İzmir'deki Falcılar

Slm cAnım sonunda şu Çınar'la denk geldik baktırabildim. Adam geçmiş zaman ve şimdiki zamanı çok iyi biliyor. Gelecekle ilgili de söyledikleri net olarak çoğu çıktı gitmek isteyen varsa tavsiye ederim. Kahve falına çok iyi bakıyor. 15₺ hemde

5 mesaj yazmışsınız 5 ide Çınar ile ilgili. Reklam gibi geldi bana. Değilse neler söylediğini yazabilir misiniz? Ne dedi de çıktı?

5 mesaj yazmışsınız 5 ide Çınar ile ilgili. Reklam gibi geldi bana. Değilse neler söylediğini yazabilir misiniz? Ne dedi de çıktı?[/QUOTE
Reklam içerikli yazmadım merak ettiğim bir falcıydı zaten adını burdan duydum bir arkadaşımız yazmış üçtür gidip baktıramıyordum. Neleri bildiği konusuna gelince eski erkek arkadaşımdan ayrılcağımı söylemişti inan hiç ihtimal vermiyordum. İlişkiyi bitiren tarafın ben olacağımı ve sonrasında Murat isimli bir kişiyle ilişkimin başlayacağını söyledi. Saçmalıyor dedim kendi kendime. Bir ay süre veriyorum dedi ortalama bir ay içinde bitti ilişkimiz veeeeeeeee şimdi Muratla hayatımın em güzel dönemlerini yaşıyorum. Allah razı olsun Çınar'dan. Ha dedikleri çıkmasaydı buraya aynı şekilde onu kötülerdim. Hiç bişey bilemedi derdim. Ama hakkını yemek olmaz. Yine dediğim gibi gidip denenebilir. Gerçeği bu iş enerji meselesi belkide benle enerjisi tutmuştur.

Merhaba kızlar size fal deneyimlerinden bahsedeceğim
232 sevgi: iyiydi. Geçmişle ilgili birçok şeyi bildi. Gelecekle ilgili dediklerinin zamanı var. Bakalım
Kemeraltı destina: geçmişi ve anı biliyor ama gelecek fiyasko. Önermem
Samyeli serpil: psikolojik analizi iyi yapan biri. O amaçla gidecekseniz gidin derim.
Nişan çınar: valla hiç birşey anlamadım. Resmen kendini övdü. Bir sürü harf verdi. Kıyısından bildiği şeyler oldu lakin o kadar iddialı ve kendini anlatan biri ki falla ilgili birşey kalmadı aklımda. Geleceğe bakalım. Çıkarsa ve ben birşeyler hatırlarsan yazarım.
Fiesta cenk: tek geçerim. İnsana duymak istediklerini söyleyen hem fal bakabilen hemde analiz yapabilen birisi. Memnunum.

Merhaba kızlar size fal deneyimlerinden bahsedeceğim
232 sevgi: iyiydi. Geçmişle ilgili birçok şeyi bildi. Gelecekle ilgili dediklerinin zamanı var. Bakalım
Kemeraltı destina: geçmişi ve anı biliyor ama gelecek fiyasko. Önermem
Samyeli serpil: psikolojik analizi iyi yapan biri. O amaçla gidecekseniz gidin derim.
Nişan çınar: valla hiç birşey anlamadım. Resmen kendini övdü. Bir sürü harf verdi. Kıyısından bildiği şeyler oldu lakin o kadar iddialı ve kendini anlatan biri ki falla ilgili birşey kalmadı aklımda. Geleceğe bakalım. Çıkarsa ve ben birşeyler hatırlarsan yazarım.
Fiesta cenk: tek geçerim. İnsana duymak istediklerini söyleyen hem fal bakabilen hemde analiz yapabilen birisi. Memnunum.
Ben çınardan memnunum.Bi de naz var o da gayet iyi.cenk o anı bılıyo ama

Yaa çıkmadı mı :KK43: çınar bana kesın bır şekilde 2018 evlılık yılı dedı.Naz bana bubyıl atancan dedı.çınar 2018 dedı .size ne dedı cıkmadı
Çınar İn tavrını beğenmedim. Bana da bir sürü isim verdi tarih verdi çıkarsa yazarım daha yaşamadım.

