Neden böyle dedin merak ettimhuvese oglak burcu musun?
afedersin ama kalın kafalı mısın canım? adam açıkça flört etmeye çalışıyor. bir şey iste ki o bahaneyle getirip seni görebilsin diye. niye bu kadar atarlısın? senden bir ışık görse yaklaşacak ama o ışığı yakmıyorsun. kaçıracaksın.Selam kızlar. Bu perşembe günü yoğundum biraz isyerinde akşam 16.30 gibi aradı beni ben de açamadım santralden biri arıyordu çünkü .Neyse 17.00 gibi aradım onu çıkışta selam nasılsın huvese bizimkiler değişim olacak poşetleri 3 koli fazla almislar onu ay başında fazladan gönderirim olur mu ben de olur dedim.Ben de dedim niye arıyor bu içimden bunun için mesaj atsana whatsaptan arkasına diyarbakira geldım senin kahveyi aldım bu arada gelince getireceğim sana huvese ben de sağol zahmet oldu sana dedım.Havalar iyi güzel burda dedi iyi senin için de değişiklik olur 3 4 günlük tatil dedim.
Kahveyi aldıysan sağol aldın ne diye anında haber ediyorsun ki alırsın kahveyi müsait olunca baba verirsin. Ne bileyim gezmeye gitmişsin ben senin yakının değilim o kadar gittiginin ertesi günü hemen kahve alıp aldığı an bana haber etmek.
Ben gerçekten bilemiyorum bu çocuk bu kadar ince mi düşünüyor.
Kahveyi de istemezdim hayatta 3 kere var mı bir isteğin diyince 3 dk içinde madem bu kadar bir şey söylememi istiyorsun dedim içimden bir anda ağzımdan dibek kahvesi olabilir zahmet olmazsa dedim.
yeşil ışık görmeden net adım atmaz adam neden atsın yahu. flörtleşmek için kendini paraladı ama huvese odun gibi.Anlam çıkarmaya çalışıyorsun, haksız da sayılmazsın ama net bir adım görmeden umut bağlama derim.
Subliminal mesaj mi veriyor yoksa , bu nasıl bir soru yavCiğer yemiyordun demi sen diyarbakirin elit kesimindesin sırdan yedin mi hiç.Ben de yok dedim ama hayatta yemem demiyorum dedim.
Flört böyle bir şey. Sevgililikten önceki belirsizlikle dolu ama en eğlenceli aşama bence. O sürekli konu açıp sorular sorup sohbeti ilerletmeye çalışıyor. Size göre saçma, gereksiz gelen şeyler ona göre bir konu açmak için bahane. Yani sizinle iletişim kurmak daha yakın olmak istiyor belliki. Memlekete giderken var mı bir isteğin diye 3 kere de sormuş. Kendinizi çok kasmayın. Güven olmadan tamamen kendinizi kaptırmayın zaten ama akışına bırakın. Anın tadını çıkarın ve tanımaya devam edin bence.Ben mi odun gibiyim ne yapayım gelebilirsin tabi dedim ne zahmet ettin dedim o açıkça ben senden hoşlanıyorum seninle daha fazla vakit geçirmek istiyorum demezse ben ne yapabilirim bu durumda
Sizden herhangi bir ışık görmezse yapmaz, niye yapsın reddedilme ihtimali varken?Ben mi odun gibiyim ne yapayım gelebilirsin tabi dedim ne zahmet ettin dedim o açıkça ben senden hoşlanıyorum seninle daha fazla vakit geçirmek istiyorum demezse ben ne yapabilirim bu durumda
Yemediysen yedirelim anamSubliminal mesaj mi veriyor yoksa , bu nasıl bir soru yav
Ben öyle düşünemedim maalesefyeşil ışık görmeden net adım atmaz adam neden atsın yahu. flörtleşmek için kendini paraladı ama huvese odun gibi.
