Ecrin hamilelikte calismak zor olmaz diye düsünüyorum,en azindan benim hamileligimde :) Cünkü kizima hamileyken de rahattim ve 9 ay boyunca calistim,suandada Allahima bin sükür ki iyi hissediyorum kendimi.Dogum ve sonrasinda uzun bir süre calisamayacagim icin birkac ay temporär olarak bir is bulup biraz para biriktirmke istiyorum acikcasi.Agir felan kaldirmasam yeter bana.
Evet bende egitimciyim,bransim matematik.Ama amalesef burda kendi meslegimi yapamiyorum.diplomammim kabulü icin cok ugrastim ama sürekli önüne engel cikariyorlar insanin.yabancilarin iyi yerlere gelmesini istemiyorlar bu apacik ortada.zaten bende burda ögretmenlik yapma olayini iyice düsününce yapamayacagimi anladim.ögrenciler,genclik bizim ülkemizdeki gibi degil.e dildende yabanci oldugum gün gibi ortada olunca ezilirim,yapamam.vazgectim biraktim herseyi.
2yila yakin calistigim isyerim bir Reisebüroydu,sahibi Türktü.Inanilmaz rahat ve zevkli bir isim vardi,cok severek yapiyordum,patronum dünya tatlisi bir insandi ama malesef Türk insaninin veresiye huyu burdada devam etti ve adami biktirdilar,dükkani kapatma karari aldi
iste böylee.Reise büro disinda birkac ayda shell benzinlikte calistim ama o is cok agirdi,inanailmaz yorucuydu ve de az kazaniyordum,biraktim zaten onu da cok durmadan.ben is hayatim böyle Isvicrede.Ha birde 1 seneden fazla bir süre özel ders verdim.hatta bir ara lenzburgda türk cocuklarindan olusan bir dersane acilmisti orda ögretmenlik yaptim.ama suan devam etmiyor sanirim.
cok uzun yazdim yine,cenem acildi mi durduramiyorum :) simdilik bu kadar,görüsürüz