İzmir'deki Falcılar

Han kafede Selime yada deshira ya fal baktıran oldumu
Ben bugün Selime kahve falı baktırdım 5 dk sürdü genel anlamda iyidi 25 tl ödedim esas tarota bakıyormuş oda 50 tl miş

Han kafede Selime yada deshira ya fal baktıran oldumu
Ben bugün Selime kahve falı baktırdım 5 dk sürdü genel anlamda iyidi 25 tl ödedim esas tarota bakıyormuş oda 50 tl miş
ben batırmadım önerirsen baktırırım.
biraz daha bilgi verir misin nasıldı?

Çok hızlı fal bakıyor ama tavsiye ederim isim verdi eski yaşadığımdan gelecek için de bişeyler söyledi eğer imkanınız varsa 50 tl verip tarot baktırın derim ben tarot için yeniden gideceğim Cansinn34

Arkadaşlar bende izmirdeyim önerebilceğiniz geleceği tutturan falcı varmı biraz zor bi dönemdeyim oyüzden lütfen bilen söyleyebilirmi bu arada seneler evvel pasaklı birsene gittim sakın gitmeyin boşu boşuna gitmiştim önermem

Merhaba ben kesinlikle size menekşeyi öneririm niyazinin yerinde bakıyor kesinlikle çok memnun kalırsınız

Yeni bir falcı denedim kızlar ama nötrüm aman aman lylde degildi kotudd degildi birkac seyi bildi alsancaktaki falcilara gore baya iyiydi tabi genelde salliyorlar çınar dlye birine baktirdim bakalim cikacak mi dedikleri

Babacan cafede memetcan vardı arkadaşlar numarası bilen varsa özelden mesaj atabilir mi çıkmış ordan yada nerde çalıştığını bilen varsa yazabilir mi

Kızlar sıradan değil böyle söyledikleri nokta atışı varmı bu verdiiiniz isimlerin yorumlarına baktım çoğu sallamasyonmuş bana böyle azımı açık bırakacak lazım

Kızlar sıradan değil böyle söyledikleri nokta atışı varmı bu verdiiiniz isimlerin yorumlarına baktım çoğu sallamasyonmuş bana böyle azımı açık bırakacak lazım
Benim sevda ağzımı açık bırakmıştı hoşlandığım çocuğun ismini dire bana söyledi mesela ama dedikleri çıkmadı. Mehmetcan o konuda çok iyiydi ama işi bıraktı hayatımı full hd bana anlatıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…