• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi iyi hissetmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

berna bck

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
197
162
18
Merhaba kızlar nasıl başlasam bilmiyorum.Öncelikle 21 yaşındayım yks ‘ye hazırlanıyorum iki defa mezuna kalmama rağmen bir türlü başarılı olamadım .Ders çalışamıyorum odaklanamıyorum halbu ki lise son sınıftayken derslerim çok iyiydi bazı ailevi sonrunlardan kaynaklı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli beceriksiz olduğumu düşünüyorum.Arkadaşlarım nerdeyse üniversitenden mezun olacaklar ama ben hala olduğum yerde sayıyorum.Kendimi yalnız hissediyorum bazen boğulacak gibi oluyorum.Kendime çok üzülüyorum etrafımdaki insanlar üniversite’yegitmedim diye başarısız görüyorlar beni.Hata geçen teyzem sınava hazırlanıyor ama boş evlenip gitsin dedi çok kırıldım yükmüşüm gibi hissettirdi bana .Bi ara da kocasının akrabasını eve göndermiş görücü diye ara ara yaşında geçiyo diyor . Henüz yaşım küçük hazırlanıyorum diyorum senin yaşındakilerin çocukları var diyor.Fazlalıkmışım gibi hissettiriyorlar gelen görücüleri kabul edip evlenme gerektiğini söyleyip duruyor görende evde kaldım sanıcak.Onun yüzünden annemle tartışıyorum bıktım artık her şeyden .Piskoljik olarak kötü hissediyorum kendimi değersiz görüyorum kendimi anlatıcak kimsem yok kafayı yiyicem artık.Yarında iftara davet etmişler gitmek gelmiyor içimden sizce ne yapmalıyım?Sevgilim vardı ayrıldım arkamdan ilişki beceremiyor demiş.Şöyle bir durumda var sadece kızlara öyle yapıyor ezikleyip duruyor kuzenlerimi de
.

İlk yazdığın konu bambaşkaydı, niye değiştirdin
Evet başka bir konuydu ve yazdığım konu yüzünden pişman oldum. Ramazan ayındayız ve konuda teyzemden bahsetmiştim tamamane haklıyım ama onun vebalini de almak istemedim. Bugünden her şey üst üste gelince gaflete düşüp konu açtığımı için pişman oldum . Yeni üyeyim ve buraya tam hakim değilim

Öncelikle annenize sıze artık baban hakkında olumsuz hicbirsey duymak istemediğinizi söyleyin.. tartismanizdan yeterince biktiginizi ,artık huzurlu ve sakin bir hayat istediğinizi dile getirin ve baktınız yine anlatıyor dinlemeyin, kendini korumak zorundasın.. anne baba bugün kavga eder yarın barışır gülüşür takma kafana ,onlara aldirmamaya çalış ,aç güzel bir müzik odanda ,güzel kitaplar ,güzel filmler ,seni neselendirecek şeylerle ilgilen buna kendini zorla..biliyorum gerilim olan evde zor belki ama en azından kendi odanı huzurlu bir mekana çevir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X