iSViCRE Paylasim Alani(Tanisma)

ewt yanliz bayram hic anlamli olmadi
ezginurcum ben thonex de kaliyorum. kursum gare meydaninda.
sen neresindesin?

bende onex-cite deyim 10 ve 20 numara gidiyo..
sennle görüşmek isterim... plainpale ye giderken thonex den geçiyoruz sanırım..:)

ewt cnm sen bi alt caddemizden gidiyorsun. bende cok iyi bilmiyorum ama tpg nin haritasindan baktim.
ben fransiz sinirindayim tam. moellesulaz da yani. 12 ve 16 tramlarini aliyorum. bi gun rive de bulusabiliriz istersen. msn adresini verebilirsen eklim seni. yada maillesebilirizde...

serapcim merhaba,bak burda da buldum seni :)
Arkadaslar bu siteye bugün kayit oldum.isvicreye ayrilmis bir forum basligi görünce baliklama atladim,birde ne göreyim,bu forumun kurucusu 3yil önce bir bebek sitesi sayesinde tanistigim bizim Serap :)
Neyse bende kendimi tanitayim biraz: adim Nazan.30yasindayim,3yasinda dünya tatlisi bir kizim var.Ögretmenim ama burda calisamiyorum malesef.Aslen Izmirliyim.Merak ettiginiz birsey varsa seve seve cevaplarim.Güzel paylasimlara.sevgiler

Merhaba Nurcan,hosbuldum canim.ben 6senedir Isvicredeyim.6ay önce Solothurn a tasindik,öncesinde Kanton Bern deydik.sen nerde oturuyorsun?kac yildir burdasin?

bende solothurn`a 20-25 dakika mesafedeyim...pieterlendeyim...grenchen ile biel arasinda yer aliyor.

St.gallenden Onur diye birini tanimiyorum ben.Zaten orasi bayagi uzak bir sehir bize.nicin sordun,ulasamiyor musun abine?

Nurcan Pieterlen i biliyorum,Biele ara yoldan giderken icinden geciyoruz.Aslinda bayagida yakinmisiz ya.Kac yasindasin?cocuk var mi?

Canım ben Alanyadayım..Ağbim orda yaşıyo ama 1 senedir sesini duymadık..haberini alıyorum eski eşinden ama kendine ulaşamıyoruz..eski eşide telefonunu bilmiyo..yada biliyoda vermiyo bilmiyorum..ben 23 yaşındayım evliyim 1 çocuğum var :))) 4 sene önce bende gittim İsviçreye ağbimin yanına 3 aylığına ama en fazla 2 ay dayanabildim oraya :)) sevmedim hiç :)

Himm canim ya 1 sene cok uzun bir zaman,ama eger sagligi sihhati yerindeyse cani sagolsun degil mi.23 yasindasin ve 1 cocuk annesisin,ne güzel masallah sana.evet bu ülke turist olarak gezmek icin güzel ama yasamak icin ilk basta insana cok zor geliyor.ama zamanla insan herseye alisiyor iste.hayat seni nereye savurduysa orada yasiyorsun.

ben 85 dogumluyum...15 aylikbir kizim var :) bugün misafir olarak gittigimiz evde kizim beni o kadar yordu ki,su an basim agriyor icimden aglamak geliyor ((((((((

Kizini Allah bagislasin canim.bazen iyice cosuyorlar sagolsunlar,bende bazen öyle sinirleniyorum ki,e sinirimi cikaramiyorum da kendi kendimi yiyorum artik.Bozma moralini.
Bu arada cok genc bir annesin,ne güzel.

Carsamba günü cok güzel birsey oldu arkadaslar.Test yaptim ve sonuc pozitif,yani hamileyim.Kizimin bir kardesi olacagi icin cok mutluyum.

herkese selammlarr ben siteye dun uye oldum yani daha yeniyim :) bende isvicredenim st.gallende oturuorum herkese sevgiler

Merhaba pini_sg,hosgeldin.St.gallende oturuyorsun demek,kac yildir isvicrede yasiyorsun?cocuk var mi?Benim adim Nazan,3 yasinda bir kizim var,Solothurnda oturuyoruz

mrb ayname kusura bakma siteye cok giremedigim icin hemen yazamadim 3.5 yildir isvicrede yasiyorum henuz cocugum yok burdaki yasam sartlarinda biraz zor cocuk sahibi olmak suan daha bi is bulamadim bi is bulsam ozaman ilk isim cocuk yapmak hehe sen kac yildir isvicredesin?

önemli degil canim,bende bazen hemen cevap yazamiyorum.
ben tam 6 senedir isvicredeyim.bu 6 senede toplam 2yil felan calisabildim.is bulmak cok zor,hayat sartlari Türkiye gibi burdada,yine maddi problemler yasiyoruz,bunun yaninda birde gurbetin yükü var üzerimizde.Allah yardimcimiz olsun ne diyelim.Bu aralar bende is ariyorum yeniden.bakalim nerden bir kapi acilacak.
Türkiyeden neredensin?neler yapiyorsun evde burda?

Dilerim her ikinizde yakin bir zamanda gönlünüze göre iyi bir is bulursunuz.Ama birseyi merakettim,hamile iken calismak zor olmaz mi? Sanirim sen de benim gibi egitimcisin.Daha önce burada ögretmenlik mi yaptin,nerde calistin? Hayir merak ediyorum Lisans mezunu yabancilara burada hangi statüde is imkani sunuyorlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…