İzmir'deki Falcılar

evetttttt...bugün gittim şu meshur emele...
kadın aynaya bakıyor...bide yüzük takıyor...
bi sürü bişeyler söyledi ve benim psikolojimi alt üst etti...
gelecekle ilgili söyledikleri beni oldukça sarstı...
geçmişle ilgilide söylediklerinin çoğu yaşanmıştı zaten...
gitmek isteyen varsa gidebilir...değişik bi tarz aynaya bakması en azından...

Fiestaya gittim,bora diye bir adam baktı.Ezbere bıdı bıdı bıdı konuştu durdu o kadar hızlı konuştu ki ne konsantre olabildim ne şaşırabildim ne anlayabildim.Bazılarını bildi ama genel şeyler yani her insanın hayatında olabilcek şeyler attı tuttu gibime geldi.Yukarı bakarak ezbere konuşuyor gibiydi.Hiç memnun kalmadım.

emelden memnun kaldın mı yani minikprenses?

maix cafelerde olmuyor bu işler bence hem zaman ayırmıyorlar hemde atıp geçiyorlar.

minik prenseste ister buluşmayı biliyorum ben :)

missdance canım teşekkür ederim ben tamamen farklı yeri anlamışım :) bugün tekrar bakıcam bir de şu emeli merak ediyorum. Benim özel msj hakkım yok ama telefonunu bilen bana özelden yazabilir mi ?

emelden memnun kaldın mı yani minikprenses?

maix cafelerde olmuyor bu işler bence hem zaman ayırmıyorlar hemde atıp geçiyorlar.

açıkcası memnun kaldımmı bende bilmiyorum...dedim ya beni epeyce sarstı..psikolojimi bozdu resmen söyledikleri...ve çıktından sonra yolda ağladım....
ama tabi herkezin falı başka başka çıkacağı için bişeyde diyemem...
bazı konuları birebir bildi...hatta bayagı bi bildi...özellikle bi konuyu...
ama bi kez dah gidermiyim bilmiyorumbilmiyorumkismile

günaydın arkadaşlar size son maceramı anlatıyorum gunice'nin annesi vardı hatırlarsanız evet dayanamadım ona da gittim,çok şeker insanlar ama fal konusunda beklediğimi aldım desem yalan olur.

günaydınnnnnn falcılar siziiii

demek gittin missdance, olsun onuda denemiş oldun zemuszemus

minikprenses üzülme bu kadar, sen hassa şeyler duyduğun için bu kadar etkilenmişsindir
unutma herşey olacağına varır güzelim ve herşeyin en doğrusunu Allah bilir.

bir önceki mesajında da istediğimi alamadım demişsin kafamçokkarıştı

sağol güzelim artık çok üzülmüyorum ama ilk gün çok fenaydım....
herşeyin en iyisini allah bilir çok güzel demişsin güzelim...

Geçen hafta Belgin Hanım'a baktırmaya gittim. Telefonda randevu almak isteyenlere eşi aybaşında zmir'deyiz diyordu. Yine de bir arayın.

Geçen hafta Belgin Hanım'a baktırmaya gittim. Telefonda randevu almak isteyenlere eşi, ay başında İzmir'deyiz diyordu. Yine de bir arayın randevu için.

mrbalar sizlere şu falcıyı danışmak için sırf uye oldum..pasaklı bırsen dıe bırısınden bahsetmıssınız..benımm cok onemlı aılevı sorunlarım var.bu kadını ovenlerı grdumm sıtelerde ama kımseye ulasamadım..s bızaat kendınız mı gttınz yoksa duyumlarınızımı yazdınz ya da mılletle dalaga maksatlı mı yazdınz..lütfen samımı duygularınzla bana cvp verbılırsenz bu belkı cocuklarımın gelecegını kurtaracak..bana ayrıntılı bılgı verebılırmısınz artık psıkolojımm bozuldu.yasamdan zevk alamıorum..allah rızası ıcın yardım edermısınz..sımdıden tskk ozelden msj atarsanızz cok mutlu olurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…