Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kıskanayım eltimi o kendi halinds biri benden üstün özelliği yok ki neyini kıskanayım
Hani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
Eltimler ikiside calışıyo evet onlarında borcları var ama biz kadar değil.Şu olay kapansa düğün bitse zaten alıcam şimdi almam imkansız
Düğün bitince ne deyip alıcaksınız merak ettim?Eltimler ikiside calışıyo evet onlarında borcları var ama biz kadar değil.Şu olay kapansa düğün bitse zaten alıcam şimdi almam imkansız
Allah aşkına sahiden odicek mısınız onca zaman geçince ayy ben rezil olucam şimdi korkusuyla hicbirsey söylemeden öyle yaşayıp gideceksiniz belli yani .bari nişanlınızla paylaşın durumu ağlayıp anlatın evlenince sinsi diye düşünmesin kocanız hakkınızda duruma göre ikiniz konuşup bir hal çaresi bulursunuz artıkHani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
Dur kız daha evlenmedi acele etmeBoşanın
Yahu dur ne yaptın konu zaten yeterince ekşınlıBen de şöyle bir hikaye ortaya atayım. Siz bu görüşmede eltinizden gıcık aldınız. Doğal olarak çocuklardan da. Muhtemelen amcalarına düşkün çocuklar. Kendinizce eltinizi ve çocukları diğerlerinin gözünde kötü göstermeye çalıştınız. Ve sağlam telefonu aşağı attınız. Yoksa bir insan küçücük çocuklara iftira atacak kadar duyarsız ve kötü kalpli olamaz.