İzmir'deki Falcılar

Slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı gerçi yazacak adammı vardıda biz yazmadık Artık var polattt cafe güney şuan favorim kendileri detaylı bilgi için özelden yazı bu arada iyi yıllar
Bende gittim güneye beni uzun zamandir boyle etkileyen biri olmadi. Evimi tarif etti şurda muska var bul onu dedi.inanmadim ama aklima takildi bikere. Dedigi yere baktim muska vardi. Verdigi tarihler bir bir cikiyor. Son dedigide olsun yine gidicem. 2 gunum var.

Slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı gerçi yazacak adammı vardıda biz yazmadık Artık var polattt cafe güney şuan favorim kendileri detaylı bilgi için özelden yazı bu arada iyi yıllar

Telefonu var mı acaba verebilir misiniz?

Merhaba kızlar telefonu yok okadar samimi olamadım Ama akşam saatleri gidin genelde orada ben haftada bir gidiyorum 18:00 dan sonra daha uygun oldugum için bu saatleri seçiyorum cafenin numarasını verim 02324412706 den randevu alabilirizsiniz öpüldünüz

ecem hanıma gittim ve herkes gibi sıramı bekledim ve nihayet sıra bana gelmişti ve önüne oturdum anne adımı kendi adımı ve burcumu sordu ondan sonra yüzüme sadece bir kez baktı ve anlatmaya başladı ilk söylediği söz nişanlından ayrılmışsın 5 gün önce dedi ve ağlamaya başladım bu kadar olamazdı tekrar devam etdi neden ayrıldığımızı ve bütün sebeplerini tek tek söyledi fincanı açmayı bırakın fincana dokunmadı bile o kadar çok söylediki tam 25 dakika fal bakdı 3 gün içerisinde gelecek dedi ben hiç ihtimal vermiyordum vegeri geldi 2 hafta içinde sen ayrılcaksın dedi bu kadar çok severken ayrılmak mümkünmü burda saçmaladı dedim ve aynısı oldu ben ayrıldım sebebimi o şerefsizin telefonunda başka kızın yazışmalarını yakaladım şiddetle tavsiye ediyorum ecem hanımı izmir alsancakda

dert cim bu cafe güney nerde acaba.bir de arkadaşlar yorumları biraz karıştırdım ama adına rastlayamadığ bir falcı var belki adını duymuşsunuzdur. Gülistan. Ben beş sene önce gümrükte bi mantıcıda baktırmştım. El altından bakıyordu. Ve süperdi. Finacan kahve falan bahaneydi. Şimdi kendisine ulaşamıyorum.Bilen tanıyan eden var mıdır?

Son düzenleme:
Arkadaşlar fal parası kazanma yolu size . Evde kendi işinizin patronu olun .Farmasi Türk firması olup ürünleri bitkiseldir. Renkli kozmetikten tutun,deterjan,diş macunu, ağrı kesici kremler,leke kremleri (leke kremini yaklaşık olarak bir aydır kullanıyorum faydasını gördüm).zayıflama ürünleri vb.2000 kalem ürün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar aradım kafeyi telefonda bakıyormuş 50₺ dedi. Ne dersiniz değer mi gidenler var mı ?

Kızlar Güney'e baktırdım. Bence hiç zahmet etmeyin. Ben Hülya Avşar'ım deseniz ona göre fal bakacak. O kadar sallıyor yeni. O ne bu ne öyle mi böyle mi . Hiç para harcamayın.

Kızlar Selam ,

Menderes de Nimet adında yaşlıca bir kadın varmış. Duyan bilen var mı ? Oldukça müdavimi de varmış bu kadının , insanlar kuyrukta bekliyormuş , evi de pasaklı birsenin gibi biraz pismiş hatta. Gelecekle ilgili dedikleri çıkıyormuş arkadaşımın arkadaşı uzun yılalrdır gidiyormuş bana yolu ters ama belki giderim denk gelirse , duyan bilen varsa yazabilirse çok sevinirim :)

Ben uzun zamandır fal baktırmıyorum. Ama bu Nimet hanım dikkatimi çekti. Bilgi alırsanız paylaşırsanız ben de gitmek isterim.

Önce birilerinden duydum sonra yolumuz düştü , gittik .Bornova Berna Kafe'de Saadet , Kemeraltı Enginar Kafe'de Pembe.Denenebilir , galiba kahve 20tl tarot 25-30 gibiydi .Ben kahveciyim.Güney'e daha gidemedim,vakit yok,enerji yok ve bu soğukta yolumu da oralara düşürmeye niyetim yok,belki martta.Pembe'ye ekim gibi gitmiştim.

Numarayı buldunuz mu acaba?

Buarada nergiz hanıma yakınlarda fal baktıran var mı?telefonu varsa bana yazabilir mi özelden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…