- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Merhaba hanımefendi. Kendisini denedim. Sizden numarasını istemiştim. Açıkcası bakım yapan ablayla sohbet havasında bir telefon konuşması yaşadım. Ben yazmayayım kimsenin ekmeğine mani olmayayım dedim şimdiye kadar ama sizin komşunuzun bakımı 100 tl eder mi? Benimle ilgili bildiği hiçbir şey olmadı. Vadeleri zaten ileriye çok ileriye dönük. Çıkıp çıkmadığını görmek için biraz beklemek lazım. Yine de güzel bir sohbet dedim kendime ve kapattım telefonu.Para odakli bakilan fallar bunlar ayrica ust uste araliksiz bir suru insanlara bakiyorlar bi defa hislerinle yogunlasamazsin bile. Keske benim onerdigim kisiyi deneseydiniz bunca para dokceginize onlara
Ben de müsait bir zamanda dediğiniz kişiyi deneyeyim diyordum iyi oldu yorumunuzMerhaba hanımefendi. Kendisini denedim. Sizden numarasını istemiştim. Açıkcası bakım yapan ablayla sohbet havasında bir telefon konuşması yaşadım. Ben yazmayayım kimsenin ekmeğine mani olmayayım dedim şimdiye kadar ama sizin komşunuzun bakımı 100 tl eder mi? Benimle ilgili bildiği hiçbir şey olmadı. Vadeleri zaten ileriye çok ileriye dönük. Çıkıp çıkmadığını görmek için biraz beklemek lazım. Yine de güzel bir sohbet dedim kendime ve kapattım telefonu.
Merhaba hanımefendi. Kendisini denedim. Sizden numarasını istemiştim. Açıkcası bakım yapan ablayla sohbet havasında bir telefon konuşması yaşadım. Ben yazmayayım kimsenin ekmeğine mani olmayayım dedim şimdiye kadar ama sizin komşunuzun bakımı 100 tl eder mi? Benimle ilgili bildiği hiçbir şey olmadı. Vadeleri zaten ileriye çok ileriye dönük. Çıkıp çıkmadığını görmek için biraz beklemek lazım. Yine de güzel bir sohbet dedim kendime ve kapattım telefon
Ne munasebet kimsenin ekmegine niye sebep olasiniz ki cafede bakilanlardanda bazen memnun kalamayabiliyoruz. Herkes tavsiyede bulunuyor ben begendigim icin bende bulundum hepsi bu.Merhaba hanımefendi. Kendisini denedim. Sizden numarasını istemiştim. Açıkcası bakım yapan ablayla sohbet havasında bir telefon konuşması yaşadım. Ben yazmayayım kimsenin ekmeğine mani olmayayım dedim şimdiye kadar ama sizin komşunuzun bakımı 100 tl eder mi? Benimle ilgili bildiği hiçbir şey olmadı. Vadeleri zaten ileriye çok ileriye dönük. Çıkıp çıkmadığını görmek için biraz beklemek lazım. Yine de güzel bir sohbet dedim kendime ve kapattım telefonu.
Bende alabilirmiyim bilgilerini?Merhaba iletişim bilgilerini almam mümkün mü acaba? Şimdiden teşekkür ederim
Bende alabilirmiyim numarasiniMerhaba rica etsem bilgilerini bana da yollar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim
Bana bedriye hocanın numarası lazım . Sabit telefon var ulaşılamıyor.Bedriye'nin numarası bende var. Defalarca gittim. Ama özel mesaj hakkım yok. Zaten randevu alman gerekmiyor. Cuma hariç hergün bakım yapıyor.Selçuk Belevi'nde kime sorsan gösterir.
Ya gerçekten para tuzağı hanımefendi ile telefonda görüştüm kendimi keriz gibi hissediyorum dediği hiç bir şey doğru değil kendisi medyum falan değilBen de müsait bir zamanda dediğiniz kişiyi deneyeyim diyordum iyi oldu yorumunuz
Ya inanmayın ya gerçekten dediği hiç bir şey doğru değil kafasından attı medyum falan değilMerhaba rica etsem bilgilerini bana da yollar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim
Bana da gonderir misiniz numarayiYakin zamanda yasadigim guzel bir fal deneyimim oldu msjlarimda bi yere yazdim merak eden okuyabilir. Ama ben birsen pasakli ve polar cafedekilere baktirmistim cok alakasiz seyler soyluyolar yani sanki benim falim degil baskasininkine bakiyolar zaten o an tadim kaciyo 3 soylediginden 3 ude tutmazsa sinir oluyor insan diyolar ya yok gunune denk gelmek lazim yok bilmem ne. Ben para verip cafede o falcilara baktirmayi cok uzun zaman oldu birakali. Komsumuzun kardesine denk geldim kadin medyummus ona baktirdim herseyide nokta atisi yapti isim tarih vererek soyledi su tarihler senin icin onemli vs gbisinden herseyden once kardesimin hayatinda kimse yokken evlencegini soyledik aman iste fal dedik geçtik ama bildi kadin. Neyse telefonda yonlendirmeyle bakiyor ses kaydi falan yapabiliyosunuz baya uzun cunku akilda tutmak mumkun olmuyor. Baktigi is adamlari falan varmis sabit ayni kisiler danisiyolarmis ona hayirli olurmu gbisinden.
