İsyerine gelen çalıştığım tedarikçi firmadaki çocuk yakın tavırları anlamlandiramadim.

Hayvan lafı benden çıkmadı güzel kardeşim,o sizin fikriniz. Siz dile getirdiniz. Kendi fikrinizi bana mal etmeyin. Diyarbakırlı çoğu insan koloni şeklinde yaşar evet. Dalga geçer gibi konuşulmuyor,siz durduk yere aynı şarkıları dinliyormuşsunuz diye üzerinize alındınız hepsi bu.

Ayrıca iş yerinde flört kabul edilmez. Bir tedarikçim benim sekreterime bu şekilde konuşamaz,konuşursa bir daha iğne dahi almam o tedarikçiden. Ne münasebet benim fabrikama geleceksin de sekreterime senli benli laubali olacaksın? Defol dışarıda yap napcaksan der gönderirim bu kadar basit.

Yaş farkınız var. Çok başınız ağrır. Olgunlaşmamış birisi bence. Öyle sezdim.

Ortaköy giderim sahilde takilirim merve Özbek semicenk konserlerini kacirmamaya çalışırım
Benden hoşlanan biri de fanta festivaline davet etmişti aynı vibe'i aldım şuan fanta kapaklarını biriktirmekle bilet alınıyormuş bu yüzden seninkinin daha rafine zevkleri vardır gibi geldi adam en azından biletini parayla alıyordur.

1 ay sonra ramazandan sonra seni ziyarete gelirim dedi.
Bu adam da ikidir ramazandan sonra geleceğim diyor, kafamda canlanan:

Gelecekse gelsin artık

Vay be aklına gelmişsin ne güzel demek ki ciddi bir hoşlantı durumu var bakalım ramazan sonrası nolacak hakkınızda hayırlısı olsun

Ben de sen müsait olunca gelebilirsin dedim ben zaten resepsiyon tarafındayım öyle toplantı olayım falan olmuyor gelirse öğleden sonra gelir diye düşünüyorum

Öyle mi dersin Yagmurzamani_ gerçekten o an o kadar hoşuma gitti ki yalan yok onemsendigimi dusunuldugumu hissettim. Sence de boş değil demi bu çocuk bana.
Yok boş değil bence ilgisi var kandil günü mesaj atmış işte ne güzel aynısı bana olsa çok mutlu olurdum düşünülmek güzel histir büyük ihtimal

Kandili kutlamak için mesaj attı ama sanki asıl amacı beni merak ettiği için sanırım nedense ben öyle hissettim

Kandili kutlamak için mesaj attı ama sanki asıl amacı beni merak ettiği için sanırım nedense ben öyle hissettim
çok yavaş ilerliyor huvese
ilgilenen çoktan birşeyler yapardı sendende birşeyler yok
iş ilişkisinden başka birşey değil artık düşüncem göreceğiz

Staryyeve ben hayatta adım atmam onu bir kere yaptim cnm bir daha yapmam ilgisi olan adam mesaj atar arar niyetini söyler ben de ona göre cevabımı veririm.
Kız adım atınca bazıları kendini birsey zannediyor.

Staryyeve ben hayatta adım atmam onu bir kere yaptim cnm bir daha yapmam ilgisi olan adam mesaj atar arar niyetini söyler ben de ona göre cevabımı veririm.
Kız adım atınca bazıları kendini birsey zannediyor.
Yapsaydı bu niyeti çoktan yapardı.Çoğu erkek biz kadınlar kadar çekingen değil
Kendini birşey zannedenle zaten olmaz herkes dediğin gibi değil öyle dediğin kendini yetiştirmemiş insanlar insan duygularını olabilir birinden saklamamalı

sen normal davran o gelsin peşinde süründür biraz kartların açık olmasın ki avcı ruhu tetiklensin anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…