İzmir'deki Falcılar

Ben 232 cafe diye buldum googledan ama Daisy cafe çıktı fal için Azat varmış dedim bizle çalışmıyor dediler.232 cafe googleda aratınca artık kapalı diyor nerde çalışıyor acaba Azat.
cafe daisy yer değiştimiş orada azat bey yine fal bakmaya devam ediyor, alsancak mcdonalsın karşı ara sokağında yeni yerleri. sosyal medyada 232cafedaisy diye bir hesapları olması lazım bende oradan bulmuştum yeni yerlerini...

merhaba arkadaşlar,

bahsedilen kişinin iletişim bilgilerini bana da gönderebilecek olan var mı acaba?

Kızlar herkese merhaba
Bugun fısıltı cafede ömere baktırdım aman dedim bu nasıl bir negatiflik.Yani cıkıyor mu dedikleri yorum verebilecek olan varsa cok sevinirim.

Azad ve Berk hala Nişantaşı Cafe'de mi bilen var mı?

İlk defa gideceğim, eğer ordalarsa hangisini tercih etmeliyim sizce?

Numarasını bana da atar mısınız? İşlem de yapıyor mu acaba?

Merhaba hangi falcıdan bahsediyorsunuz ? Lütfen ulaştıysanız benimle de iletişim bilgilerini paylaşırmısınız

Merhaba hangi falcıdan bahsettiğiniz inanın öyle bahsettiğiniz gibi bir falcıya çok ihtiyacım var Numarasını ve ismini benimle rica etsem paylaşırmısınız hemen görüşmek istiyorum. Teşekkürler şimdiden

bana leyla hanımın telefonubu rica etsem paylaşabilir misiniz bnm için çok önrmli

numarasını rica etsem banada yazar mısınız nnm için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…