İzmir'deki Falcılar

Kızlar Pasaklı Birsen'e gidenler yazabilir mi? Memnun kaldınız mı?
Pasaklı Birsene bir kez gitmiştim. Oldukça kalabalıktı. kendisi aslında pek fal bakıyor sayılmaz. Daha çok işlem yaptırmaya geliyor insanlar. Karakter analizini iyi yapıyor. Şu anı ve geçmişi biliyor. Gelecekle ilgili bana pek birşey söylemedi. Ben de onun verdiği işlemi yaptım. İstediğim şey oldu ama ondan mı yoksa başkasına yaptırdığımdan dolayı mı oldu, bilemiyorum.

İzmirde, 3 sene önce, Fatma Cengar isminde, esmer, hafif tombul bir kadınla bir cafede buluşarak tarot falı baktırmıştım. Epeyce çıktı. Bana verdiği telefon numarası artık kullanımda değil. Böyle bir kadını bilen var mı?

Selim in yerini buldunuz mu

Uzun zamandır fal baktırmıyorum. Bir kaç yıl önce bir dönem çok fal baktırdım. Bunlar içerisinde sadece Daisy Cafe de Ali adlı bir falcı vardı, en azından ana ilişkin söyledikleri eksiksiz doğru çıktı. Geleceğe dair zaten hiçbir falcının söylediği çıkmıyor. Eğer bulabilsem yeniden baktırmak isterdim. Yerini bilen var mı acaba?

Merhaba

Komşunuz telefonla bakıyorsa telini özelden verebilirmisiniz

3 gün önce kemeraltında İranlı bir bayana fal baktırdım beni bana anlattı 15 yaşında yaşadığım olayı sanki benle yaşamış gibi anlattı ve isim vere vere fal baktı bana faldan çok güzelliğinden ve gözlerinden etkilendim kesinlikle denemelisiniz ismi tam aklımda kalmadı galiba şila ydı ismi tavsiye ederim

Ben de cok fazla fal baktırdım. Galiba hic kimse tam olarak bilemiyor. Kemeraltında mehmetcanı tavsiye edebilirim size baktirdiklarim icinde en iyisi oydu. Baktırıp memnun kaldığınız falcı varsa tavsiyelerinizi alırım. Cok baktırasım var bugunlerde

öehmetcan nerde

İstanbul forumdan bir üyenin tavsiyesine istinaden , Telefonla fal bakan Sibel'e (numarası 0553 156...9) baktırdım. Doğruysa Ankaradaymış ve bir ara fal sitesinde çalışmış. Son derece kötü. Tamamen genel ifadeler. Gelecekten vazgeçtim, şu an veya geçmiş konusunda bile en ufak birşey tutturamadı. Hiçbir şey gördüğü filan yok. Sezgi, enerji filan gibi şeyler kadında asla yok. Sürekli ve ısrarla soru sorup cevaplamanızı istiyor ki aklı sıra buna göre bakmaya devam edecek. Haa bir de nasihat vermeye kalkıyor. Bu nasihatler bile herkese söylenebilecek nasihatler; kafaya takmayın, güvensizlik yapmayın, vs vs gibi. Konuşması böyle başlayınca devamını dinlemek istemediğimi ve ödediğim 100 liranın iadesini istedim. Gönderemeyeceğini ve Kadınlar Kulübü foruma istediğimi yazabileceğimi söyledi. Dünya kadar fal baktırmış birisi olarak bu kadar reziline rastlamamıştım. Sibel, kesinlikle uzak durulması gereken bir istismarcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…