Evet ben hoşlandığını düşünüyorum yoksa sizden etkilenmeyen bir adam durduk yere niye eniştesine kadar soruştursun yaniAynen samimi efendi yakışıklı biri ama benden küçükRusalochka sence hoşlandığı için mi bu kadar uzattı sohbeti bu soruları sordu
Bence evet.Yani ben 5-6 yaş farkını normal buluyorum cnmellerimlekazidim yaşına göre olgun konuşması düzgün kibar biri sence etkilendiği için mi sordu bu kadar
Enişteniz tibitırı azaltsın.Bence yas farki fazla. Simdilik hoslanmis olsada ilerde sorun olur diye dusunuyorum..gozardi etmeyin kapilacaginiz varsa kapilmayin. Benim ablamla enistem arasinda dort yas var enistem asla sorun etmezdi sevgiliyken ayarlamak icin dunyalari onune serdi. Evlendiler cocuklari oldu. Simdi saka yoluyla diyoki kendimden bes alti yas kucuk biriyle evlenmem gerekirken daha buyuguyle evlendim. Ve surekli dile getiriyormus demekki aklina geliyor boyle seyler.
Bunun düşünen tek ben miyim demiştim ama değilmişimmerve özbey semicenk konseri falan alakaya limon olmuş biraz, hafiften keko geldi beyefendi bu detaylar yüzünden off ama olsun siz bakmayın banagenel olarak şeker konuşkan samimi bir insan gibi görünüyor ve sizden hoşlanmış gibi evet yol yapmış kendine, düzgün bir insansa eğer şans verilebilir elbette ileride neden olmasın.
Sinirli Tweety? DkdkdkjdksBunun düşünen tek ben miyim demiştim ama değilmişimtam kıro. Saç traşı falan nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?