İzmir'deki Falcılar

kızlar biri beni durdursunnn ama yaaa.bu akşamda emele gidiyorum aldım randevu.bakalım neler neler alatacak.yarın sabah burdan canlı canlı anlatıcam...

akannehirakannehir inanmıyorum sana
bari biraz bekleseydin
kız fallar birbirine karışçak bu gidişle :roflol:

bende şu samyeli cafeye gitmek istiyorum
bu akşam işim var olmaz
acaba yarınmı gitsem CADIARZU

samyeli kafede güzel evet :) bakalım ben birde buna gidicem ondan sorna kalmadı sanırım zaten gidebileceğim falcı tüm izmiri gezdim yahu..

ya bir gün buluşsak ya bizler.hem tanışmış oluruz hem neşeli bir gün geçirirz ne dersiniz?birbirimize fal maceralarımızı anlatırız :)

açelya uzun süredir yazamadım ben...bide izmirde değilim ne yaptın gittinmi emele...hani bekliycektin yaaaaaaaaaaaaaa

ya dayanamadım gitti.fena değil gidip merak giderilebilir.aşağı yukarı belgin kostak la aynı şeyleri söyledi bakalım.aynaya bakıyor birde yüzük takıyor.değişik.

tamam canım bende gelirim görüşmeye :)
haberdar edin beni olurmu? uygun bi zaman ayarlayalım, görüşelim falcı grubu :))

bu arada minikprenses bende merak ediyorum emeli kaydirigubbakcemile2

missdance gözün aydın sevgilinle barışacağın 2. falcı tarafından tescillendi kaydirigubbakcemile5

kızlar hepiniz harikasınız valla.doğma büyüme izmirliyim.ama izmirde bu kadar çok falcı olduğunu sayenizde öğrendim.hele bornovadakilerden hiç haberim yoktu.ben de baktırayım diycem.ama bizden geçti artık yaa...falcı maceralarınızı büyük bir keyifle okuyorum.allah gönlünüze göre versin hepinizin.:Saruboceq:

missdance demekki birazcık icraat gerekiyor
yada zamannn

Clea valla bende bilmiyodum kızlardan öğrendimm
hatta belgis kostak a 2-3 sene önce gitmişim ama
onun belgin kostak olduğunu yeni öğrendimm kaydirigubbakcemile3

kızlar şu samyeli cafeyi bulamadım ben dün akşam bilmiyorumkismile
nerede bir daha tarif etseniz bana
yanında yakınında ne var

ben hemen tarif ediyorum ata durağından arabaların geliş yönünün tersine doğru yürü ilk sola dön az ilerle samyeli cafe :)

köşedeki diasanın ordanmı dönülüyorr
orayada baktım ben az ilerde solda bi cafe var ama adı bahçe dii sanırım, tam hatırlamıyom ama

hımmm şimdi anladım sanırım benim gittiğim yerden biraz daha yukarıda sanırım

köşede golf kırtasiye var, onun yanından hemen sola dönüyorsun
o yol üzerinde de emek kırtasiye olması lazım dimi
onun ilerisindede bi ilköğretim okulu varr

offffff kusura bakma senide çok uğraştırıyorum ama

yok canım benim ne uğraştırması.ah bir düzgünce anlatabilsem.aslında o sokagı çok net biliyorum ama anlatamıyorum ki.hatta o yolda birde muhtarlık var biraz daha yukarda.olmazsa birlikte buluşup gidelim bulamazsan gelirim ben.

bu arada buluşma olayını ayarlayalım diyorum.katılacaklar evet ya da hayır desin ona göre bir plan yapalım :) çok eğlenceli olur

ayy gelirmisin aslında süper olur
hem yalnız gitmemiş olurum

Son düzenleme:
X