- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.714
- 158
Aklım almıyor o yüzden ancak böyle olur didiydimYahu dur ne yaptın konu zaten yeterince ekşınlı
Dur kız daha evlenmedi acele etme
Konu sahibinin umurunda bile degil cocuklarYani altı üstü bir telefon. Bu arabada kapı tv de olabilirdi. Ne ara bir telefon çocuklardan kıymetli oldu?
Ben nisanlimi nikahla garantiye alayim da sizin telefon çok da umrumda sanki der gibiHayır birde düğünden sonra parayı vereceğim demiş, hangi yüzle yapılır böyle birşey?
Ben size iftira attım, zor durumda bıraktım, çünkü düğün Cook mühim çok önemli. İşte şimdi evliyim alın parayı mi diyeceksiniz
Kadın kadına böyle espriler yapmaz lütfen,hemcinsimizi tüm kötülüğüne rağmen koruyalım.Ben nisanlimi nikahla garantiye alayim da sizin telefon çok da umrumda sanki der gibi
Yavrucak yazan yerde koptumBabamın kıytırık telefonu bile 24 saat havuzda kalmıştı. Bir paket pirinçle hayata dönmüştü yavrucak
Önce bir nikah kıyaydı adama evlenince belki huyları değişirBen önlem alıyorum oğlanın başı yançek yok yere.
Ya yarın birgün oğlanın üstüne de çay döküp mavi ekran verince balkondan atarsa.
Allah'ım çldıırçemmm boşansınlar
Ban bizi hala hayretle okuyorum.. Bu nasıl bir savunma mekanizması böyle.. Kadın kadının dostu evet ama siz hiçbirinin dostu olmamışsınız ne çocukların ne de kadınların (eltiniz falan) onlara özellikle çocuklara yazık değil mi ? Sizin yüzünüzdeh hırsızyıkla suçlandılar eltinis zan altında kaldı çocuklar ağladı.. Hala borcum var bitsin ödicem diyorsunus sizin o borcunuz bitmez ama bir yerden bulup o telefonu ödeyebilirsiniz kendinizi nasıl hala haklı görüyorsunuz aklım almıyor.. umarım gerçek değilsinizdir.. Yıllar sonra gidip o ıphone ben çay dökmtüm balkonden attım buyrun parası derseniz insanların gözündi 5 paralık değeriniz kalmaz .. bunca zamandr neredeydin derler madem şimdi ödemeyi ve nişanlınızla bu durumu paylaşmayı düşünmüyosunuz tamamen sessiz kalın bari..Hani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
Mıçıp mıvamak dedikleri böyle bir seymişKadın kadına böyle espriler yapmaz lütfen,hemcinsimizi tüm kötülüğüne rağmen koruyalım.
Eltide kadın ama olsun önemli olan konu sahibi.
Çocuklarin ağlaması falan mühim değil, önemli olan düğün.
kusursuz senaryoda yok göründüğü üzere.Maktulü ortadan kaldırdınız demek.Unutmayın,kusursuz cinayet yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?