İsyerine gelen çalıştığım tedarikçi firmadaki çocuk yakın tavırları anlamlandiramadim.

Ne bileyim ben de dün mesaj atsam mı diye düşündüm kendisi ben sana haber veririm dedi ya onun üzerine atmayayım dedim bu durumda onun mesaj atmasını beklemek iyi olmaz mı.
Atsam acaba tetikte bekliyor gelmediğimi görünce mı diye düşünür yoksa hoşuna mı gider

Ne bileyim ben de dün mesaj atsam mı diye düşündüm kendisi ben sana haber veririm dedi ya onun üzerine atmayayım dedim bu durumda onun mesaj atmasını beklemek iyi olmaz mı.
Atsam acaba tetikte bekliyor gelmediğimi görünce mı diye düşünür yoksa hoşuna mı gider
Bence atın bir şey olmaz

Adamın rahatlığına ve üslubuna bakılırsa başka firmalardan da bu şekilde ilgilendiği kadınlar olabilir gibi geliyor. Muhtemelen onlardan birinin peşine takılmıştır. Bence mesaj filan atmayın.

Adam çok iyi giriş yapmış 😁
İtiraf ediyorum hoşuma gitmişti resime bakıp bu benden bayaha küçük diyip engellemiştim beni fake hesaptan yazıp neden engelledib diyip sormuştu bende annemin üzerine atmıştım aman deneyim hoşuma giden şeyler olmassa görüşmem dedim beş yıllık eşim oldu

Bencede mesaj atmayın en son neredeyse 1 ay önce gelmiş sürekli Ramazan 'dan sonra geleceğim deyip durmuş 20 dk mesafede niye Ramazan' da gelemiyor mu oruç tutuyorsa iftara,caya, yada bir tatlı yemeğe davet edebilirdi eğer gerçekten sizden hoşlanmış olsaydı karşımızda hoşlanan biri varsa 1 ay beklemez konuşup görüşmek ister.

İtiraf ediyorum hoşuma gitmişti resime bakıp bu benden bayaha küçük diyip engellemiştim beni fake hesaptan yazıp neden engelledib diyip sormuştu bende annemin üzerine atmıştım aman deneyim hoşuma giden şeyler olmassa görüşmem dedim beş yıllık eşim oldu
Maşallah 🧿 mutluluğunuz daim olsun
Kaç yaş küçük ki sizden

bulca bulca bence de atmam hayatta bundan sonra bey diye hitap ederim 1 ay boyunca geleceğim geleceğim bayramlar kandil kutlamalar arama sonra ses seda yok

bulca bulca bence de atmam hayatta bundan sonra bey diye hitap ederim 1 ay boyunca geleceğim geleceğim bayramlar kandil kutlamalar arama sonra ses seda yok
Biraz daha bekleyin bakalım nolacak aslında ilgisi falan varsa niye 1 ay bekledi bunun iftarı vs vardı o zaman da buluşup çay içebilirdiniz net olmayan her şey can sıkıcı oluyor

Hayır H huvese sakın beklentiye girme, umut bağlama. Sen de mesaj atıp görüşmeye çalışma. İlgisi olan insan böyle davranmaz. 10 kere gelicem gelicem diyip gelmemek de çok kabalık. Gereksiz bir insan, hiç de üzülme. Kapat bu defteri

aynen cnm kabalık 8 senedir çalışıyorum çalıştığım hiç bir firmadan biri 5 6 kere geleceğim diyen biri olmadı üst üste bayram kandil kutlamalar geleceksen gel misafirsin kalkıp kovacak halim yok hoş değil yaptığı bozuldum inan

Merhaba Yagmurzamani_ Yagmurzamani_ gelmedi canım daha.Ben de anlamadım.Isyerine gelip 1 saat beni soru yağmuruna tutuyorsun. Enişte var mıdan başladın hafta sonu ne yaparsın nerde oturuyorsun ciğer sever misin konsere gider misin hafta sonu ne yaparsın.Annesinin resmini gösterdi ona benzediğimi söylerler dedi.Oturdu kalkmadi kapıya baktım 3 4 kere bana misin işin vardır gideyim demedin.
Kalkarken ramazandan sonra geleceğim diyorsun.2 gün sonra arıyorsun nasılsın var mı bir isteğin diyorsun yok canının sağlığı dedim tekrar soruyorsun kapatmadan ramazandan sonra geleceğim diyorsun yine.
Kandilimi kutluyorsun whatsaptan huvese kandilin kutlu olsun .Bayramımı kutluyorsun mesaj atıyorsun o kadar tedarikçi firma ile çalışıyorum kandilimi bayramimi özel olarak kutlayan olmadı toplu mesaj atarlardı belki .
Bayramdan sonra geleceğim diyorsun.
Geleceksen gel yani bu nedir böyle 5 kere de söylemezsin aynı şeyi gelip ne diyeceksin Allah aşkına.20 dk uzaklıkta yerin zaten gelmeden ararsın bir gün önce ya da geleceğin gün müsaitsen geleceğim diye bu kadar sürekli hatırlatır gibi geleceğim geleceğim bu ne yani.Gel yani ne yapayım.
Neyse geçen hafta perşembe siparişleri geçtim tatlı mı kurabiye mı alaraktan sende cay ısmarlarsan tabi karşıda işlerim var gelmeden sana haber ederim diyorsun.
Yarın perşembe yazmadı bir şey daha.Arkadasim da ya çekingen tecrübesiz ya işi var yogun firma sahibi çünkü ziyaretlere odeme almaya o gidiyor yazar bence dedi başkası da korkuyor dedi.
Niye bu kadar soru sorarsin ha bire geleceğim dersin 1 senedir tanıyorum kandilimi bayramımi kutlamazdin ne oldu da kutlamaya başladın.
Ben hiçbir şey anlamadım gerçekten kızlar .
salak işte
ne istiyorsan açıkça belli et dimi

sizde düşünmeyin artık boşverin.. akışına bırakın

G gulendam_34 aynen cnm sinirimi bozdu salak arkadaş olarak yaklasmadin bariz belli sormadığın soru bırakmadın başımın etini yedin gelcem de gelcem diye tutturdun ne ayaksın yani anlayan beri gelsin

Back
X