Ayy resmen kendimi gördüm geçmişte yaşadıklarımı bu kadar olur
Sen kendine yatırım yap ! onların hayallerine ,patron olma emir altında çalışmak istememesine ,hayatlarını yaşamasına, gereksiz hırslarına yetişemezsin ben yetişemedim ne borçları biter ne istekleri . Kilon olabilir hiçbirimiz evlendiğimizdeki gibi değiliz
saçına başına kıyafetlerine sende harca ..
.. daha özgüvenli ol işine kariyerine daha sıkı sarıl .
Mutlaka ama mutlaka para altın ne olursa biriktir söyleme . bırak kendi çeksin kendi harcasın kendi ödesin borcunu sen kredi kapatım ara ödeme yapim derdine düşme . Artık köylerdeki teyzeler bile araba sürüyor birkaç ders al
sür git arabanı arkadaşlarınla plan yap alışveriş yap kahve içmeye git seni yalnızlığa sevketmesine izin verme . Ben sana olacakları söyleyim yada benim hayatımda olanları ; sen ne yaparsan yap kavgada etsen şikayetde etsen o iş kurulacak hırslarından dolayı iyi kötü başarılıda olacak .Arabalar değişecek giyimler kuşamlar dost sanılan çevreler değişecek akıllarınca . Sonra seni daha çok beğenmeyecek ödediğin kapatmaya çalıştığın borçlar krediler üzerine başına almayıp ona harcadıkların unutulacak . Eğer bu dünyaya dalarsa yuvayıda yıkacak . Koca bir dünya parayla ortada kalacak sonra kafa dank edecek ama iş işten geçecek hep bu furya devam edeceğini zannedecek .
Sen onun için bir ayak bağı değilsin kendin öyle görme ! Sen onu yücelten birisin temiz çamaşır giyip ütülü gömleklerle gezdiren kıyafetlerinde bile kombın yapan eve maaş getiren arkasında dağ gibi duransın eğer bir insanın iyi bir işievine giren iyi bir maaşı sıcak yuvası hanımı çocuğu varsa sağlığıda yerindeyse ondan zengini yok ama bilene ....Erkek toplumda eşi çoru çocuğu ailesi varsa daha saygınlık kazanıyor
AdChoices
ADVERTISING