- 23 Ağustos 2012
- 50.750
- En iyi cevaplar
- 1
- 236.066
- 898
ben de korkarım eve gitmeyeama gayet güvenli ve hijyenik bir evi var rahat ol. soylediklerinin 10 da 9 u çıkar. alıştığımız falcılar gibi değil bu farklı biraz bi şoktan çıkıp öbür şoka giriyosun numarasini özelden yazarım
Söyle anlatayım. Yarım saati 300 tl idi, bir saati 500. Şu an nasıldır fiyat bilmiyorum. Tabiki bildiği şeyler oldu iş ve özel hayatta ama bir çok şeyi bilemedi. Yani ozellikli bir fal degildi. Ecem, efsun cafe funda cok daha iyiydi. 300e degmez. Ha memnun olani da cok ama bir suru ovulene gittim bende tutmadi
Rica etsem mesajla bana da gönderebilir misin iletişim bilgilerini
Banada Leylahanimin telini yazabilirmisin.çok tşkederim şimdidenArkadaşım merhaba bu kadın nerede oturuyor. Onerirsen bende gitmek istiyorum. Tlf falan varsa yazabiliiwin
Özelden yazdım arkadaşım. Rica ederimBanada Leylahanimin telini yazabilirmisin.çok tşkederim şimdiden
Bana da özelden telefon numarasını verebilir misiniz ?Merhaba @kek adlı üyenin bahsettiği falcıya ulaştınız mu banada özelden verir misiniz rica etsem
Leylanın numarasını alabilir miyim ben de ?Çok teşekkür ederim.Özelden yazdım arkadaşım. Rica ederim
Ben gulidtsnin nosunu silmiştim baktirdigimin aksamı. Gerçekten değmez. Gram bilemedi.Sizdeki telefonunu alabilir miyim?
Bende ilk falı çıkmıştı diğerleri hic çıkmadı. Nikoyu tavsiye ederim oradaFiesta Cafe cenke baktıran var mı. Arkadaşım batırmış anda iyi dedi o yüzden merak ettim
Leyla nasıl numarasımı alabilir miyimmerhaba karşıyaka da oturuyor. numarasini burdan yazamam yasak galiba
Bana da özelden yazar mısınız numarasını?Leyla nasıl numarasımı alabilir miyim
Gittiyseniz biraz bahseder misiniz?Merhaba bahsettiğiniz kişinin telefonu var mı. Gerçekten dedikleri çıkıyor mu. Tanımadığım birinin evine gitmeye de korkarım ama sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?