iSViCRE Paylasim Alani(Tanisma)

Merhaba.ya bu hamilelik beni mahvetti,cok uyuyorum yada uyumak isteyip uyuyamiyorum,malum yaramaz kziimdan dolayi :) siteye bakiyorum arada bir ama yazamamistim bayadir.nurcan neler yapiyorsun canim?dün Piterlen den gectik yine,Bieldeki Coop a gitmistik.Gecerken kulagini cinlattim.kücük bir köy Pieterlen degil mi?Neler yapiyorsun bos zamanlarinda Nurcan?Solothurna,Biele felan gidiyor musun sIk sIk?

selam canim:)
ben kursa gidiyorumhaftada 2 gün.onun haricinde dün ve persembe günü bende oradaki coop a gittim....araba kullanabildigim icin sorun olmuyor ulasim.ama ben daha solothurn a yalniz gelmedim biel e gidiyorum.ama yalniz gezmekten zevk almadigim icin ya arakadasim olur,ya esim.öyle olunca da hafta ici alisveris disinda pek gezmem:)
coop karsisina baska bir yer aciliyor.otobanin karsisinda kaliyor.hornbach yaziyordu sanirim.bu ay sonu aciliyormus diye okudum....bakalim,orayi merakla bekliyorum:)
ayrica coop a ve carrefour a kizginim...ben carrefour u cok severdim....simdi coop oldu maalesef.

kimse ugramamis galiba buralara!
aslinda sanal olarak istikrarli takildigim bir site olmamistir.....aktif olmadigi halde hala umudum var....;umarim; daha aktif olacagiz "isvicre de bulunan Türkler"olarak.

Canim benim, umudunu kirmak istemem ama ben burda pek aktiflik göremiyorum görebilecegimi de sanmiyorum...Bundandirki ben de artik pek ugramiyorum bu siteye...
Gercek hayatta gercek arkadasliklar edindim,tam kafama göre esiyor züriche gidiyorum yada onlara esiyor berne geliyorlar.Bizde evliyiz bizimde eslerimiz var yemek yapiyoruz,ütü yapiyoruz,temizlik yapiyoruz ama kendimize de zaman ayirabiliyoruz,doyasiya gezip eglenip alisveris yapiyoruz...
Buradakiler haftada bir veya iki hafta bir ugrayip `ceeeeeeeeeee`diyip cikiyorlar.Kimsenin hadi gelin kizlar birlikte sunu yapalim dedigi yok !!! Size iyi muhabbetler.Nurcancim kendine iyi bak...Msn adresimi biliyorsun :)

Nurcancim bende Carrefour larin Coop olmasindan hic memnun olmadim malesef.Carrefourda daha cok sey bulabiliyordum ve gezerken zevk aliyordum,Coop ayni zevki bana da vermiyor.Hornbach i gördüm bende ama sanirim ev-insaat,bahce vs üzerine.Almanyada vardi sanki bu magazadan ve öyleydi,yani Bauhaus gibi felan.Bilmem belkide yanlis hatirliyorumdur.acilsin bakalim gezer görürüz yerimseniben .
Bende araba kullaniyorum,gercektende büyük bir rahatlik bir bayan icin dogrusu.kizimla sürekli gezip duruyoruz,bakalim bebek oluncada böyle rahat gezebilecek miyiz :) haa bu arada henüz Solothurna gelmemissin tek basina ama eger sende istersen bulusabiliriz seninle yada Pieterlende bulusuruz,benim icin farketmez.Seninle tanismayi isterim.

Ecrin,hangi forumdaydi hic hatirlamiyorum yaburda yada Bern forumundaydi seninle biraz yazistik sonra sen bana birseyler sormustun,ben o mesaja cevap olarak birsürü sey yazdim yolladim ama ertesi gün baktigimda hicbirsey göremedim yazdigima dair,yani yazdikalrim gitmemis.neyse bu durumu anlattigim bir mesaj daha yazdim ama sanirim o da gitmemis yada ben bulamiyorum valla bilmiyorum.Ama daha henüz beni tanimadan hakkimda kötü düsünmeni istemem.Sakin yanlis anlama,bunu en son yazdigin mesaja istinaden yazmiyorum.Ben arkadas canlisi bir insanim,beni taniyanlar cok iyi bilirler.etrafimda hep birileri olsun isterim,arkadas cevremi de elimden geldigince genisletmeye calisirim.Bu anlamda aslinda seni de tanimayi istiyorum,ugraslarin ve Türkiyede meslek yasantin acisindan ilgimi ceken bir üyesin.Eger sende istersen seninlede tanismayi istiyorum yani.Bern artik bana biraz uzak oldu ama olsun insan istedikten sonra neden görüsmesin degil mi.Sitede daha yeniyim,egerki özel mesaj yazilabiliyorsa sana msn adresimi yollayacagim.Eklersen ilk etapta ordan görüsürüz,buraya artik pek girmedigini yazmissin cünkü.

esim uyumaya gitti..ben kaldim....uzun zamandir gec yatiyorum....ritim bozulunca düzelmiyor...yatsam,kalkip geliyorum....ya tv,ya pc acik tabii sabah ona göre kalkiyorum hic begenmiyorum bu düzeni..acil cözüm bulmam ve uygulamam lazim

bu arada nasilsin Nazancim?

arkadaslar belki yeri degil ama bi sorum olacak...tecrübe etmis,ya da etrafindan duymus olan varsa bilgilendirirse cok sevinirim.temizlik robotu almak istiyorum.internette bakindim,her marka hakkinda muhakkak bi yazi cikiyor.kimi az kimi cok,ama mihakkak var.öyle olunca tam emin olamiyorum.malum,cok ucuz degiller genel olarak.hali,koltuk silmek icime sinmiyor.sanki lekeleri daha bir icine gömüyormusum gibi geliyor kizim sagolsun etrafi batiriyor.
tavsiyeniz nedir?

