ben batırmadım önerirsen baktırırım.Han kafede Selime yada deshira ya fal baktıran oldumu
Ben bugün Selime kahve falı baktırdım 5 dk sürdü genel anlamda iyidi 25 tl ödedim esas tarota bakıyormuş oda 50 tl miş
Merhaba ben kesinlikle size menekşeyi öneririm niyazinin yerinde bakıyor kesinlikle çok memnun kalırsınızArkadaşlar bende izmirdeyim önerebilceğiniz geleceği tutturan falcı varmı biraz zor bi dönemdeyim oyüzden lütfen bilen söyleyebilirmi bu arada seneler evvel pasaklı birsene gittim sakın gitmeyin boşu boşuna gitmiştim önermem
Kahveciler sokağında kemeraltında kızlarağasının yan tarafındanerede acaba ?
TeşekkürlerKahveciler sokağında kemeraltında kızlarağasının yan tarafında
Fal bakmayı biraktı o artık bakmıyor elektrik firmasına geçmişBabacan cafede memetcan vardı arkadaşlar numarası bilen varsa özelden mesaj atabilir mi çıkmış ordan yada nerde çalıştığını bilen varsa yazabilir mi
Benim sevda ağzımı açık bırakmıştı hoşlandığım çocuğun ismini dire bana söyledi mesela ama dedikleri çıkmadı. Mehmetcan o konuda çok iyiydi ama işi bıraktı hayatımı full hd bana anlatıyorduKızlar sıradan değil böyle söyledikleri nokta atışı varmı bu verdiiiniz isimlerin yorumlarına baktım çoğu sallamasyonmuş bana böyle azımı açık bırakacak lazım
Ayyyyy nerdeydiki bu aevda canımBenim sevda ağzımı açık bırakmıştı hoşlandığım çocuğun ismini dire bana söyledi mesela ama dedikleri çıkmadı. Mehmetcan o konuda çok iyiydi ama işi bıraktı hayatımı full hd bana anlatıyordu
Kemeraltı kahveciler sokağında kime sorsan gösterir banada haber ver gidersen canımAyyyyy nerdeydiki bu aevda canım
Kim bakiyor bodrum cafedeBir de bodrum kafede baktırdınız mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?