İzmir'deki Falcılar

Bende ecemin dediklerinin biri oldu. Sevdanında oldu bazıları.Cenk sevgi falan var onlar hiç bilemediler.Nişan cafede çınar biraz bildi.Ama çınar çok iddaalı.Angelde bilemedi.Bakalım sevdanın dedıklerının cogunun vadesi var onları beklıyorum.
Sevdaya 1 yıl önce gittim o anki durumu tamamiyle biliyo. Hatta bana direk hoşlandığım çocuğun ismini söylemişti şok olmuştum. Baya umutlanıp ciktim.Ama soyledigi tarihte söylediği kişiyle ilişkiye baslamadım

Kızlar size bomba gibi bir haberim var!!!
Buca heykel istasyon cafe aysel hanım.
Tarot baktırın derim,tek kelime ile ba-yıl-dım.
Hem çok tatlı biri hem uzun bakıyor hemde bende baya bildi..
30 tl bilginiz olsun.
Uzun zaman sonra neden uzaklara gidiyim dedirti
Evet Aysel hanıma ben de baktırdım bildiği şeyler oldu fakat 2.gidişimde ilkinden farklı şeyler söyledi şaşırdım ,ilkinde tarot 2.de kahve baktırdım kafam karıştı ... arkadaşımı da götürdüm ona hiç bilemedi.denemek isteyen deneyebilir güler yüzlü iyi bir bayan

alsancak muzaffer izgü sokağında cafe 232 sevgi abla var. Geçen hafta ancak gidebildim.
Valla ben pek beğenmem aslında sibel den sonra pek kimse kesmez beni ama bu ablayı beğendim , belki günündeydi bilemiyorum. Hoşuma gitti , işle ilgili bir kaç şey söyledi oluşum aşamasında şu an , arkadaşıma da söylediklerininden 1 konu çıkıyor şu an. Kahveye baktı , zaten kahveye bakabilen biri fal bakabiliyordur bence. güzel fallar :)

alsancak muzaffer izgü sokağında cafe 232 sevgi abla var. Geçen hafta ancak gidebildim.
Valla ben pek beğenmem aslında sibel den sonra pek kimse kesmez beni ama bu ablayı beğendim , belki günündeydi bilemiyorum. Hoşuma gitti , işle ilgili bir kaç şey söyledi oluşum aşamasında şu an , arkadaşıma da söylediklerininden 1 konu çıkıyor şu an. Kahveye baktı , zaten kahveye bakabilen biri fal bakabiliyordur bence. güzel fallar :)
Bende denemeliyim o zaman sibel nerde bakıyo canım?

Sevgi ablayı bir yıldır tanıyorum dediği şeylerin çıktıkları da oldu çıkmadıkları da...zamanı tutturamıyor ,söylediği tarihten daha geç oluyor ,piyasadaki çoğu falcıdan iyidir,enerjisi ,insanlığı süperdir..

Merhaba herkese. Erkek arkadaşım alsancakta erkek bir falcıya fal baktırmış.Adam eskiden doktormuymuş tam olarak bilmiyorum o tarz bişeyler dedi ve kısa vadedeki bir çok şeyi biliyormuş iş yerindekiler tavsiye etmiş.Soruyorum ama bana söylemiyor :KK70:.Sizce bu kim olabilir?
Merhaba , daisy cafe murat çünkü bana daha önceden trakya üniversitesi tıp fakültesi mezunu olduğunu söylemişti.

Merhaba kızlar , şu sıralar sevdam kafedeki sevda'nın konusu dönüyor size yorumumu söylemek istiyorum, 5 yıl önce gitmiştim aşık olduğum çocuğun adını vermişti bu çocuk senin kaderin bir kaç aya kadar beraber olacaksınız adını bildiği için çok heveslendim olacak sanmıştım ama olmadı , yaklaşık 4 yıldır yüzünü bile göremedim yani isim falan bilir olanı söyler sizi heveslendircek bişey derse inanmayın yoksa çok büyük hayal kırımlığı oluyor

Merhaba kızlar , şu sıralar sevdam kafedeki sevda'nın konusu dönüyor size yorumumu söylemek istiyorum, 5 yıl önce gitmiştim aşık olduğum çocuğun adını vermişti bu çocuk senin kaderin bir kaç aya kadar beraber olacaksınız adını bildiği için çok heveslendim olacak sanmıştım ama olmadı , yaklaşık 4 yıldır yüzünü bile göremedim yani isim falan bilir olanı söyler sizi heveslendircek bişey derse inanmayın yoksa çok büyük hayal kırımlığı oluyor
Banada aynısı oldu hoşlandığım çocuğun adini verdi kaderin dedi üzerinden 1 yıl gecti hicbirsey olmadı. Sevdaya herkes biliyo diyo bize niye böyle oldu bilmiyorum

Banada tarıh verdı evlenceksınız dedı.Bana da cok kez kaderın dedı bakalım

giderseniz yorum yazın mutlaka:)
Slm cAnım sonunda şu Çınar'la denk geldik baktırabildim. Adam geçmiş zaman ve şimdiki zamanı çok iyi biliyor. Gelecekle ilgili de söyledikleri net olarak çoğu çıktı gitmek isteyen varsa tavsiye ederim. Kahve falına çok iyi bakıyor. 15₺ hemde

Back
X