Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet arkadaşlar az önce geldim belgin kostak'tan baya bir bayıldım para ama sanırım değdi.benim adımı ve ayrı oldugum sevgilimin adını söyledi ve benim adım öyle sıradan bir isim değil hadi söyliyim açelya benim bunu atsa tutturamaz insan.sevdiğim (ayrıldık dediğim) adını bildi çalıştıgı şirketi bile söyledi.böyle kalıyorsun zaten.sevdiğimle evleneceğimi de söyledi.kaderimde onun oldugunu barışacağımızı söyledi.tek duymak istediğim buydu zaten bence değdi gittiğime tavsiye de ederim.1 saatten fazla sürdü bakımı.ilk bendim bugun belki ondandır uzun uzun baktı.
kadın izmirde değil istanbulda yaşıyor belli zamanlarda izmire geliyor.kendi sitesinden alabilirsin telefonunu.randevulu çalışıyor.bornovada bakıyor.mutlaka gidilmeli.hiç olmayacak şeyleri bildi öyle bakaklıyor insan...
evet canım ya baya baya isim verdi.bugun ir olayını daha yaşadım.dün bana dediki doktora git yumurtalıklarına baktır dedi.neyse zaten bugun gidecektim bana kist var sende dedi belgin kostak gerçektenden kist değil ama miyom çıktı şaka gibi.ne diyorsa çıkıyor.umarım düğer dedikleride çıkarda canım aşkıma kavuşurum kızlar ya.
bu hafta izmirdeymiş sanırım.ararsanız verir herhalde randevu.bayada uzun bakıyor 1 saati geçti yani bana bakması.değer diye düşünüyorum.