7 senedir aynı yerde çalışıyorsanız ve evlilik sebebiyle tazminat aldıysanız o para sizin paranız ve yüklü miktarda bir para olması lazım. Neden kendinize ayırmadınız. Online terapi uygulamaları var, psikologla görüntülü konuşabiliyorsunuz seans ücretleri 300-700 arasında. Ayda 1500 2000 tl verebilirsiniz diye düşünüyorum kesinlikle ihtiyacınız olan şey sizi tarafsız dinleyecek, içinizi dökebileceğiniz bir uzman. Eşinizle bu sorunlar hakkında nasıl yol almanız gerektiği konusunda da size yardımcı olur. Nasıl hissettiğinizi iyi anlıyorum. Ben de evlenmeden önce açık giyinen, erkek arkadaşları olan, alkol kullanan biriydim eşimle tanıştıktan sonra bana bunların doğru olmadığını bir şekilde empoze etti ben de kendi isteğimle bu yolda ilerledim. Alkolü bıraktım, açık giyinmeyi bıraktım, erkek arkadaşlarımla görüşmeyi kestim. Keza kendisi de öyleydi şuan da öyle, biranda değişip bana karşı geldiği davranışları kendisi sergilese ben de bu durumdan çok etkilenirdim. Siz sanırım çok ilgisiz kalmışsınız. Biraz kendinizle ilgilenin. Eskiden tuttuğumu koparan biriydim diyorsunuz tekrar öyle olmaya çalışın. Sizin eskisi gibi olmamanız için hiç bir sebebiniz yok. Mutluluğu kendi içinizde arayın. Sizi sizden başka kimse mutlu edemez. Düşüncelerde boğulmayın. Buraya yazdığınız gibi bütün kötü düşünceleri bir kağıda yazın ve yakın. Hepsinin buharlaşıp gittiğini hayal edin. Eşinize misilleme yapmadan, onun bu davranışlarından rahatsız olduğunuzu hissettirin. Senin bu şekilde davranman bana kendimi kötü hissettiriyor deyin. Kendinizi anlatmaya çalışın.