• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çay döküldü dökülmedi ne önemi var, atmış misiniz atmışsınız nokta yani.Ya ben şunu merak ettim.Zaman geçsin sonra alicam telefon diye yazmışsiniz ya.Uzerinden o kadar zaman geçtikten sonra ne diyeceksiniz.Ornegin 7 ay önce telefonunuza çay döküp dışarı firlatmistim.Simdi param var telinizi aldım mi diyeceksiniz.Gercekten dalga geçmek için demiyorum.Uzeinden onca zaman geçince geriye dönük nasıl bir şekilde söylemeyi tasarladıniz, planınız var mı söyleme şeklinize ilgili, zamanda geçmiş olacak çünkü üzerinden

:skandal:Ayy küçücük çocuklara iftira atmışsınız sizin yüzünüzden herkes birbirine girmiş ben nişanlınız olsam sizi affetmezdim atardım nişanı 😏

Cay dokuldu desen kımse bısey demezdı senın paran yoksa nısanlın oderdı sımdı ıtıraf edınce baya gozden dusersın etmesen o coxukların kul hakkına gıreceksın. Keske atmasaydın telefonu en azından ekranı yaptırırdın daha ucuza gelırdı yada bı kac saat sonra duzelebılırdıde

Neden kıskanayım eltimi o kendi halinds biri benden üstün özelliği yok ki neyini kıskanayım
Hani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
Eltimler ikiside calışıyo evet onlarında borcları var ama biz kadar değil.Şu olay kapansa düğün bitse zaten alıcam şimdi almam imkansız

Şu üç mesajdan anladığım kadarıyla iğrenç denecek boyutta eltinizi kıskanıyorsunuz nasıl yüreğiniz el verdi de attınız bakın varya birinin malını izinsiz atmak yok etmekte hırsızlıktır kaldı ki çay döküldü bozuldu diyelim servis parası ile sıfır telefon parası bir mi ya dilerim ki Allahtan o adam sizin gibi birinden tez vakitte kurtulur yemin ederim saf kötüsünüz.

Hani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
Allah aşkına sahiden odicek mısınız onca zaman geçince ayy ben rezil olucam şimdi korkusuyla hicbirsey söylemeden öyle yaşayıp gideceksiniz belli yani .bari nişanlınızla paylaşın durumu ağlayıp anlatın evlenince sinsi diye düşünmesin kocanız hakkınızda duruma göre ikiniz konuşup bir hal çaresi bulursunuz artık

Hayır birde düğünden sonra parayı vereceğim demiş, hangi yüzle yapılır böyle birşey?

Ben size iftira attım, zor durumda bıraktım, çünkü düğün Cook mühim çok önemli. İşte şimdi evliyim alın parayı mi diyeceksiniz 😄

Ben de şöyle bir hikaye ortaya atayım. Siz bu görüşmede eltinizden gıcık aldınız. Doğal olarak çocuklardan da. Muhtemelen amcalarına düşkün çocuklar. Kendinizce eltinizi ve çocukları diğerlerinin gözünde kötü göstermeye çalıştınız. Ve sağlam telefonu aşağı attınız. Yoksa bir insan küçücük çocuklara iftira atacak kadar duyarsız ve kötü kalpli olamaz.

Ben de şöyle bir hikaye ortaya atayım. Siz bu görüşmede eltinizden gıcık aldınız. Doğal olarak çocuklardan da. Muhtemelen amcalarına düşkün çocuklar. Kendinizce eltinizi ve çocukları diğerlerinin gözünde kötü göstermeye çalıştınız. Ve sağlam telefonu aşağı attınız. Yoksa bir insan küçücük çocuklara iftira atacak kadar duyarsız ve kötü kalpli olamaz.
Yahu dur ne yaptın konu zaten yeterince ekşınlı :KK53::KK53::KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back