İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olsun keyifli hikaye en azından

Durumunuz tam iki ucu pislikli değnek
Anlatsanız nişan atılabilir zira sakarlık değil yalancılık ve sahtekarlıkla itham edileceksiniz
Anlatmasanız bi sürü kul hakkı
Cidden zor bi durum
Yani düğünle ilgili bi şeylerden feragat edip çocukları ben söyledim belki yanıldım kötü hissettim diye alıp telefonu verebilirsiniz aklıma size daha az zarar verecek bi şey gelmedi

Birisi yapmadığınız birşey için sizi suçlayp iftra atarsa anlarsınız belki o çocukların ve eltinin düştüğü hali

İyide o telefon çayı falan geçirmezdi ki, gitmiş kaç liralık telefon hiç yere. Çay dökülünce bi silseydiniz önce üstünüze başınıza bile silseniz bi toparlanırdı. Şimdi söyleseniz de kötü olacaksınız söylemeseniz çocuklara kalacak suç, kötü olmuş

Mavi ekran vardı sadece mavi ekran ben sadece cay döktüm kırmadım yere felan asla carpmadım
5 senedir iPhone kullanıcısı olarak telefonum başına neler geldi neler kaç defa üstüne sıvı döküldü ekranım kırıldı başka arızada yaşadım ve hiç birinde mavi ekran vermedi telefon özellikle sıvıyla olan kazalarda şuan hala aynı telefonu kullanıyorum ve maşallahı var canavar gibi telefonum

Sen kendin itiraf etsen de, onlar anlasalarda o ailenin gözünde bitmiş olacaksın bence..
Atmasaydın kurtulabilirdi telefon, kimsede sana kızmazdı bence. Bu ani kararlardan kurtulmanız dileği ile.

Allah islah etsin her olayda baskasinin ustune atarsin sen en azindan ekrani sil a burda duruyordu ne olmus de cocuklarin psikolojisi bozulmustur simdi omur boyu cilesini cekerler ama en azindan hırsızlık yapmazlar
30 yaşında olduğunuzdan eminmiyiz? 7 yaşındakı kızım bile yapmaz bunu
Ya ne yedi yasi 2 yasindaki kizim yapmaz bunu
Bence de esine soylemeliydin olay oldugu an mesaj atip cagirabilirdin boyle boyle oldu diye oda cozum bulurdu eger seni seviyorsa
Hem agzim hem gozlerim acik okudum
Fitne fesatlik cocuklarinda vebalini aldin
Belki telefonun sigortası bile vardır garanti kapsamına girmese bile. Şimdi arayın ki bulasınız, ah ah. Bence söyleyin, düğünden sonra ödemeyi teklif edin.
Aynen kadin o kadar para vermis mutlaka sigortalatmistir
Gerçekse çok korkunç. Gözlerimi aça aça şaşkınlıkla okudum. Gerilim filmi gibi sonuna doğru yanlışlar git gide artıyor.
Sonu da arkadas gercekleri anlatinca cikacak umarim tekrar yazarsin yasak elma bile bu kadar adreksiyinli değil
11 tane icmesi daha mantikli
Yaw binlerce liralık telefonu tutup balkondan aşağıya atan insan 2 coçuk azarlandı diye bu saatten sonra yaptığını itiraf eder mi? Sanmam ki o vicdan olsun..

Konu da pek enteresan gerçi...
Misil misil uyumustur
Konu sahibesi renk körüyse demek..
Renk koru de ne bilim
Maviyi gri olarak gorse bilemedim ki simdi
Ben vicdan azabi cekiyorum uyuyamıyorum 4 gündür.Siz başınıza gelse naparsınız paranız yok borclar cok siz söyleyebilir miydiniz ? Evet ben döktüm diye ?
Derdim tabiki Allahtan korkar insan
Mesale ile yakar sonrada panik oldum diye bir hikaye yazar
İyiki balkondan attıktan sonra vinç çagırıp üstünden geçirmemişsiniz
Ben kuyuya atmistir diye dusundum sonradan
yerden kazirlardi bence
Şu parayı vs. Sebze meyve kapı içine koyup çekirdekle kapatıp eski haline getirenler geldi aklıma onlar bile daha çok uğraşmış alıp atmak nedir ne atıyorsun çöp mü
Hangisi o link verebilir miain
Dmek oyle gelistiyse kizimiz ne yapin cokcuklarin vebali de ne bilim. ...
Kaniti mi izliyorsun

Instagramda rastlarsam link atarım tabi

Birisi yapmadığınız birşey için sizi suçlayp iftra atarsa anlarsınız belki o çocukların ve eltinin düştüğü hali

olay anında söyleyecekti ama şimdi itiraf etmesi rezillik olur. çok yanlış yapmış ama adam öldurmemiş sonuçta diyorum. hala aynı fikirdeyim.
telafisiz hata.

Kaçıncı kattan attığını söyledi mi bari kaç sayfa olmuş. Bence bu konu fake, değilse de bilinçli attı telefonu aşağı. Çay falan dökülmedi. Kıskançlıktan attı aşağı çocukların üstüne yıkmayı düşünüp. Sonradan da ortalık karışınca söylesem mi acaba diye geldi buraya yazdı ama asla söylemeyecek tabi günah çıkarma gibi düşünün. %55 fake, %45 kıskançlık

Ay o mavi ekran dediğiniz yoksa yeni telefonlarda ekran koruyucu jelatin mi?Belli ki çaresiz hissedip yapmışsınız şimdi itiraf etseniz daha kötü olacak ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…