Nurcancim bende Carrefour larin Coop olmasindan hic memnun olmadim malesef.Carrefourda daha cok sey bulabiliyordum ve gezerken zevk aliyordum,Coop ayni zevki bana da vermiyor.Hornbach i gördüm bende ama sanirim ev-insaat,bahce vs üzerine.Almanyada vardi sanki bu magazadan ve öyleydi,yani Bauhaus gibi felan.Bilmem belkide yanlis hatirliyorumdur.acilsin bakalim gezer görürüz yerimseniben .
Bende araba kullaniyorum,gercektende büyük bir rahatlik bir bayan icin dogrusu.kizimla sürekli gezip duruyoruz,bakalim bebek oluncada böyle rahat gezebilecek miyiz :) haa bu arada henüz Solothurna gelmemissin tek basina ama eger sende istersen bulusabiliriz seninle yada Pieterlende bulusuruz,benim icin farketmez.Seninle tanismayi isterim.
Ecrin,hangi forumdaydi hic hatirlamiyorum yaburda yada Bern forumundaydi seninle biraz yazistik sonra sen bana birseyler sormustun,ben o mesaja cevap olarak birsürü sey yazdim yolladim ama ertesi gün baktigimda hicbirsey göremedim yazdigima dair,yani yazdikalrim gitmemis.neyse bu durumu anlattigim bir mesaj daha yazdim ama sanirim o da gitmemis yada ben bulamiyorum valla bilmiyorum.Ama daha henüz beni tanimadan hakkimda kötü düsünmeni istemem.Sakin yanlis anlama,bunu en son yazdigin mesaja istinaden yazmiyorum.Ben arkadas canlisi bir insanim,beni taniyanlar cok iyi bilirler.etrafimda hep birileri olsun isterim,arkadas cevremi de elimden geldigince genisletmeye calisirim.Bu anlamda aslinda seni de tanimayi istiyorum,ugraslarin ve Türkiyede meslek yasantin acisindan ilgimi ceken bir üyesin.Eger sende istersen seninlede tanismayi istiyorum yani.Bern artik bana biraz uzak oldu ama olsun insan istedikten sonra neden görüsmesin degil mi.Sitede daha yeniyim,egerki özel mesaj yazilabiliyorsa sana msn adresimi yollayacagim.Eklersen ilk etapta ordan görüsürüz,buraya artik pek girmedigini yazmissin cünkü.