İzmir'deki Falcılar

Para odakli bakilan fallar bunlar ayrica ust uste araliksiz bir suru insanlara bakiyorlar bi defa hislerinle yogunlasamazsin bile. Keske benim onerdigim kisiyi deneseydiniz bunca para dokceginize onlara
Merhaba hanımefendi. Kendisini denedim. Sizden numarasını istemiştim. Açıkcası bakım yapan ablayla sohbet havasında bir telefon konuşması yaşadım. Ben yazmayayım kimsenin ekmeğine mani olmayayım dedim şimdiye kadar ama sizin komşunuzun bakımı 100 tl eder mi? Benimle ilgili bildiği hiçbir şey olmadı. Vadeleri zaten ileriye çok ileriye dönük. Çıkıp çıkmadığını görmek için biraz beklemek lazım. Yine de güzel bir sohbet dedim kendime ve kapattım telefonu.

Ben de müsait bir zamanda dediğiniz kişiyi deneyeyim diyordum iyi oldu yorumunuz

Ne munasebet kimsenin ekmegine niye sebep olasiniz ki cafede bakilanlardanda bazen memnun kalamayabiliyoruz. Herkes tavsiyede bulunuyor ben begendigim icin bende bulundum hepsi bu.

İzmir'de çok iyi bir hoca varmış büyü bozan. Daha önceki sayfalarda bahsedilmişti. İletişim bilgilerini gönderen olursa çok sevinirim.

Bedriye'nin numarası bende var. Defalarca gittim. Ama özel mesaj hakkım yok. Zaten randevu alman gerekmiyor. Cuma hariç hergün bakım yapıyor.Selçuk Belevi'nde kime sorsan gösterir.
Bana bedriye hocanın numarası lazım . Sabit telefon var ulaşılamıyor.

Merhaba herkese iyi bayramlar uzun zamandır buraya yazmıyordum. En son Azad a fal batırmaya kalktım ve çok fena dolandırıldım. Aman ha uzak durun paranızı kaptırmayın sakın.

Bir şekilde etkileyip para alıyor koruma falan yaptırmayın, fal batırmayın uzak durun. İlk defa başıma geldi. Bana olmaz demeyin.

Bana da gonderir misiniz numarayi

Merhaba, isteyen varsa yardımcı olurum demişsin bana iletişim bilgisini yazabilir misin rica etsem?

Kim bana da numarasini verir misin

Merhaba ben de telefon numarası alabilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…