- 15 Ocak 2010
- 1.176
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vatikan falı nasıl bişey ilk defa duydum
hımmm iskambil falı ama 50 lira çöok değilmi sanki...
notumu aldım kızlarr hanımeli vafedeki canan ne kadara bakıyor
birde şu telve cafe bana yabancı gelmedi ama nerdeydiki buCADIARZU
Telve küçükparkta. hani barların olduğu sokak var, mezarlık tarafından girip yürü, kavşağa gelince sola dön (iddaa bayi gibi bi yer var köşede) 5-6 adım sonra solda.
Merhaba,
yazılarınızın hemen hemen hepsini okudum, ben de bu konularda falcı falcı gezen bir insanım.
Bornova'da migrosun oradaki falcıyı duydum. Çok methettiler, sayfa sayfa yazdırıyormuş, ve 7 yıl gelme bir daha diyormuş. Yazdırdıklarının hepsi çıkıyormuş.. bir tanıdığa bakmış. Çıkacağı tüm bayanların isimlerini hangi tarihlerde ne kadar çıkacağını söylüyormuş. bir de ben demiyorum onlar! diyo diyormuş. Ben bu bayanın adresine ulaşmak istiyorum. konu ile ilgili bilgisi olan telefon ya da adres verebilecek bir arkadaştan rica ediyorum.
en yakın sürede gitmeyi düşünüyorum
bende hanımelinde uzun süre önce baktırdım.çok memnun kalmıştım. daha sonra tekrar gittim ama o bayan yoktu.eğer oysa hemen gidiyorum yarın.senin baktırdıın nasıl biriydi ve gelecekle ilgili söledikleri çıktımı?
notumu aldım kızlarr hanımeli vafedeki canan ne kadara bakıyor
birde şu telve cafe bana yabancı gelmedi ama nerdeydiki buCADIARZU