İzmir'deki Falcılar

Han kafe selime fal baktıran var mı???
Ben baktırdım ama beş dakika bile bakmıyor bence değmez kahve falınada tarotada baktırdım inanın söylediklerinin hiç biri tutmadı beni evli eşinde ayrı be çoçuklu dedi ben ne evli nede çoçuğum bar değincede kıvırdı ama siZe kalmış

Deneyecektim iyiki sormuşum teşekkür ederim

menekşe ile tecbürebesi olan var mı iyimidir nasıldır fikir verirmisiniz bugun e randevu aldm ama karar veremedim

bodrum kafedeki ferhat benim sevgilimi dualarla döndürdüğümü bile söyledi falda. büyüye bulaşmışsın dedi. bunu görüp söyleyen 3 falcı vardı şu ana kadar. biri istanbulda biri izmir'de biri de ankarada

Şu olcak bu olcak dedillerini yaşadinizmi peki yani olanlari degilde olcaklarida bildimi

Lutfen ozelden yazabilirmisiniz?

bana da yollayabilir misiniz bilgilerini

Ben ferhata baltırdım dediklerinin çoğu çıktı beğendim onu teonun da instagramda 10 bin takipçisi vardı ve baya övdüler onu da denemek iatiyorum
Teo şirinyerde çalışıyordu önceden hiçbir şey bilemiyor,arkadaşa sana işlem yapıcam çok iyi olcak dedi 3 yıl önce 50 ya da 100 tlsini aldı sonra ortadan kayboldu..

menekşe ile tecbürebesi olan var mı iyimidir nasıldır fikir verirmisiniz bugun e randevu aldm ama karar veremedim
Nasıl buldunuz?menekşe benim arkadaşlarıma bildi ,bana pek çıkmadı ama kendisi o sokaktaki çoğu falcıdan başarılıdır,enerjisi güzeldir,yabana atmayın derim

dün falcıya gittim telvecem cafe alsancakda tavsiye ederim başarılı bir falcı

ben hiç bildiğini görmedim ona giden çok kişi tanıyorum bende dahilim buna ama hiç bildi diyen çıkmadı malesef fakat ne tuhaftır ki belli belirsiz periyotlarda sanki kafe unutulmasın diye ara ara hatırlatılmak isteniyor sanki

Merhaba ben az önce aradım bodrum cafeyi burda okuduğum için bodrum cafe ferhata baktırayım dedim malesef işten çıkardık dediler Teo varmış birde başka birisini söyledi.Sevdam cafede Selim için iyi bakıyor diyorlar hala orda mı baktıran var mı Selime ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…