Ben baktırdım ama beş dakika bile bakmıyor bence değmez kahve falınada tarotada baktırdım inanın söylediklerinin hiç biri tutmadı beni evli eşinde ayrı be çoçuklu dedi ben ne evli nede çoçuğum bar değincede kıvırdı ama siZe kalmışHan kafe selime fal baktıran var mı???
Ferhat sema bide teo varmışKim bakiyor bodrum cafede
Deneyecektim iyiki sormuşum teşekkür ederimBen baktırdım ama beş dakika bile bakmıyor bence değmez kahve falınada tarotada baktırdım inanın söylediklerinin hiç biri tutmadı beni evli eşinde ayrı be çoçuklu dedi ben ne evli nede çoçuğum bar değincede kıvırdı ama siZe kalmış
Peki hangisi iyi siz baktirdinizmiFerhat sema bide teo varmış
Ben ferhata baltırdım dediklerinin çoğu çıktı beğendim onu teonun da instagramda 10 bin takipçisi vardı ve baya övdüler onu da denemek iatiyorumPeki hangisi iyi siz baktirdinizmi
Kemeraltı kahveciler sokağında ben kahve falı baktırdım 25 liraydı diye hatırlıyorum tarotta vardıgünaydın bodrum kafe berde ve ne falı bakıyorlar
Dediği hicbirsey çikmadimenekşe ile tecbürebesi olan var mı iyimidir nasıldır fikir verirmisiniz bugun e randevu aldm ama karar veremedim
Şu olcak bu olcak dedillerini yaşadinizmi peki yani olanlari degilde olcaklarida bildimibodrum kafedeki ferhat benim sevgilimi dualarla döndürdüğümü bile söyledi falda. büyüye bulaşmışsın dedi. bunu görüp söyleyen 3 falcı vardı şu ana kadar. biri istanbulda biri izmir'de biri de ankarada
Ben istiyorum. Yardimci olabilirseniz sevinirim.Kime baktırdın?
Lutfen ozelden yazabilirmisiniz?Benim bahsettiğim kişi bana bir çalışma yaptı ve neyi neden yaşadığımı bir bir söyledi şok oldum binlerce fala bedeldi. aileme atalarıma kadar dayandı konu yaşadıklarımı bırakın neden yaşadığımı öğrendim ve en önemli olan sonunda şifalanmış olmamdı. Ruhumu sıkıştıran neyse ondan kurtardı beni o dönem falcı falcı gezmemin nedenini ortadan kaldırdı ruhen tedavi oldum diyebilirim. yani sorun ortadan kalktı fala ihtiyacım kalmadı.
ben yine de burdan yazmayı pek tercih etmiyorum isteyen olursa özelden yazabilir oradan vereyim bilgilerini.
Benim bahsettiğim kişi bana bir çalışma yaptı ve neyi neden yaşadığımı bir bir söyledi şok oldum binlerce fala bedeldi. aileme atalarıma kadar dayandı konu yaşadıklarımı bırakın neden yaşadığımı öğrendim ve en önemli olan sonunda şifalanmış olmamdı. Ruhumu sıkıştıran neyse ondan kurtardı beni o dönem falcı falcı gezmemin nedenini ortadan kaldırdı ruhen tedavi oldum diyebilirim. yani sorun ortadan kalktı fala ihtiyacım kalmadı.
ben yine de burdan yazmayı pek tercih etmiyorum isteyen olursa özelden yazabilir oradan vereyim bilgilerini.
Banada bildi sen ne falı baktırdın?bodrum kafedeki ferhat benim sevgilimi dualarla döndürdüğümü bile söyledi falda. büyüye bulaşmışsın dedi. bunu görüp söyleyen 3 falcı vardı şu ana kadar. biri istanbulda biri izmir'de biri de ankarada
Teo şirinyerde çalışıyordu önceden hiçbir şey bilemiyor,arkadaşa sana işlem yapıcam çok iyi olcak dedi 3 yıl önce 50 ya da 100 tlsini aldı sonra ortadan kayboldu..Ben ferhata baltırdım dediklerinin çoğu çıktı beğendim onu teonun da instagramda 10 bin takipçisi vardı ve baya övdüler onu da denemek iatiyorum
Nasıl buldunuz?menekşe benim arkadaşlarıma bildi ,bana pek çıkmadı ama kendisi o sokaktaki çoğu falcıdan başarılıdır,enerjisi güzeldir,yabana atmayın derimmenekşe ile tecbürebesi olan var mı iyimidir nasıldır fikir verirmisiniz bugun e randevu aldm ama karar veremedim
İyiki söyledin canım gitmeyi düşünüyordumTeo şirinyerde çalışıyordu önceden hiçbir şey bilemiyor,arkadaşa sana işlem yapıcam çok iyi olcak dedi 3 yıl önce 50 ya da 100 tlsini aldı sonra ortadan kayboldu..
dün falcıya gittim telvecem cafe alsancakda tavsiye ederim başarılı bir falcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?