Depresyondasınız ama bu kocanızın umrunda değil. Eskiden siz enerjikmişsiniz o korkakmış, roller değişmiş. Ve bence bu sizi rahatsız ediyor. Onun bu kadar yükselmesini kıskanıyormuşsunuz gibi hissediyorum. Evlenirken ben ondan çok daha iyiydim şuanda o benden daha iyi. Ayak bağı değilsiniz, sizi bu hale o getirdi. Direk olmasada dolaylı yoldan, sizde izin verdiniz. Bu sizin seçiminizdi, yöneticinizi eklediğinde kavga çıkarabilirdiniz mesela ama ayak uydurdunuz. Aile evinde kendi istediğini yapan , koca evinde kocanın istediğini yapan olmuş. Şuanda da yanlış oldğunun farkındasınız ama kavga edecek enerjiniz yok. Evlenmeden önce anne evinde bende öyleydim. Bunu ancak siz değiştirebilirsiniz, çabalamak zorundasınız. Siz kendinize iyi gelmek zorundasınız. Terapiye paranız yok onu anladım. Yoga videolarını denemeye çalışın. En azında birşey yapın sadece kendiniz için.
O dediğiniz bencillikten ziyade umursamazlık bence. Sizi çocuk gibi görüyor. Bende bencil bir insanım, önce ben sonra oğlum sonra eşim. Eşim bu durumdan hiç memnun değil. Gerisini düşünmüyorsun diyor, gerisinden banane diyorum bende. Bu yapı meselesi tamamen. Aslında size beraber yapmak için birçok öneride bulunmuş, kendince çabalamış. Ama sizi karısı olarak gördüğünden şüpheliyim