İzmir'deki Falcılar

Merhaba bu bahsettiğiniz yer nerede acaba? İletişim bilgisi var mı sizde

kızlar herkese merhaba, yıllardır forumun üyesiyim ve bu başlığın altında okumadığım bir tane bile yorum yok.

falcıdan ziyade sizinle bir gözlemimi paylaşmak istiyorum. şöyle ki, ortalama üzeri isabetli olarak addedilen tüm falcıların bana baktıkları ilk fallarda isabet oranı yüksekken ikinci veya üçüncü kez gittiğimde hiçbir şey bilemediklerini farkettim. yani ilk enerjinin önemli olduğunu düşünüyorum.

sözün özü hepimiz bir gün bir yerde buluşup birbirimize içimizden geçenleri söylesek falcılardan daha isabetli olacağına eminim. ya da bu falcılara, gerçekten gönül gözü açık insanları tenzih ederim ama fal adı altında güzel şeyleri duymaya ihtiyacı olan insanların parasını ve umudunu sömüren dolandırıca para kaptırmayı bırakıp kendimiz baksak belki daha iyi olabilir. :)

Kızlar merhaba.Yarın kemeraltı kahveciler sokağında fal baktırmaya gideceğim daha önce sevda ve destinaya baktırdım memnun kalmadım belki de enerjimiz tutmadı bilemiyorum önerebileceğiniz bir falcı var mı? Sokağın sonunda nusaybinli bir kadın falcı varmış iyiymiş ama kafe adı ve falcının adını bilmiyorum bu falcıyı duyan var mı

Bana verir misiniz numarasini

Banada numara yada adres vermeniz mümkün mü
Banada numarasını atmanız mümkün mü

Numarasını bana da gönderir misiniz?

Merhaba numarasını bana da verirmisiniz lütfen

Numarasını atabilir misiniz?

Merhaba zehra bu konuda bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum acaba son zamanlarda beğendiğin falcıları söyleyebilir misin izmir içi yer fark etmez

numarasınu verin lütfen

kuzum bana da atar mısın numarasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…