Uyku düzeni bozuldu mu bir kere epey bi öyle gidiyor Nurcan ya,gec yatip erkenden kalkmayi denesen belki aksam olunca erken uykun gelir ne dersin?
temizlik robotlari gercektende pahali,kayinvalidem yillar önce almisti 300 frank para saymisti hatirliyorum.Markalari hakkinda pek bilgim yok acikcasi ama be kiralama usülünü kullanmak istiyorum.simdiye kadar hep kayinvalideminkini getirip yikiyordum halilari yataklari felan ama bu drogerielerde bir makina var kiraliyorsun belki duymussundur.o makinalr cok iyi temizliyormus herkes cok memnun.benimde aklimda,hatta yarin esimin gönlünü yapabilirsem getirtip temizliycem halilarla koltuklari.aleti 10 franka kiraliyorsun ama ilaclari 40 farnk tutuyor,yani 50 franka almis oluyorsun makinayi.bir dahaki sefere ama sadeec makina kirasi veriyorsun ilactan cok kaliyormus cünkü.ben anlattim ama belkide biliyordun :)

evet Nazancim haberim vardi ama senden de duymak iyi oldu:) kullanmis biri olarak tecrübenden faydalanirim:) aslinda o kiralama durumunu esime söyledim,galiba tembelliginden dolayi pek sicak bakmadi.....aslinda evde iki tane süpürge var.biri torbali,biri torbasiz.esim sagolsun ikinciyi ben yokken almis.bahanesi de eskisi kabloyu cekmiyormus daha aslinda üzüldüm daha birinci eskimeden,bozulmadan ikinciyi aldi diye. bu ara evde birsürü eksik gözüme batiyo....bir de ev aliyorduk,hatta noterden gün bile alinmisken vazgectik,biraz bekleyip müstakil ev alalim dedik...bakalim...öyle olunca simdi bütün planlarim suya düstü....evde degisiklik yapacam biraz gibi :) aslinda kirada oldugumuz icin cok yerlesik bir düzen kurmak istemiyorum....baska yere gitsen hersey uymayacak...eve her istedigini yapamiyorsun....anlayacagin biraz SIKILdim....simdi arastiriyorum,eger icime sinerse alacam:)

valla merakettim niye kimse yazmiyor?? ben engellenmisim,ondan hemen yazamamistim.....engellenme sebebimde Nazan a özel mesaj atmaya calisirken sanirimfarkli biryere basmisim karistirirken,ondan dolayi oldu saniyorum.yollayamadim mesaj bu arada.

Nurcancim bende birkac gündür giremedim.demek bana özel mesaj yazarken yanlis bir yere tikladin,ben henüz o asamaya bile gelemedim,sana ve ecrine özle mesaj yazmak istedim ama cok karisik bir site burasi bulamadim,beceremedim.Gerci cok da uzun uzun bakamadim,bir ara iyice bir incelesem siteyi iyi olacak :)
Ya kizima hamileligimde de böyle miydim hatirlamiyorum ama bu uyku mahvediyor beni.dalga dalga gün icinde inanilmaz agirlasiyorum,kafami kaldiramiyorum,eger esim evde yoksa da perisan oluyorum.Sagolsun Aysucum da rahat birakmiyor oyun istiyor sürekli.eh o da hakli yavrum.
yine geldi yanima bak ,adini an bitsin hemen yaninda :) bugün öglen uyudugundan hanimefedni bu saatte hala oturuyor.bakalim ne zaman uyuyacak.neyse sonra görüsürüz.

Kızlar önceden de sormuştum..tekrar sorcam..St.Gallende yaşayan yok gibi ama belki tanıyan vardır..Onur diye birini arıyorum..Yozgatlı ,1.75 boylarında,esmer ve yakışıklı biri..iki oğlu var..belki bi tanıdık neyim çıkar..öptümmmm

selam kizlarrrr isvicre baseldenim.bu topik basel topiginden islek mi?
cok nadir yaziyorlar galiba.
newlife sen türkiyedenmisin??
aradigin kisiyi bulursun ama soyad lazim belki o zaman kolay olur.tel nosuna falan ulasilabilir.tanimasakta.

selam kizlarrrr isvicre baseldenim.bu topik basel topiginden islek mi?
cok nadir yaziyorlar galiba.
newlife sen türkiyedenmisin??
aradigin kisiyi bulursun ama soyad lazim belki o zaman kolay olur.tel nosuna falan ulasilabilir.tanimasakta.

Canım Alanyada yaşıyorum ben..Daha önce tatile gitmiştim ama 3 aylığına ..Aradığımın adı Onur Dündar..evde telefonu olduğunu sanmıyorum ama cepsiz duramaz..isviçrede cep numarası arayınca bulunabiliyomu?

evet nerde oldugunu bilmen yeterli bende kaybettigim arkadaslari bu sekilde bulmustum soyadini bilince bulmak kolay oluyor.benim enistenin soyadi da dündar kiz yozgatli olsa eniste akrabasimi diycem ama bizim eniste afyonlu.eyer ev yoksa cepi de gizli tutmamissa bulunur ben bir bakarim canim.

canım çok sağol yaaŞeniz inşallah gizli değildir nosu:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…