İsyerine gelen çalıştığım tedarikçi firmadaki çocuk yakın tavırları anlamlandiramadim.

afedersin ama kalın kafalı mısın canım? adam açıkça flört etmeye çalışıyor. bir şey iste ki o bahaneyle getirip seni görebilsin diye. niye bu kadar atarlısın? senden bir ışık görse yaklaşacak ama o ışığı yakmıyorsun. kaçıracaksın.

Ben mi odun gibiyim ne yapayım gelebilirsin tabi dedim ne zahmet ettin dedim o açıkça ben senden hoşlanıyorum seninle daha fazla vakit geçirmek istiyorum demezse ben ne yapabilirim bu durumda

Ben mi odun gibiyim ne yapayım gelebilirsin tabi dedim ne zahmet ettin dedim o açıkça ben senden hoşlanıyorum seninle daha fazla vakit geçirmek istiyorum demezse ben ne yapabilirim bu durumda
Flört böyle bir şey. Sevgililikten önceki belirsizlikle dolu ama en eğlenceli aşama bence. O sürekli konu açıp sorular sorup sohbeti ilerletmeye çalışıyor. Size göre saçma, gereksiz gelen şeyler ona göre bir konu açmak için bahane. Yani sizinle iletişim kurmak daha yakın olmak istiyor belliki. Memlekete giderken var mı bir isteğin diye 3 kere de sormuş. Kendinizi çok kasmayın. Güven olmadan tamamen kendinizi kaptırmayın zaten ama akışına bırakın. Anın tadını çıkarın ve tanımaya devam edin bence.

Son düzenleme:
Sizden herhangi bir ışık görmezse yapmaz, niye yapsın reddedilme ihtimali varken?
Kaldı ki iş bağlantınız da var. Beraber iş yaptığınız birine açılmak, tanımadığınız birine açılmaktan daha da zor.

Sizin gönlünüz yokken size hoşlandığını söylese "bu adam beni taciz ediyor"a kadar gidebilir olay onun açısından.

yeşil ışık görmeden net adım atmaz adam neden atsın yahu. flörtleşmek için kendini paraladı ama huvese odun gibi.
Ben öyle düşünemedim maalesef
Hem erkekler istedi mi gerçekten dağları deliyor (haftalardır gelicem de gelicem, ne gelme var ne bi şey) hem de Huvese şu aşamada, şu belirsiz yaklaşıma kibarca konuşarak karşılık vermek dışında bi şey yapamaz.

Gereksiz fazla atar yapıyorsun niye şöyle dedi niye kahveyi aldığını söyledi niye aradı niye konuştu vs vs ... işte çocuk bir şekilde flört etmeye çalışıyor çocuğun yerinde olsam hiç uğraşmazdım fazla atar yapıyorsun ilgin varsa sen de yeşil ışık yak yoksa atar yapmaya devam et kısa zaman sonra çocukta soğur zaten

Bence çocukla düzgünce konuşuyor, atar gideri burada yazarken yapıyor O da şeyden, herif hem ilgili gibi davranıp hem aslında hiçbir şey yapmadığı için

Bence çocukla düzgünce konuşuyor, atar gideri burada yazarken yapıyor O da şeyden, herif hem ilgili gibi davranıp hem aslında hiçbir şey yapmadığı için
Aslında çocuk ilgili davranıyor ama huvesa soğuk yaptığı için adım atamıyor gibime geldi konu sahibinin eğer ilgisi varsa sen nelerden hoşlanıyorsun o kahveye karşılık ben de sana bir şey almak isterim diyebilir

İşte bi çıkıp gelse, kahveyi teslim etse ya da bi çay kahve içmeye davet etse bi şeyler netleşir.

İşte bi çıkıp gelse, kahveyi teslim etse ya da bi çay kahve içmeye davet etse bi şeyler netleşir.
Olmadı direkt huvesa sorsun misal x bey neden bana istediğiniz var mı sevdiğiniz yemek müzik nedir vs gibi soru soruyorsunuz desin belki oradan niyeti varsa açılır çocuk

Neden böyle dedin merak ettim
şu odunlugu basla sekilde aciklayamam çünkü
senedir tanıyorum onu bayram kandil oldu niye kutlamadı da geçen her ikisini kutladı benle ilgili sormadığın soru kalmadı
arıyor huvese nasılsın nasıl gidiyor söyle yapacağım diyarbakira gideceğim ee git ne yapayım yani çok önemli bir gelişme mi neyin sohbetini kuruyorsun benimle aç müziğini arabada yoluna bak yani.
Gerçekten anlamsız bu kadar ince düşünmek falan yeni gitmişsin zaten gez toz yani arayıp kahveyi aldim falan .
konu sahibi bu kisiyle bir etkilesiminiz olsun istiyorsaniz böyle sacma odun gibi davranmayin, adami kacirmayin.
ha "ne munasebet istemem" derseniz de bir aradiginda boyle bos muhabbet acarsa "ali bey, sizinle is nedeniyle iletisim kurmaya basladik. mesai saatleri disinda ve is harici beni aramazsaniz gercekten mutlu olurum" de kapat. boyle olunca cok "istemez yan cebime koy" görünüyor

senin neyinden hoşlanacak ki tanimadan etmeden, huyunu suyunu bilmeden.
ne gereksiz bir beklenti.
onun icin deskte oturan tanımadığı bir kizsin, seni tanimaya - seninle sohbet etmeye calisiyor. adam oyunu düzgün oynuyor ama sen seni tanimadan etmeden agiz aliskanligi "senden cok hoslandim, niyetim ciddi, sen baskasin, kimsede boyle olmamıştım, bana bir sans ver" falan diyen dallamaları istiyorsun gibi geldi.
normal olan böylesi - bu adamin yaptigi..önce insanlar takilirlar, sohbet ederler, flort ederler sonda hislerini hoslanti olarak tanimlarlar. digeri ezbere konusmak olur, kız bulmus kacirmamak icin yapılan cümleler olur (eger yirmilerinin basini gectiysen. oncesinde hormonlarla yonetildigimiz icin pekala senden hoşlanıyorum diyen insan hoslaniyor olabilir. ama isinde gucunde çalışan- evlilik çağında insanin kuru kuru hoslaniyroum diye tanımadığı insana gelmesi bence sacma)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…