İsyerine gelen çalıştığım tedarikçi firmadaki çocuk yakın tavırları anlamlandiramadim.

Bunun da sağı solu belli değil iş dışında asla konuşmam ayıp yaptığı meşgul yoğunsan bile yazarsın gelemiyorum diye.

Slm canım güya salı ya da perşembe gelecekti gelmedi bugün gelmesin zaten 1.5 aydır gelecek güya. Kahveyi aldi getirecek ben daha ne yapayım bu durumda
Ben bu adamı boşver dedim. Bu işler böyle olmaz. Hoşlanan erkek gelir. Arada telefon edip bikbik yapmaz. Yapıyorsa zaten prenses modunda takılıyordur. İstediği kadının peşine gerçekten düşen bir erkekle mutlu olursun ancak.

Güvenilir değil onu görmüş oldum 1 aydır geleceğim geleceğim diyorsun var mı bir isteğin diye soruyorsun kahveyi alınca anında aldım diye haber ediyorsun önemsiyorsun salı en geç perşembe geleceğim diyorsun gün veriyorsun ben sana ne zaman geleceksin sorusunu sormadan kendin söylüyorsun sonra da ses etmiyorsun.
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING​
Arada bırakan adam türü bu da işte maalesef.
Olur da geleceğim derse yoğunum sonra gelmene gerek yok ,kahveyi de zahmet edip almışsın sağol ama çok yogunsundur bir kahve için hiç yorma kendini diyeceğim 20 dk lik yol benim için işinden olma.
Çocuk yok ki senin karşında ramazanda buraya ilk gelidiginde geleceğim geleceğim diyorsun sonra arıyorsun ramazandan sonra geleceğim diyorsun 20 dk mesafe var 4 5 gibi gelebilirsin .
Kahveyi alıp anında arayıp aldim diyip önemsediği biri imajını ciziyorsun 1 hafta oldu insan gelir demek ki sağlam pabuç biri değil. Üstüne üstelik salı ya da en geç perşembe diye kendi söylüyor.

Dikkatinizi çekmek hoşuna gitmiş bunun. Hiç bir şey demeyin. Bunu boş verin artık.

Neden gelemediğine dair bir açıklama yapmadı mı hiç? Söz verip tutmuyor. 20 dk mesafede haftanın her günü görüşürdüm ben olsam. Bu kadar kısa mesafede sürekli ertelemesi de tuhaf.

B Blanc12 diyeceğim canım lafımı esirgemem gerçekten sinirimi bozdu kahve aldim diyor bir de yüzsüz

İstediğin tarzda cevap versen bile egosunu bekleyeceksin. Umursandığını anlayacak. En güzel cevap bir daha yazdığında görüldü atıp hiç cevap vermemektir. Ben hep öyle yaptım, hepte işe yaradı.

B Blanc12 haklısın doğru bu sefer de beni gerçekten onemsemis diyip bir yerleri kalkacak aynen mesaj yazarsa hiç cevap vermemek daha iyi .
Yaptığı hiç hoş değil gerçekten dalga gecer gibi ha bire geleceğim.
Bu hafta ay başı siparişleri vereceğim kesin yazar siparişleri verecek misin diye.
Güya kahve aldın ya bana insan 10 dk gidip de bir çay içip verirsin bu da dengesiz.
Güvenmemekte haklıymışım

Konu açıldığından beri aynı şeyi düşünüyordum, yanılmadım. Belliydi bi yol olmayacağı. Böyle kafasına göre tavırlar çiğ, ayrıca saygısızca. Şu gün geliyorum deyip gelmemesi, haber bile vermemesi hele, çok çirkin. Adam uğraştı da sen yüz vermedin gibi düşünmüyorum, düzgün bi adım yoktu ortada küçük veya büyük, o yönden de kendini suçlama.

Benim endişem senin anında takıntı hâline getirmendi; onda da yanılmadım. Bundan sonra -işle ilgili de olsa- her mesajına, aramasına, hareketine anlam yükleyip triplere gireceğini düşünüyorum ama lütfen yapma.

Hepimiz toksik, işe yaramaz tiplerle karşılaştık, yolunda gitmiyorsa yol verir önüne bakarsın, şöyle miydi böyle miydi diye düşünüp durmaya gerek yok.

İşini yap, normal davran, akışa bırak.

2 Mart'ta yazdığım yorum.

2 Mart'ta yazdığım yorum.
Kızı bir az burda gaza getirdiler maalesef. Ben de eski konularını okumuştum, konu sahibini üzmek değil amacım ama Aliyi çok merak ediyorum ya ne oldu acaba o işin sonu. İnsan okuyunca dizi gibi sonrasını merak ediyor.

