İzmir'deki Falcılar

evet ya ona da gittim :) yazıyorum blogta gittiğim falcıları
adreste bu.siliyorlar ama nedense.kaydedin bir yere :)

birde fala inanmayıp fal forumlarında gezip sonra da bilmiş bilmiş yazanlara da gıcık olmuyor değilim hani.ne işin avr arkadaşım o zaman burda.neden o güzel değerli vaktini harcayıp okuyorsun ki dimi kızlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar Kemeraltında kızlarağasında Sevdam cafe var Sevda adında bir bayan harika fal bakıyor ve söyledikleride cıkıyor 15 gün önce gittim cıkmaya basladı :lepi: ücreti 10 tl

missdance Güzin Vatikan falı bakan bayana Cookie'deyken gitmiştik hiçbirseyi cıkmadı sahsen ben beğenmedim Sevda'ya 15 gün önce gittik söyledikleri çıkmaya başladı bence denemeye değer tabii benim düşüncem...Blogunu inceledim söylediğin bütün falcılara gittim hiçbiri bilemedi sadece Belginin söylediği 2-3 sey cıkmıstı eskiden küçük parkta Serano cafede bakıyordu fena değildi gecen sene arkadasım 50 tl vererek gitmiş hiçbır sey bilmemiş neyse kişiden kişiye değişiyor

bende diyorum ki sanırım bu iş enerjiyle alakalı.vatikan falından memnun kalan bir arkadaşım var bende sevmiştim.hatta zaman zaman bak dediklerini bir bir yaşıyorum dedi.neyse kiminin memnun kaldığından kimi kalmıyor.

benim yeni bir iki adresim var çalışmalarım devam ediyor yani.bu arada hiç bilmeyen falcıları yazmıyorum bile hele birine gitmiştim kabus gibiydi.neyse iyi birilerinin buldukça yazıcam...

merhaba :) ben bir de hülyam kafe diye bir yer var karşıyaka adliyenin arkasında orda kahve falı baktırmıştım. ben çok bayılmadım ama bizim işyerinde bi grup arkadaşım hasta olmuşlardı kadına, herşeyi biliyo diye. ben kolay kolay beğenmem belki o yüzdendir. denenebilir. kadın daha detaylı soracaksan su falı bakalım bi dahakine demişti. ama ben gitmedim bi daha. biraz daha pahalıydı standart kahve falına göre. su falı daha da pahalıydı zaten.

bir de yine karşıyaka çarşıda karakolun hemen yanındaki sokaktan girince sağ taraftaki çarşılardan birinin en dibinde fal bilim merkezi diye biryer var. orda da tülin var. o da iyidir ama tarotta daha başarılı.

bir de bunlara gidip yorumlayın bakalım :)

arkadaşlar alsancakta vatikan falı bakan bayana ben de gitmek istiyorum adresini ve numarasını verebilirseniz sevinirim

hülyam kafaye bende gitmiştim bak onu unutmuşum yazayım bari hemen.bende diyorum gittim biryerlere ama unutuyorum artık gittiğim yerleri :)

kızlarrr bugün samyeli cafeye gittim.çok kısa baktı genelde isim verdi dediğiniz gibi fincanı açmadı kağıdı karaladı durdu ama iyiydi gene sadece kısaydı ya:KK43: buarada kızlarağasında hanımeli cafede canan diye biri var şuana kadar en çok onu beğendim tavsiye ederim

hülyam kafaye bende gitmiştim bak onu unutmuşum yazayım bari hemen.bende diyorum gittim biryerlere ama unutuyorum artık gittiğim yerleri :)

aaa bak sayemde blog zenginleşti :). sen nası buldun peki? hangisinden baktırdın?

bu arada alsancak cookie'de de kısa saçlı esmer bir kadına baktırmıştım. bak o da iyiydi ama adını hatırlamıyorum. iskambil kağıtlarıyla bakıyordu. onu da deneyebilirsin.

bornovada telve kafede asiye de güzel katina bakar. onu da tavsiye ederim.

ben de kahve falı baktırmayı çok severim, baya çok insana baktırdım aslında ama isim hafızam sıfır. :)

Missdance bugun vatikan falı bakan bayanın adresini bulmaya çalıştım ama bulamadım:KK43:telefon numarası falan varsa bana yazabilirmisin?

kızlarrr bugün samyeli cafeye gittim.çok kısa baktı genelde isim verdi dediğiniz gibi fincanı açmadı kağıdı karaladı durdu ama iyiydi gene sadece kısaydı ya:KK43: buarada kızlarağasında hanımeli cafede canan diye biri var şuana kadar en çok onu beğendim tavsiye ederim

bende hanımelinde uzun süre önce baktırdım.çok memnun kalmıştım. daha sonra tekrar gittim ama o bayan yoktu.eğer oysa hemen gidiyorum yarın.senin baktırdıın nasıl biriydi ve gelecekle ilgili söledikleri çıktımı?

notumu aldım kızlarr hanımeli vafedeki canan ne kadara bakıyor
birde şu telve cafe bana yabancı gelmedi ama nerdeydiki buCADIARZU

ayy zaten ben hep not alıyom
şu gümrük civarında olan gülistana da gidecektim güya bi gidemedim,
üstelik her pazar o civardayım ama nedense hep erteliyorum bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
X