İzmir'deki Falcılar

Izmir de alsancakta, fatma nine var sokakta dolasiyo zorla milletin falina bakmak istiyo, bizde dolasirken israrla esimin elini aldi bakti veee sok :) nereli olduguna kadar bildi ve daha neler neler ...ben inanmam fala mala atmistir ve tesadüfen tutmustur dedim ama bi an icin icten ice celiskiyede düsmedim degil :)

ya falce malcı psikolojinizi boşa bozuosunuz değmez
elbette geçmişi bilirler benimde okadar üç harflim olsa ben de bilitim töbe töbe
geçmişi bilip güveninizi kazanıolar
sonrada gelecekle ilgili atıp tutolar
paranıza yazık be
gaybı Allahtan başka kimse bilmez
ilse kendine faydası olur bu tiplerin
madem her haltı biliolar
altın nezaman çıkcak dolara nolcak desinlerde ona göre yatırım yapalım
kazanırız en azından

bacımm bende bılıyorum gelecegı kımse bılemez ama bana gecmıs ve suan neler oluyor..benım ıcın bunlar gereklı..evet 3 harf vs ama her nesekılde olursa olsun bunu bılen bırı varsa ama yarım yamalak deıl tamamen dogru soleyen bırı lazımm..cıddenn benım gelecegım bu yonden buna baglı..anlıyorum bosa para kaptrmamızı ıstemıosunuz tsk ederız ılgınz ıccın ama derdım bu ıste

paagaa canım bende aynı senin gibiyim...
bi sürü falcıtya gittim hangisi doğru söylüyor bilemiyorum...pasalı birseni duydum ama hiç gitmedim...
karşıyaka örnekköyde oturduğu söyleniyor...

Belgin Kostak'ı merak eden arkadaşları aydınlatmak için seans anını yazmak gerektiğini düşündüm.
Bir arkadaşla geçen hafta perşembe günü saat 16.00 ya randevu alarak gittik. Kişi başı 1'er saat sürecek diye düşünerekten 2 satte çıkarız diye kendimizi ayarlamıştık. Gideceğimiz yer bilen bilir İstanbul'da Bahçeşehir(haritada öyle ama gişelerin çıkışında şehirin göbeğinden 1 saat uzaklıkta bir yer) adında bir yer. Neyse 16.00 gibi orada olduk. 3 katlı bir villada kalıyor ve orada bakıyor. Gittiğimizde bizden önce bekleyen 3 kişi vardı. Düşünün biz randevu saatinde geldik ve önümüzde sarkmalar olduğu için üç kişi var.3 kişi daha var. Ve gelipte sıranın arasına girmeye çalışanlar. Bekledik. Ne bilelim bize geç sıra geleceğini. Saat 15.00 randevusuna 17.30 da baktı. Bize de sıra 19.00 da geldi. Yani 3 saat gecikmeyle baktırdık.

Arkadaşla beraber alt kata indik. Birbirimizin falını yazdık. Ayrıca ben telefonuma kaydettim. Önce ben baktırdım. Kollarımı açtırdı. Sürekli ellerini kollarımda gezdirdi. Negatif enerjimi almak içinmiş. 2. söylediği cümle sende büyü var hem de iki farklı kişiden. Yukarıda ben beklerken, benim falımın karışık olduğunu, uzun süreceğeni sezinlediğini belirtti. İlk önce isimleri annemin babamın tek tek harflerle uğraşarak isimlerini söyledi. Öyle bir anda Ahmet, Ayşe demiyor. Misal Ayşe ise ilk harfi b mi desem değil, t hiç değil, o harf a diyor. Diğer harfleri de bu şekilde buluyor. Bana büyü yapanların adlarını söyledi. Bazı şeyleri bildi ama sanka gözünün içine bakarak onun söyleyeceği şeylere nasıl tepki verdiğimizi sezinleyerek yardım aldığını düşünüyorum. Gelecekte annemin ameliyat söyledi. Doğum tarihimi falan söyledi. ama benim memleketimi bilemedi. Hayatımdaki bazı çok büyük olayları bilemedi. Bu olayları bilecek mi diye üzeriene giderek ipucu vermeye çalıştım ama bilemedi. Büyülerden nasıl kurtulacağımı anlattı. 1,5 saat bana baktı ama falım yarım kaldı. Çünkü arkadaş eve geç kalıyor diye benim falımı yarıda kesti ve kendi oturdu. O da ''benim falımda önemli şeyleri anlatın ben geç kaldım'' dedi. 45 dakika onunki sürdü. Beni msn adresinize ekleyin dedi.