Huvese değişik biri; hemen kapılıyor, hemen takıntı hâline getiriyor, nefes almasına kadar anlam yüklüyor, kapılmayım derken kendi içinde adamla kavga ediyor (niye gelirsin, niye yaparsın, geliyosan gel, kovacak halim yok, şöyleysen böyle yaparsın böyle yapmazsın, bana ne senin gezmenden, niye haber verirsin vs vs), sonra triplere girip ters hareketlerle karşısındakini rahatsız ediyor, bi rahat durup akışa bırakmıyor yani, onun için akışa bırakmak demek kafada kurup kurup durduk yere karşıdaki ile küsmek mesela. Niye kahve alırsın, niye ararsın derken "senden çok hoşlandığı için yapıyor" cümlesini duymak istiyor ama buradaki o eleştirel tavır o kadar gıcık görünüyor ki, herkes adama nemrut gibi davrandığını düşünüyor, haklı olarak.
Bunlardan ders çıkarması, mümkünse terapi alması gerekiyor.

Aynen, bu sitemleri "yapmasın istemem" anlamında söylemiyor, içten içe de benden çok hoşlandığı için yapıyor diye düşünüyor. Erkeklerin davranışlarına çok anlam yüklememek gerek. Türkiye gibi bir ülkede Kandilin tebrik edilmesi o kadar sıradan birşey ki ondan hoşlantı çıkarılması bana oldukça garip geldi. Ve kimin yorumu hoşuna gitse onu mutlak gerçek kabul ediyor. Benim bir Arkadaşım vardı, nişanlısıyla tartışıyordu, herkese soruyordu ne yapayım böyle böyle oldu, 20 kişi sakın yazma diyordu, arada 1 kişi olaya tam hakim olmayan yaz barış deyince o 1 kişinin dediğini yapıyordu. Barış diyen insanı bulana kadar da herkese anlatıyordu olayı. Algıda seçilik.

Takıntı yapmadım eskiden doğru çok kafama takardim ama artık eskisi kadar hevesli değilim istesem de olamıyorum.
Sadece yaptığı hoş değil gün verip gelmiyorsan ikidir erteleyip kusura bakma gelemedim işlerim yoğundu vb diyemiyorsan biraz kabaliga giriyor.
Bundan sonra olur da yine gelme lafını ağzına alırsa kusura bakma yoğunum hiç vaktim yok diyeceğim. Ben sana gel buraya demedim ki diyen sensin sonra da salliyorsan beni ben de seni sallarım kimse göründüğü gibi değilmis bunu anladım .
Aldığı kahveyi de kendi içsin bir zahmet zaten ne istediğini bilen sözünde duran dengeli biri bulmadı bizi

Yaptığı gerçekten çok Kaba davranış, yalancının teki. İyi ki de aranızda birşey olmamış, bu yalanlarıyla çok üzerdi sizi. Çok da takmayın bundan sonra, tartışma falan da yaşamayın sonuçta çalışıyorsunuz. Sadece boş verin gitsin.

Var böyleleri ne yazık ki. Mutsuz olmayı da kabullenecekler o zaman.

Artemidaa aynen cnm kabalık tak anlamıyla tartışma yaşanacak bir şey yok aynı yerde çalışmıyoruz sadece ay başında gıda temizlik peçete ürünlerini aldığım bir tedarikçi firma sadece.
Sadece anlamsız ve dalga geçer gibi geleceğim geleceğim bir firmaya gideceksen bile hiçbir firma 4 5 kere söylemez bir gün önce yazar ya da arar müsaitseniz bu tarafta firma ziyaretlerim olacak gelsem musait olur musunuz dersin bu daha ramazandan önce ofise geldiginde geleceğim demişti mart nisan 2 ay oldu neredeyse hani ramazanı sayma 1 ay oldu iş için whatsaptan yazmayı tercih ediyorum konuyu kapatıyoruz sen beni arıyorsun diyarbakira gidiyorum söyle yapacağım böyle yapacağım var mı bir isteğin yok diyorum tekrar soruyorsun ben de ufak bir şey olsun madem bu kadar sordun kahve dedim .
Sali ya da en geç perşembe geleceğim diyorsun gelmeyi bırak insan kusura bakma gelemedim yoğundum kahveni getiremedim der o da yok.
Ne yaptığını bilmeyen kaba ve saygısız biri çoluk çocukla uğraşma yaşını geçtim kahveyi de kendi içsin.
Zaten iş ve ev yoruyor bunun gibi yalancı insanla işim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…