Merhaba, isteyen varsa yardımcı olurum demişsin bana iletişim bilgisini yazabilir misin rica etsem?Merhaba kızlar yine ben ve yine fallarımartik o kadar fal haci hoca önerdim ki reklam filan olmadigini anlamissinizdir cunku tecrubelerimi paylasip yardimci olmaktan öteye birsey yapmadim bu defa söyleyecegim bayan herkese bakım yapmiyor ve olumlu olumsuz herseyi pat pat söylüyor. Uzun suredir bakim yaptiriyorum kendisine hatta bazen yalvariyorum su an degil hayatinda degisiklik olsun oylw bakalim hibi geri ceviriyor. Kaliteli bir bayan sonrasini taki ediyor daha cok yasam kocu gibi ilk defa boyle biriyle karsilasacaginiza eminim. söylediklerini yasadim bizzat yasadim fakat benim icin herseyden önemli olan bir olayi hatta imkansiz olan bir olayi yasadim sayesinde verdigi dualarla yolum acildi o yuzden gönül rahatligiyla önerebilirim. Belki bakim yaptiranlar yani danisanlari vardir aranizda Medyum Buket. Telefondan bakim yapiyor kendisi 200 TL ye ama bence deger heryere gidip geldim haci hoca yol demedim bu d Çok ihtiyaci olan varsa vermek isterim yardimci olurum.
Merhaba numara geldi mi banada yollar mısınız lütfen.Bana da gonderir misiniz numarayi
GelmediMerhaba numara geldi mi banada yollar mısınız lütfen.((
Kim bana da numarasini verir misinArkadaşlar forumda en kidemlilerdenim diyebilirim bütün yapıcıları denedim çoğuyla ahbap bile oldum artık... tecrübelerime dayanarak şunu soyleyebilirim ki falcıya gitme nedeniniz neyse yani neyi öğrenmek istiyorsanız buna çözüm yolu bulun bence çünkü sonu yok böyle ben bi araba parası vermişimdir falcılara sonra yine birinin tavsiyesiyle bi yere gittim hem merak ettiklerimi öğrendim hemde beni falcı falcı gezdiren sorunu çözdü kadın yani istediğimi aldim hem duru görüsü var hem de terapist kadim bazı yöntemlerle işinizi şipşak hallediyo
Merhaba ben de telefon numarası alabilir miyim acabaYakin zamanda yasadigim guzel bir fal deneyimim oldu msjlarimda bi yere yazdim merak eden okuyabilir. Ama ben birsen pasakli ve polar cafedekilere baktirmistim cok alakasiz seyler soyluyolar yani sanki benim falim degil baskasininkine bakiyolar zaten o an tadim kaciyo 3 soylediginden 3 ude tutmazsa sinir oluyor insan diyolar ya yok gunune denk gelmek lazim yok bilmem ne. Ben para verip cafede o falcilara baktirmayi cok uzun zaman oldu birakali. Komsumuzun kardesine denk geldim kadin medyummus ona baktirdim herseyide nokta atisi yapti isim tarih vererek soyledi su tarihler senin icin onemli vs gbisinden herseyden once kardesimin hayatinda kimse yokken evlencegini soyledik aman iste fal dedik geçtik ama bildi kadin. Neyse telefonda yonlendirmeyle bakiyor ses kaydi falan yapabiliyosunuz baya uzun cunku akilda tutmak mumkun olmuyor. Baktigi is adamlari falan varmis sabit ayni kisiler danisiyolarmis ona hayirli olurmu gbisinden.
KARŞIYAKA DA LEYLA ABLAYA GİDEN VAR MI ARANIZDA HİÇ MERAK ETTİM. EVİNDE BAKIYOR. SUYA BAKIYOR ÜÇ HARFLİ ÇAĞIRIP ONA SORUYOR ÜSTÜNE TANIMADIM. BEN ÇOOK ESKİ ÜYEYİM FORUMDA ONU BULDUKTAN SONRA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ DENEMEDİM BİLE AÇIKÇASI. ONA GİTTİKTEN SONRA DİĞERLERİNE ASLA GİTMEZSİNİZ SENE DE BİR KERE GİDİN BÜTÜN SENEYİ ANLATIR GÖNDERİR SİZ ŞOKBU ARADA BANA DA BURADAN BİRİ ÖNERMİŞTİ YILLAR YILLAR ÖNCE EVDE KAĞIDA SORU YAZIP GİTTİM KAĞIDI AÇMADAN İÇİNİ OKUDU BİRAZ KORKUYORSUNUZ ÖNCE BU NASIL OLDU DİYE AMA SONRA GEÇİYOR :) BU ARADA BAYADIR FORUMA GİRMİYORUM ÇOK FAZLA BİRİLERİ KENDİ GİRİP REKLAMINI YAPMIŞ GİBİ GELDİ BANA ÜZÜLDÜM telefon numarasını rica etsem yazar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?