an favorilerim sibel ve nergiz hanım.bu arada gökçe hanımıda deniycem en yakın zamanda
Banada lütfenMerhaba leyla hanımın numarasını bilen olursa bana da atabilir mi ya da nerde bakıyor acaba bilen varsa yazabilir mi
Numarasını banada atarmısınızMerhaba karşıyaka Leyla'nın numarasını paylaşabilir misiniz?
Banada lütfenKarsiyaka leylanin numarasi sizde var mi biri bana atabilir mi
Herkes bunu soruyor ama kimse yazmadıBanda numarasını atarmısınız Karşıyaka’daki Leyla’nın lütfen
Merhabalar, bana numarasını özelden atabilir misiniz?Merhabalar, ben İzmir Bornova da çok çok iyi bir Tarot yorumcusu biliyorum. Yıllardır kendisine zaman zaman gider baktiririm. Bugüne kadar hangi tarihi verdiyse tuttu. Çevremdeki arkadaşlarımı da yönlendirdim. Hatta en son annem ile görüştürdum diyebilirimHem gayet uzun bakıyor, istediğiniz soruları sorabiliyorsunuz. Ben kemeraltinda olsun Bornova nin belli yerlerinde nam salmış diğer falcilar olsun Cook yerde fal baktırdım ama hiç biri beni memnun etmedi maalesef belki de enerjimiz tutmamistir. Başlığa denk gelince ilgilenenler için Falcı Melek ablanın numarasını veya Instagram hesabını paylasabilirim. Eskiden saklibahce kafede bakım yapıyordu ancak artık telefondan devam ediyor diye biliyorum. Yine siz görüsursunuz. Erkek arkadaşımla tanışma tarihim, dış görünüşü olsun sonra ailede belli hastalık yaşayanlar olsun hepsini bana önceden söylemişti. Artık ne zaman aklıma.birsey takılsın kendisine danışmaya bakım yaptirmaya giderim. Çooook tavsiye ediyorum
![]()
Merhabalar, numarası sizde varsa alabilir miyimBana verir misiniz numarasini
Dedikleri çıkarsa yazar mısınız ? birde ne kadar baktırdınızDestina’nın Yeri Mehtap’a baktırıp çıkan veya çıkmadı diyen var mı? Baktırdım, beğendim gibi de ama gelecekle ilgili söyledikleriyle alakalı beklentiye girmeli miyim bilmiyorum.
Yazarım. Umarım çıkar çünkü olumlu konuştuDedikleri çıkarsa yazar mısınız ? birde ne kadar baktırdınız