E
elıfcan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi serapselen
merhaba serap selencıgım.bende ısvıcre zurıch de yasıyorum.bızım sıtemıze yenı uye odum.bende bır kızımla yasıyorum.yalnızım.ıstersenız tanısabılırız.kendınızden bahsedermısınız.gorusmek uzere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selaminaleykum bacilar :)
bende isvicredeyim dogma büyüme... igdirliyim-azeri kökenliyim. esimle solothurn da kaliyorum.
hic öyle arkadasim yok görüsüp bulusa bildigim.. ama okadarda aramiyorum dogrusu, cünkü ailemden herkez burada. annemler tam 9kardes baba tarafida var.
bizimkilerin ilk defa bir torunlari olacak. hamileyim 5bucuk haftalik ve aralikta Allah nasip ederse dogacam kizimi. en ufak teyzemde hamile ve oda 2ay sonra dogacak...
merhaba zehracıgım.tabıkı tanısabılırız.ben zurıch de kalıyorum.kulbe yenı uye oldum.burda yalnızım bende yalnızlıgımı paylasacak yardımlasacak arkadasar arıyorum.baktımkı hıcde yalnız degılmısız.
yeniden candıralım burayı yaa herkes girsin ve yazsın..
bilgisi olanlara bişiy sorcam ankaradan veya istanbuldan cenevre veya basel veya zürihe en uygun uçak hangisidir mesela thy istanbul cenevre 600 ytl diyo çok pahalı yaa bana uygun bişiy sölerseniz yani tavsiye hemen gidip alcam...
slm herkese bende basele yakin muttenzde kaliyorum.ismim zehra.sizlerle tanismak istiyorum,güzel paylasimlara
merhaba arkadaşlar benim nişanlımda isviçrede isviçre yazısını görünce girip hemen slm vermek istedim:)
arkadaşlar ben 3 gün için isviçreye gidicem ve ordaki ulaşım ile ilgil araştıma yapıorum ama beni tatmin etmedi 3 gün keyf bi gezi olacak gezebildiğimiz yerleri gezicez ulaşım nasıldır en uygun fiyatla ülkeyi nasılgezebiliriz kaça mal olur hangi ulaşım araçlarını kullanalım