İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak canım itiraf senaryonu da hazırladım şöyle yapıcaksın..
Düğünden sonra veya eline para geçince gidip eltine diceksin ki "Canım eltim o telefonun kaybolduğu günü unutamıyorum. Hala olucak utanmaz resmen hepimizi hırsızlıkla suçladı bende orda bulunduğum için kendimi zan altında hissediyorum çok diceksin ve elime para geçer geçmez masrafları sizinle bölüşücem diye kendime söz vermiştim diceksin. Sonra hopp Eltinin gözünde adeta beyaz atlı bir prenses konumuna geliceksin Nişanlında vayy Bee ne merhametli, hakkaniyetli hatunla evlenmişim dicek. Bu olaydan en temiz sıyrılma yolunu da çizdim hadi ben çekirdeğimi çitlemeye

Dur kız daha evlenmedi acele etme
Ben önlem alıyorum oğlanın başı yançek yok yere.

Ya yarın birgün oğlanın üstüne de çay döküp mavi ekran verince balkondan atarsa.

Allah'ım çldıırçemmm boşansınlar

ya pratik düşünemiyorsunuz yada çok kötüsünüz. kazadır olur ne var. bir şekilde halledilir, orta yol bulunurdu söyleseydiniz. küçücük çocuklara iftira atmak nedir. bir de bilmiyorum, görmedim demiyorsunuz direkt çocuklardaydı diye iftira atıyorsunuz. umarım biri okuyordur bu konuyu. hiç kimseye söylemiyorsanız bile nişanlınıza söylemek zorundasınız bu durumu. bir hal çaresine baksın.

Ben nisanlimi nikahla garantiye alayim da sizin telefon çok da umrumda sanki der gibi

Balkondan atınca, ortalıktan kaybolacak ve telefonu hiç soran olmayacak mı sanki. Maktulü ortadan kaldırdınız demek.Unutmayın,kusursuz cinayet yoktur.
Bir an evvel yaptığınız hatadan dönün. Korktuğunuzu, telofonu düşürdüğünüzü ve ödemek istediğinizi falan söyleyin.Belki daha makul karşılanırsınız.Küçücük çocukların üstüne kalacağını bilerek, böyle bir yanlışa düşmüşsünüz.Bir an evvel toparlayın. Beklemeyin.

Ben nisanlimi nikahla garantiye alayim da sizin telefon çok da umrumda sanki der gibi
Kadın kadına böyle espriler yapmaz lütfen,hemcinsimizi tüm kötülüğüne rağmen koruyalım.

Eltide kadın ama olsun önemli olan konu sahibi.
Çocuklarin ağlaması falan mühim değil, önemli olan düğün.

Ben önlem alıyorum oğlanın başı yançek yok yere.

Ya yarın birgün oğlanın üstüne de çay döküp mavi ekran verince balkondan atarsa.

Allah'ım çldıırçemmm boşansınlar
Önce bir nikah kıyaydı adama evlenince belki huyları değişir

Ban bizi hala hayretle okuyorum.. Bu nasıl bir savunma mekanizması böyle.. Kadın kadının dostu evet ama siz hiçbirinin dostu olmamışsınız ne çocukların ne de kadınların (eltiniz falan) onlara özellikle çocuklara yazık değil mi ? Sizin yüzünüzdeh hırsızyıkla suçlandılar eltinis zan altında kaldı çocuklar ağladı.. Hala borcum var bitsin ödicem diyorsunus sizin o borcunuz bitmez ama bir yerden bulup o telefonu ödeyebilirsiniz kendinizi nasıl hala haklı görüyorsunuz aklım almıyor.. umarım gerçek değilsinizdir.. Yıllar sonra gidip o ıphone ben çay dökmtüm balkonden attım buyrun parası derseniz insanların gözündi 5 paralık değeriniz kalmaz .. bunca zamandr neredeydin derler madem şimdi ödemeyi ve nişanlınızla bu durumu paylaşmayı düşünmüyosunuz tamamen sessiz kalın bari..

o telefon su geçirmiyor ki. Bir panik nelere sebep olmuş. Aşağıdan telefonu aldilar mi peki? Kırılmamış bile olabilir. Belki sigortasi varsa yeni telefonla degistirilebilir. Sizi yargilamiyorum çünkü insanlar panik zamanlarinda farkli tepki verebilirler. Yaptiginiz cok yanlış birşey. Simdi biraz akraba içi karisikliklar olacak. Nisanlinizi taniyan sizsiniz eger sakinse durumu sindire sindire anlatin ki ben oyle yapardım. Ama eger sert biriyse zaten olan olmus daha fazla panik havasina girmeden az zamana bırakırdım.

Simdi olayi analiz edecegim cunku inandirici gelmiyor.
Telefonun yeni alinmis olmasi ve hemen çay dokulmesi. Cay dokuldugunde cocuklarin sizin yaninizda olmasi ve hicbir sey fark etmemeleri ve onlari diger odaya postalamaniz. Insan boyle durumda "ayyy" diye bir tepki verir. Ama sizin bunu yapmamis olmaniz. Sozde cok panik oldunuz ya. Cocuklar bunu mutlaka duyardi. Halanin gicir gicir bilmem kac bin liralik seyi ortalarda birakmasi falan.
Cıks inanmadim bu konuya.

Mıçıp mıvamak dedikleri böyle bir seymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…