Gereksiz fazla atar yapıyorsun niye şöyle dedi niye kahveyi aldığını söyledi niye aradı niye konuştu vs vs ...Ben mi odun gibiyim ne yapayım gelebilirsin tabi dedim ne zahmet ettin dedim o açıkça ben senden hoşlanıyorum seninle daha fazla vakit geçirmek istiyorum demezse ben ne yapabilirim bu durumda
Bence çocukla düzgünce konuşuyor, atar gideri burada yazarken yapıyorGereksiz fazla atar yapıyorsun niye şöyle dedi niye kahveyi aldığını söyledi niye aradı niye konuştu vs vs ...işte çocuk bir şekilde flört etmeye çalışıyor çocuğun yerinde olsam hiç uğraşmazdım fazla atar yapıyorsun ilgin varsa sen de yeşil ışık yak yoksa atar yapmaya devam et kısa zaman sonra çocukta soğur zaten
Aslında çocuk ilgili davranıyor ama huvesa soğuk yaptığı için adım atamıyor gibime geldiBence çocukla düzgünce konuşuyor, atar gideri burada yazarken yapıyorO da şeyden, herif hem ilgili gibi davranıp hem aslında hiçbir şey yapmadığı için
İşte bi çıkıp gelse, kahveyi teslim etseAslında çocuk ilgili davranıyor ama huvesa soğuk yaptığı için adım atamıyor gibime geldikonu sahibinin eğer ilgisi varsa sen nelerden hoşlanıyorsun o kahveye karşılık ben de sana bir şey almak isterim diyebilir
Olmadı direkt huvesa sorsun misal x bey neden bana istediğiniz var mı sevdiğiniz yemek müzik nedir vs gibi soru soruyorsunuz desinİşte bi çıkıp gelse, kahveyi teslim etseya da bi çay kahve içmeye davet etse bi şeyler netleşir.
Yani ben olsam yapmazdım sanırımOlmadı direkt huvesa sorsun misal x bey neden bana istediğiniz var mı sevdiğiniz yemek müzik nedir vs gibi soru soruyorsunuz desinbelki oradan niyeti varsa açılır çocuk
şu odunlugu basla sekilde aciklayamam çünküNeden böyle dedin merak ettim
senedir tanıyorum onu bayram kandil oldu niye kutlamadı da geçen her ikisini kutladı benle ilgili sormadığın soru kalmadı
arıyor huvese nasılsın nasıl gidiyor söyle yapacağım diyarbakira gideceğim ee git ne yapayım yani çok önemli bir gelişme mi neyin sohbetini kuruyorsun benimle aç müziğini arabada yoluna bak yani.
diyarbakira geldım senin kahveyi aldım bu arada gelince getireceğim sana huvese ben de sağol zahmet oldu sana dedım.Havalar iyi güzel burda dedi iyi senin için de değişiklik olur 3 4 günlük tatil dedim.
Kahveyi aldıysan sağol aldın ne diye anında haber ediyorsun ki alırsın kahveyi müsait olunca baba verirsin. Ne bileyim gezmeye gitmişsin ben senin yakının değilim o kadar gittiginin ertesi günü hemen kahve alıp aldığı an bana haber etmek.
konu sahibi bu kisiyle bir etkilesiminiz olsun istiyorsaniz böyle sacma odun gibi davranmayin, adami kacirmayin.Gerçekten anlamsız bu kadar ince düşünmek falan yeni gitmişsin zaten gez toz yani arayıp kahveyi aldim falan .
senin neyinden hoşlanacak ki tanimadan etmeden, huyunu suyunu bilmeden.Ben mi odun gibiyim ne yapayım gelebilirsin tabi dedim ne zahmet ettin dedim o açıkça ben senden hoşlanıyorum seninle daha fazla vakit geçirmek istiyorum demezse ben ne yapabilirim bu durumda
Bu flört işlerine kafam basmıyorYani ben olsam yapmazdım sanırım
En güzel mutluluk sizin olsunBu flört işlerine kafam basmıyorşu hoşlanırlarsa şak şak adım atan karşı cins soğuk yapsa bile peşinde dolanan biri bana hiç denk gelmediği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?