kızlar izmirdeyim aklınıza gelebilecek hepsini biliyorum
en başta pasaklı birsen arkadaşımıza dedi nişanlınla ayrılmışsın çok kısa sürede barışıp evleniyorsun,o gün öyle bir tartışma ve ayrılık olduki bilemezsiniz,şu an epey sürelik uzun bir ilişkisi varboshayallersmile
belevi adaya giderken dedğimiz yerde olan,o kadın bazı hastalıklar için muska yazıyormuş iyileşen tanıdığım var,ama tabiki büyü falan değil,birde mesela iş arıyorum diyorsunuz kadın diyorki git 15 gün sonra işin olcak,evet oluyor,ben gitmedim gitmeyide düşünmem
bilmiyorumkismile
eve falcı getirdik,kızlar gün yaptık,apartman toplandı baktırmaya 5 yıl önce falan 15 lira verdik kişi başı,evet geçmişle ilgili çok şey bildi ama gelecekten hiçbir şey bilemedi,bu kadınında kızı bir izmir tvsinde spiker,parasını bile alamıyormuş,madem falcısın kendinize hayrınız olsun dimikaydirigubbakcemile
özkanlar(bornova) migros karşısında bir kadın vardı adı da emel di o bakıyordu kağıda falan yazıyordu bişiler ve onlar diyor diye anlatıyordu,en başta gittiğimizde evet bir çok şeyi çıktı sayılır hatta atıyorum diyorduki karsla ilgili iş,diyorduk ne alaka ne tanıdık var ne bişey olmadık yerlerden ilgisi oldu
offfff anlatamam ben izmirde nasıl paralar verdim bunlara,o alsancak bornova ksk sokak falcılarından bahsetmeyeyim
tek diyebileceğim geleceği bilmek önemli değil,gelecek herkese mutluluk getirmez,onlara vereceğim parayla alışveriş yaparım,birde niye bilmem kesin iyi olacak şeyler bile onun için fal baktırınca kötü oldu,ben şimdi ne baktırıyorum ne fal kapıyorumhihoyyyt