- 12 Mart 2023
- 1.299
- 1.438
- 63
Peki ya sizin durum nasıl gelişti eşinizin ilgisi mi vardıBenim gibi yap mesaj at ilgileniyorsan bak bana beş yıllık evliyim mesaj atttigun adamla
Benim durumum farklı benim eşimin ilk mesaji evlilik düşünüyorum evlilik istiyorsan konuşalım olmuştuPeki ya sizin durum nasıl gelişti eşinizin ilgisi mi vardı
Bence atın bir şey olmazNe bileyim ben de dün mesaj atsam mı diye düşündüm kendisi ben sana haber veririm dedi ya onun üzerine atmayayım dedim bu durumda onun mesaj atmasını beklemek iyi olmaz mı.
Atsam acaba tetikte bekliyor gelmediğimi görünce mı diye düşünür yoksa hoşuna mı gider
Adam çok iyi giriş yapmışBenim durumum farklı benim eşimin ilk mesaji evlilik düşünüyorum evlilik istiyorsan konuşalım olmuştu
İtiraf ediyorum hoşuma gitmişti resime bakıp bu benden bayaha küçük diyip engellemiştim beni fake hesaptan yazıp neden engelledib diyip sormuştu bende annemin üzerine atmıştım aman deneyim hoşuma giden şeyler olmassa görüşmem dedim beş yıllık eşim olduAdam çok iyi giriş yapmış
Maşallahİtiraf ediyorum hoşuma gitmişti resime bakıp bu benden bayaha küçük diyip engellemiştim beni fake hesaptan yazıp neden engelledib diyip sormuştu bende annemin üzerine atmıştım aman deneyim hoşuma giden şeyler olmassa görüşmem dedim beş yıllık eşim oldu
Maşallahmutluluğunuz daim olsun
Kaç yaş küçük ki sizden
Çok da bir fark yokmuş ki ne var ki 2 yaştaİki eşim ozaman lise fotorafini koymuş internete benim yapima ters küçük biriyle olmak engellemiştimyani şuan eşim 33ben 35oluyorum.
Çok da bir fark yokmuş ki ne var ki 2 yaştaben de 6 7 yaş sandım
Öyle olsa evlenmezdim zaten.Çok da bir fark yokmuş ki ne var ki 2 yaştaben de 6 7 yaş sandım
Biraz daha bekleyin bakalım nolacak aslında ilgisi falan varsa niye 1 ay bekledi bunun iftarı vs vardı o zaman da buluşup çay içebilirdiniz net olmayan her şey can sıkıcı oluyorbulca bence de atmam hayatta bundan sonra bey diye hitap ederim 1 ay boyunca geleceğim geleceğim bayramlar kandil kutlamalar arama sonra ses seda yok
salak işteMerhabaYagmurzamani_ gelmedi canım daha.Ben de anlamadım.Isyerine gelip 1 saat beni soru yağmuruna tutuyorsun. Enişte var mıdan başladın hafta sonu ne yaparsın nerde oturuyorsun ciğer sever misin konsere gider misin hafta sonu ne yaparsın.Annesinin resmini gösterdi ona benzediğimi söylerler dedi.Oturdu kalkmadi kapıya baktım 3 4 kere bana misin işin vardır gideyim demedin.
Kalkarken ramazandan sonra geleceğim diyorsun.2 gün sonra arıyorsun nasılsın var mı bir isteğin diyorsun yok canının sağlığı dedim tekrar soruyorsun kapatmadan ramazandan sonra geleceğim diyorsun yine.
Kandilimi kutluyorsun whatsaptan huvese kandilin kutlu olsun .Bayramımı kutluyorsun mesaj atıyorsun o kadar tedarikçi firma ile çalışıyorum kandilimi bayramimi özel olarak kutlayan olmadı toplu mesaj atarlardı belki .
Bayramdan sonra geleceğim diyorsun.
Geleceksen gel yani bu nedir böyle 5 kere de söylemezsin aynı şeyi gelip ne diyeceksin Allah aşkına.20 dk uzaklıkta yerin zaten gelmeden ararsın bir gün önce ya da geleceğin gün müsaitsen geleceğim diye bu kadar sürekli hatırlatır gibi geleceğim geleceğim bu ne yani.Gel yani ne yapayım.
Neyse geçen hafta perşembe siparişleri geçtim tatlı mı kurabiye mı alaraktan sende cay ısmarlarsan tabi karşıda işlerim var gelmeden sana haber ederim diyorsun.
Yarın perşembe yazmadı bir şey daha.Arkadasim da ya çekingen tecrübesiz ya işi var yogun firma sahibi çünkü ziyaretlere odeme almaya o gidiyor yazar bence dedi başkası da korkuyor dedi.
Niye bu kadar soru sorarsin ha bire geleceğim dersin 1 senedir tanıyorum kandilimi bayramımi kutlamazdin ne oldu da kutlamaya başladın.
Ben hiçbir şey anlamadım gerçekten kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?