İzmir'deki Falcılar

Numarasini özelden atalbilir misiniz lutfen

Merhaba , size iyi gelen sibel ve Yeşilyurt da olan emel in bana numarasını verebilir misiniz? Aslında ben daha önce emel e gitmiştim. Koruma yaptı çok da iyi geldi. Ama annem çok hasta kaç senedir. Kimseye güvenemiyorum. onun içinde kaç senedir ulaşmaya çalışıyorum bur türlu ne ulaşabildim ne numarasını bulabildim. Yolu da hatırlayamıyorum evinin. Zaten öyle emrivakilerden de hoşlanmaz biliyorum. Bana size iyi gelen sibel in ve emel in numarasini ozelden yazabilir misiniz?

Yesilyurt Emel hanım in numarasına ve soke sibel hanim in numarasına ulaştınız mi acaba varsa bana atabilir misiniz

Bende alabilir miyim numarasını

Numarasını bana da atar mısınız

Bana da numarasını yazar misiniz

Bana pasaklı birsen in numarasını verebilir misin? Yamanlar ornekkoy tarafindaydi sanirim o değil mi?
Bama pasaklı birsen in numarasını verebilir misin?

Arkadaşlar elinde Yeşilyurt daki emel in numarası olan var mı, yorum olarak yazdıklarımın uicbiri geri dönmedi. Zaten uzun süredir görmemişler foruma. Bana elidne olan varsa acil yazabilir mi özelden? Bir se sferihisarda sibel in numarasını bilen varsa ikisini paylaşırsanız sevinirim.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne oluyo bıze allahım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende ıstıyom belgın bacıdan ..kaydirigubbakcemile3
Merhaba , sizde Yeşilyurt da fal bakanemel hanımım
N numarası vari

Yeni bi şey keşfettim şimdi. bi cihazla bakiyolar çakralara auraya fln bakip ne var ne yok çıkariyolar. baktiracaginiz biri varsa onun bütün düşünceleri o an ki durumu fln cikiyo. sorun varsa uzaktan titreşim gonderip duzeltiyolar. çakralari fln dengeliyolar ilişki sorunu varsa aradaki negatif enerjiyi temizliyolar ilişki de düzeliyo gibi gibi çok acayip bi şey bide bilimsel sonuçta ama nazar büyü yada aileden atalardan geçen negatif durum yada enerji varsa gibi şeyler de çıkıyo ve onu temizliyolar.

Bir zamanlar pasaklı birsen gibisi yoktu. Hala yaşıyormuş. Giden var mı? Keşke İzmir’de olsam giderdim.

pasaklı birsen yaşıyor. hala da bakıyor diye biliyorum. bence siz makinayla baktirin o uzaktan yapılıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…