- 2 Ocak 2017
- 1
- 0
- 1
- 68
Bende gittim güneye beni uzun zamandir boyle etkileyen biri olmadi. Evimi tarif etti şurda muska var bul onu dedi.inanmadim ama aklima takildi bikere. Dedigi yere baktim muska vardi. Verdigi tarihler bir bir cikiyor. Son dedigide olsun yine gidicem. 2 gunum var.Slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı gerçi yazacak adammı vardıda biz yazmadık Artık var polattt cafe güney şuan favorim kendileri detaylı bilgi için özelden yazı bu arada iyi yıllar
Slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı gerçi yazacak adammı vardıda biz yazmadık Artık var polattt cafe güney şuan favorim kendileri detaylı bilgi için özelden yazı bu arada iyi yıllar
Slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı gerçi yazacak adammı vardıda biz yazmadık Artık var polattt cafe güney şuan favorim kendileri detaylı bilgi için özelden yazı bu arada iyi yıllar
Kızlar aradım kafeyi telefonda bakıyormuş 50₺ dedi. Ne dersiniz değer mi gidenler var mı ?Merhaba kızlar telefonu yok okadar samimi olamadım Ama akşam saatleri gidin genelde orada ben haftada bir gidiyorum 18:00 dan sonra daha uygun oldugum için bu saatleri seçiyorum cafenin numarasını verim 02324412706 den randevu alabilirizsiniz öpüldünüz
Ben uzun zamandır fal baktırmıyorum. Ama bu Nimet hanım dikkatimi çekti. Bilgi alırsanız paylaşırsanız ben de gitmek isterim.Kızlar Selam ,
Menderes de Nimet adında yaşlıca bir kadın varmış. Duyan bilen var mı ? Oldukça müdavimi de varmış bu kadının , insanlar kuyrukta bekliyormuş , evi de pasaklı birsenin gibi biraz pismiş hatta. Gelecekle ilgili dedikleri çıkıyormuş arkadaşımın arkadaşı uzun yılalrdır gidiyormuş bana yolu ters ama belki giderim denk gelirse , duyan bilen varsa yazabilirse çok sevinirim :)
Numarayı buldunuz mu acaba?Merhabalar, Daisy Cafedeki Kaan Bey beğendiğim tek falcıydı ama geçenlerde randevu almak için aradığımda cafeden ayrıldığını söylediler. Hangi cafede olduğunu ya da kendisine nasıl ulaşabileceğimi bilen var mı acaba?
Maalesef henüz nerede olduğunu bilmiyorum.Numarayı buldunuz mu acaba?
Daisy cafedeki uzun saçlı kaandan mı bahsediyorsunuz?Numarayı buldunuz mu acaba?
Sanırım.. Ben kendisini görmedim burdaki yorumlardan yola cıktım sadeceDaisy cafedeki uzun saçlı kaandan mı bahsediyorsunuz?
O hala daisy cafede,ben ona hiç baktırmadım ama gittiğimde görüyorum en son ordaydı,ocak ayının sonunda yaniSanırım.. Ben kendisini görmedim burdaki yorumlardan yola cıktım sadece
Uzun saçlı olan Emre biliyorum ben .kaan en son kısa saçlıydı :/Daisy cafedeki uzun saçlı kaandan mı bahsediyorsunuz?
Aaa doğruu emre onun adı ,kaan ı bilmiyorum sanırım öbür şubedeUzun saçlı olan Emre biliyorum ben .kaan en son kısa saçlıydı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?