Merhaba Sevda hanımın dediklerini yaşadınız mı
Sevdaya çok baktırmıştım..çıkan birşey olmadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Sevda hanımın dediklerini yaşadınız mı
Pasaklı Birsene bir kez gitmiştim. Oldukça kalabalıktı. kendisi aslında pek fal bakıyor sayılmaz. Daha çok işlem yaptırmaya geliyor insanlar. Karakter analizini iyi yapıyor. Şu anı ve geçmişi biliyor. Gelecekle ilgili bana pek birşey söylemedi. Ben de onun verdiği işlemi yaptım. İstediğim şey oldu ama ondan mı yoksa başkasına yaptırdığımdan dolayı mı oldu, bilemiyorum.Kızlar Pasaklı Birsen'e gidenler yazabilir mi? Memnun kaldınız mı?
Örnekköyde. Sabah çok erken gidip sıraya girin.Pasakli birsen nerede nasil ulasabilirim
Selim in yerini buldunuz muyok vallahi, profilime bakarsanız normal bir insan olduğumu görürsünüz.. normalde falla da çok ilgilenmiyorum ama çok enteresan o çocuk fal baktırmayı çok seviyormuş hatta bana sormuştu falcı biliyor musun diye. Her hafta falan gidiyormuş. Stalklarken de denk geldim, demek ki bu adamada gitmiş.. bu falcı şimdi benim adamı da tanıyor, yorum yapmasına gerek kalmaz belki.. Nedenim cidden garip ama tanımıyorum sadece kafesini öğrensem bi gitcem, merak ettim. Geçmişe de bakmaya erindim 900 küsür sayfa kimbilir hangisinde lafı geçiyor
Sevda'ya çok baktırdım birkaç sene önce.. anlattıklarının çoğu tutmuyor.Merhaba Sevda hanımın dediklerini yaşadınız mı
Foça'daki Meral Hanımın numarasını bulabildiniz mi?Kızlar foçada meral hanımı arıyorum bileniniz var mı çok yıllar önce gidip memnun kalmıştım ama kaybettim numarasını falan lütfen yardım edin ya da tanıdığınız medyum falan var mı güvenilir
Merhabaarkadaşlar benım komşum evınde bakıyor fala hayatımda kimseye soylemdığım seylerı bıldı.ve gelecek ıçın ıstedığım dıleğımı soyledı..ister ınanın ıster ınan mayın kıme soyledıysem memnun kaldı. 20 tl ye bakıyor ve sadece cumartesı pazar bakıyor..isteyen özelden ulaşıp numarasını verebılırım.randevu almanız lazım genelde dolu oluyor.
3 gün önce kemeraltında İranlı bir bayana fal baktırdım beni bana anlattı 15 yaşında yaşadığım olayı sanki benle yaşamış gibi anlattı ve isim vere vere fal baktı bana faldan çok güzelliğinden ve gözlerinden etkilendim kesinlikle denemelisiniz ismi tam aklımda kalmadı galiba şila ydı ismi tavsiye ederimPasaklı Birsene bir kez gitmiştim. Oldukça kalabalıktı. kendisi aslında pek fal bakıyor sayılmaz. Daha çok işlem yaptırmaya geliyor insanlar. Karakter analizini iyi yapıyor. Şu anı ve geçmişi biliyor. Gelecekle ilgili bana pek birşey söylemedi. Ben de onun verdiği işlemi yaptım. İstediğim şey oldu ama ondan mı yoksa başkasına yaptırdığımdan dolayı mı oldu, bilemiyorum.
3 gün önce kemeraltında İranlı bir bayana fal baktırdım beni bana anlattı 15 yaşında yaşadığım olayı sanki benle yaşamış gibi anlattı ve isim vere vere fal baktı bana faldan çok güzelliğinden ve gözlerinden etkilendim kesinlikle denemelisiniz ismi tam aklımda kalmadı galiba şila ydı ismi tavsiye ederim[/QUOTN
Nerde kafe adı
öehmetcan nerdeBen de cok fazla fal baktırdım. Galiba hic kimse tam olarak bilemiyor. Kemeraltında mehmetcanı tavsiye edebilirim size baktirdiklarim icinde en iyisi oydu. Baktırıp memnun kaldığınız falcı varsa tavsiyelerinizi alırım. Cok baktırasım var bugunlerde
Babacan kafedeöehmetcan nerde
Bide annesi var orda ama onun dedikleri hic çıkmadı.B
Babacan kafede
Bence kime gidersen git kahve baktır. Simdiye kadar tarota cok para verip durdum ben hepsi bosa gitti. Ben iki falciyada baktırmadım hic. Memnun kalirsan bizede haber ver ☺sizce selim mi yoksa iranlı kadın mo ve kahve mi