Arkadaşın memleketini bildi. Bana baktığı falın büyük bir kısmı harfleri, isimleri bulmakla geçti ve o sırada sıkıldım. Benim fal uzun sürecekti ve öğrenmek istediğim bazı şeyler vardı. Arkadaş da falı yarım kaldığı için bir daha gitmek istiyor ama ben yakın zamanda gitmeyi düşünmüyorum. Gelecek için söylediklerine takılmıyorum. Ama şunlar için gitmek istiyorum. Yıllar önce değerli eşyalarım kayboldu. Bunları kim almış olabilir? Ayrıca bu üç harfliler aracılığıyla benim olmadığım ortamlarda arkamdan kimler ne dolap döndürmüş zamanında, kim benim için olumlu düşünüyor, kim olumsuz? bunları öğrenmek istiyorum.

hımmmm...
anladım güzelim...
gitsekmi gitmesekmi karasız kaldım....az da para değil hani...
bide ben sıkılırım öle uzun süre...
ayrıca o demeden ben herşeyi diyiveririm ondan boşu boşuna baktırmış olurum...
ama yinede gitmeyi istiyorum...

kıs madam çiçek ne işin var falcılarla yürü bakiiimm eve çııbııkkkkkk

izmiri tükettin missdance, artık şehir dışına açılman lazım senin yavaş yavaş :))

açelyam nerelerdesin be gülüm yaaa...
ne zamandır gözükmüyon yok valla bulamadım henüz...
bucada bi teyze varmış dediği herşey çıkarmış ama kimdir nereden ulaşılır hiç bilmiom bilsem ilk ben gitcem ama yok...

sm 793 güzelim sende gözükmüyon...

canım minikprenses buradayım
ama geçen haftadan beri işler o kadar yopğunki
anlatamam sana
öğle arası bi girip bakıyom öyle

nasılsın canım?
bu arada o bucadaki teyseyi tarif et bakayım, nasıl biriymiş, nasıl bakarmış
aklıma sen diyince geldi ben biliyom galiba bi kadın ama omu?

ben bıraktım bildiğim falcıalara gitmeyi seni tanııyınca hep aynı şeyler üzerinde geçiyor konu.son gittiğimede pişman oldum zaten hemen konu büyü var bozmak şu kadara geldi büyü olmadıgından da adım gibi eminken üstelik :) neyse sonuç olarak yine tavsiye üzerine gitmeye devam sağlam referansla tabi :) şu bucadaki teyze kimmiş heeee :dance:

Kızlar, Allah izin verirse yarın Ankarada'yım. Cuma günü de İzmir'e geçebilirim. Önereceğiniz falcı ve cafeleri yazar mısınız iletişim bilgileriyle beraber. Boş zamanımda bir gideyim diyorum.

canım bucada bi kadın biliyorum benim bir arkadaşım gitmişti
ondan duydum
kadın kitaba bakarak bakıyormuş
ama emin değilim ya kuran yada dua kitabı
ama yok yok sanırım kuran olmalı

çok çok tesirli olduğunu sanmıyorum ama
nasıl ulaşırız dersen bilmiyorum inan

hem o kadarda çok baktırma fal bence, insan ister istemez etkisinde kalıyor

canım valla benim duyduğum kahveye bakıyor sanırım yinede tam emin değilim...
ulaşabilsek ne ala valla..

ya sinir bozucu bi durum...
su belgin denen kadını aradım bugün...izmirdelermiş ancak randevu veremezlermiş...taaa nisan ayına kalıcak yani çok sinir oldum...
sanki bedava bakıcakmış gibi bi sürü tantana etti kocası...
çok ama çöok sinir oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…