Bana da ayrılık dedi ama şuan daha birşey yok bakalım.Bayaa emin konusuyo ama çınara gelen cok ınsan var ya
Herkesin enerjisinin tuttuğu biri vardır. Olabilir. Aslında dediklerinden biri bugün çıktı sayılır. Benim eski ilişkimi sadece anlattı bana geri dönecek falan dememişti lakin demin geri döndü. Anlamadım

Herkesin enerjisinin tuttuğu biri vardır. Olabilir. Aslında dediklerinden biri bugün çıktı sayılır. Benim eski ilişkimi sadece anlattı bana geri dönecek falan dememişti lakin demin geri döndü. Anlamadım
Geri mi gelicek dedi.Nasıl çıktı yani

Yok canım sadece birden anlattı sende iz bırakmış dedi. Demin bi baktım telde mesaj. Yani sadece bahsetti. Dönecek falan demedi. Tesadüf mü bilemedim.

Yok canım sadece birden anlattı sende iz bırakmış dedi. Demin bi baktım telde mesaj. Yani sadece bahsetti. Dönecek falan demedi. Tesadüf mü bilemedim.
Bilemedim ki canım.Baska ne dedı.baya iddaalı ama o falda.Bana görursun 2018de evlılık dedı ve bunu 4 5 kez fal baktırmaya gıtttım hepsınde soyledı

Hayırlısı olsun. Umarım falan çok gönlünden geçen ve seni mutlu edecek olan olur. Bana da tarih verdi ben pek hatırlamıyorum. Çünkü bak bunu bildim şunu bildim demesinden aklımda kalmadı. Bir ne dedi bana ne. Sana neyse ne zaten kimse sana ne olduğunu sormuyor sadece soru soruyor. İddiasına bakacağız artık. Çok ileriyi düşünen biri değilim. Şu an önemli benim için. Çünkü şimdi Aldığım bir karar geleceği etkileyecek zaten. Ve karar almak için sana danışıyorum. Geleceği o bilemez. Geleceği bir Allah bilir birde benim özgür iradem.

Hayırlısı olsun. Umarım falan çok gönlünden geçen ve seni mutlu edecek olan olur. Bana da tarih verdi ben pek hatırlamıyorum. Çünkü bak bunu bildim şunu bildim demesinden aklımda kalmadı. Bir ne dedi bana ne. Sana neyse ne zaten kimse sana ne olduğunu sormuyor sadece soru soruyor. İddiasına bakacağız artık. Çok ileriyi düşünen biri değilim. Şu an önemli benim için. Çünkü şimdi Aldığım bir karar geleceği etkileyecek zaten. Ve karar almak için sana danışıyorum. Geleceği o bilemez. Geleceği bir Allah bilir birde benim özgür iradem.
İnşallah canım.Zaten ben öyle motıvasyon ıcın gıdıyorum.Bazı seylerı bılıyo tabı herseyı degıl.Sız nerden buldunuz çınarı

Hadi bakalım. Dediğin gb motive edici oluyor fallar. Peki çıkan olaylar pozitif mi negatif mi. Yani hangi anlamda daha çok biliyor
Yani negatıfte oldu pozıtıfte.Ayrılcaksın demıstı aramız baya bozulmustu.cok fazla gelen var ama ona.herkes bılıyo dıyo bı de

Yani negatıfte oldu pozıtıfte.Ayrılcaksın demıstı aramız baya bozulmustu.cok fazla gelen var ama ona.herkes bılıyo dıyo bı de
Bizim kızda biliyor dedi. İnternetten yorumları okudum. Dediği tam olarak olmasa da çıkıyor yazmışlar. Sende umutsuzluğa kapılma kuzum belki mesafeleneceğinizi ayrılık diye yorumlamıştır.

Back
X