İsyerine gelen çalıştığım tedarikçi firmadaki çocuk yakın tavırları anlamlandiramadim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi huvese
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.353
343
123
Merhaba kızlar.Benim 2.5 senedir bir firmada çalışıyorum sekreter olarak. Yaklaşık 8 aydır şirketin gıda temizlik malzemeleri için bir firma ile çalışıyoruz. Firmanın sahibi genç bir çocuk.Ben ne zaman ürünleri ay başı sipariş etsem satın alma fatura ödeme olaylarıyla ilgili bu çocukla konuşuyorum.
Neyse çocuk kibar sessiz efendi biri gerçekten ürünleri zamanında teslim ediyor ödeme konusunda da bazı müşteriler gibi sıkmıyor.
Gel gelelim bu çocuk daha önce 2 kere gelmişti ofise tatlı da getirmisti ikram olarak geçen hafta da bana yazdı huvese seni ziyaret etmek isterim ben de tabi beklerim bir çayımızı içersin dedim.Neyse geldi bu Cuma karşımdaki ufak toplantı odasına geçtik nasıl gidiyor huvese nasılsın klasik konuşmalar. Sonra nerde oturuyorsun nerelisin boş zamanlarında ne yaparsın hangi bölümü okudun falan diye sordu ben diyarbakirliyim o da aynı ben dış ticaret okudum o da dış ticaret okumuş annesi ile babası ayriymis uzun bir süredir benim de babamı kaybedeli 22 yıl oldu 33 yaşındayım bu arada .
Çocuk da 26 yaşında yaşını hiç göstermiyorsun diksiyonun çok düzgün işinin takibini iyi yapan sorumluluk sahibi birine benziyorsun işini iyi yapıyorsun falan dedi.
Sonra bana sordu sen nasıl geçirirsin hafta sonlarını ben de genelde evde vakit geçiririm arada dışarı çıkarım falan dedim.O da Ortaköy giderim sahilde takilirim merve Özbek semicenk konserlerini kacirmamaya çalışırım .Ben gerçekten anlayamadım benimle ilgili sorular sordu nelerden hoşlandığından bahsetti ben en fazla 15 20 dk bir çay içip gider diye düşündüm.
Sonra enişte var mı huvese dedi yok dedim ona da hem iş hem ev hayatı zor oluyordan girdi sonra hayatımda biri yok dedim .O da insan bazen yanında birisinin olmasını istiyor falan dedi.
Yani anlayacağınız ben hep dinleyen ve kısa cevaplar veren soruları soran hep oydu.Nerdeyse 45 dk sürdü konuşma. Masadan kalkarken 1 ay sonra ramazandan sonra seni ziyarete gelirim dedi.
Normalde çayını içersin isler nasıl gidiyor falan dersin kalkarsın. Bu Cuma nasıl bir konuşma oldu ben de anlayamadım.
Bu çocuk neden benimle bu kadar is dışında sohbet etti.Uzun zamandan beri kimse yok hayatımda o kadar uzağım ki bu konulara sizce neden bu kadar soru sorup tanımak istercesine sorular sordu.

merve özbey semicenk konseri falan alakaya limon olmuş biraz, hafiften keko geldi beyefendi bu detaylar yüzünden off ama olsun siz bakmayın bana genel olarak şeker konuşkan samimi bir insan gibi görünüyor ve sizden hoşlanmış gibi evet yol yapmış kendine, düzgün bir insansa eğer şans verilebilir elbette ileride neden olmasın.

Aynen samimi efendi yakışıklı biri ama benden küçük Rusalochka sence hoşlandığı için mi bu kadar uzattı sohbeti bu soruları sordu

Yine de küçük bir ihtimal de olsa belki boş muhabbeti seven meraklı geveze bir tiptir sadece ondan sorup soruşmuştur bu kadar, yüzde yüz emin olmak zor. her şey gönlünüzce olsun

Anaa, Huvese gelmiş
Eski konularını düşününce Merve Özbey ile mistik bir bağlantın olduğuna inanıyorum artık
Merve Özbey, Semicenk konserlerini kaçırmaması bende redflag olurdu mesela
Bu kadar sorgulaması, enişte var mı falan demesi gereksiz samimiyet. Bi kadınla ilgileniyorsan sohbet etmenin de bi adabı olur. Sen de kuzu kuzu cevaplamışsın, sınır çekmeliydin.
Yaş farkı da fazla geldi bana, 7-8 yaş sorun olabilir.
Temkinli ol tabii ki, gözlemle ve lütfen kaptırma.

Bence yas farki fazla. Simdilik hoslanmis olsada ilerde sorun olur diye dusunuyorum..gozardi etmeyin kapilacaginiz varsa kapilmayin. Benim ablamla enistem arasinda dort yas var enistem asla sorun etmezdi sevgiliyken ayarlamak icin dunyalari onune serdi. Evlendiler cocuklari oldu. Simdi saka yoluyla diyoki kendimden bes alti yas kucuk biriyle evlenmem gerekirken daha buyuguyle evlendim. Ve surekli dile getiriyormus demekki aklina geliyor boyle seyler.

Ben yasa takilmadim. O belli olmaz. Aradaki anlaşmaya bağlı. Evet senden hoşlanmış. Ramazandan sonra yüzük takmaya gelecek
Ama gittiği konserler vs.hic tarzım değil. Ama konsere sebep de adamın üstüne çizmemek gerek. Enişte var mı diye sormuş ki ona göre geleceğim demek yani hakkında hayırlı olsun. Hadi bakalım Demet Akalın
Yine ne diyoruz erkekler isterse adım atar. Bak kız hiçbir şey yapmadan 10 tane soru sormuş kıza.

Enişteniz tibitırı azaltsın.

Sizinle ilgileniyoe bu cok bariz. Eger ilgisi sönmezse Ramazandan sonra isi ciddiye bindirmeye calisacak gibi geldi bana

H Hodrimeydan bana da öyle geldi sanki sordukca sordu ben firma olsam siparis adeti falan ne bileyim onla ilgili soru sorarım giderim sonra beni tanımak için ne varsa arka arkaya sorular sordu

Etkilenmiş neden olacak? Erkekler bize göre daha geç olgunlaşıyor. 5 yaş büyük olmasını tercih ederdim şahsen. Tamam hayat şartlarına bağlı bazıları daha olgun olabiliyor ama mesela 20 li yaşlarımda düşündüğüm bazı şeyler bana saçma geliyor. 20 li yaşlarda daha gözü karayken şu an aşırı temkinli davranıyorum. Veya bir çok insana sevgi dolu bakarken şimdi yeni tanıştığım birine karşı çok mesafeliyim iyice tartıyorum.

Adım atar mı bana acaba sanırım ilgi görmek hoşuma gitti.

Bunun düşünen tek ben miyim demiştim ama değilmişim tam kıro. Saç traşı falan nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…