iSViCRE Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba serap selencıgım.bende ısvıcre zurıch de yasıyorum.bızım sıtemıze yenı uye odum.bende bır kızımla yasıyorum.yalnızım.ıstersenız tanısabılırız.kendınızden bahsedermısınız.gorusmek uzere.

merhaba arkadaslar.benım 14 yasında bır kızım var.kızım 1 yıldır ısvıcrede.kızıma ders aldırmak ıstıyorum ama maddı durumum ıyı degıl.almanca ve fransızca dersı alması ıcın ne yapabılırım.veya yardımcı olacak arkadaslar varsa lutfen acele bana yardımcı olurlarsa kızım adına cok sevınecegım.cunku kızım oumak ıstıyor.su an 2 sek b ye gıdecek bır yıldır burada.yardımlarnız ıcın tsk ederım.

merhaba zehracıgım.tabıkı tanısabılırız.ben zurıch de kalıyorum.kulbe yenı uye oldum.burda yalnızım bende yalnızlıgımı paylasacak yardımlasacak arkadasar arıyorum.baktımkı hıcde yalnız degılmısız.

selaminaleykum bacilar :)
bende isvicredeyim dogma büyüme... igdirliyim-azeri kökenliyim. esimle solothurn da kaliyorum.
hic öyle arkadasim yok görüsüp bulusa bildigim.. ama okadarda aramiyorum dogrusu, cünkü ailemden herkez burada. annemler tam 9kardes :KK70: baba tarafida var.
bizimkilerin ilk defa bir torunlari olacak. hamileyim 5bucuk haftalik ve aralikta Allah nasip ederse dogacam kizimi. en ufak teyzemde hamile ve oda 2ay sonra dogacak...

selaminaleykum bacilar :)
bende isvicredeyim dogma büyüme... igdirliyim-azeri kökenliyim. esimle solothurn da kaliyorum.
hic öyle arkadasim yok görüsüp bulusa bildigim.. ama okadarda aramiyorum dogrusu, cünkü ailemden herkez burada. annemler tam 9kardes :KK70: baba tarafida var.
bizimkilerin ilk defa bir torunlari olacak. hamileyim 5bucuk haftalik ve aralikta Allah nasip ederse dogacam kizimi. en ufak teyzemde hamile ve oda 2ay sonra dogacak...

slm igdirli güzel benim de komsum var igdirli hosuma gidiyo konusmalari bende onlarla beraber konusup ögrniyorum allah hayirli etsin bebisini aaraudayim bende

merhaba zehracıgım.tabıkı tanısabılırız.ben zurıch de kalıyorum.kulbe yenı uye oldum.burda yalnızım bende yalnızlıgımı paylasacak yardımlasacak arkadasar arıyorum.baktımkı hıcde yalnız degılmısız.

slm elif nerden katiliyon zürih bize yakin sayilir burasi güzel site hemen kaynasirsin canim

yeniden candıralım burayı yaa herkes girsin ve yazsın..
bilgisi olanlara bişiy sorcam ankaradan veya istanbuldan cenevre veya basel veya zürihe en uygun uçak hangisidir mesela thy istanbul cenevre 600 ytl diyo çok pahalı yaa bana uygun bişiy sölerseniz yani tavsiye hemen gidip alcam...

pegasuza ve eascy jete bak cnim azen uygun oluyolar

arkadaşlar ben 3 gün için isviçreye gidicem ve ordaki ulaşım ile ilgil araştıma yapıorum ama beni tatmin etmedi 3 gün keyf bi gezi olacak gezebildiğimiz yerleri gezicez ulaşım nasıldır en uygun fiyatla ülkeyi nasılgezebiliriz kaça mal olur hangi ulaşım araçlarını kullanalım

tern en iyi yok
tanidik birisini bulursan 30 sfr günlük her yeri gezersin

Bern.de bundan 3 sene önce individualpsychologische spielgruppenleiterin olarak ausbildung yaptim ve diplomami aldim... simdi solothurn.da kres acmak istiyorum. fakat uygun fiyata bir yer bulamiyorum :KK43:
Allah nasip ederse olur insallah yaa... olursa eger isvicredeki kadinlarkulübü bacilarimi misafir olarak beklerim haa :)

solothurn.da kaliyorum ve suan annemlere-teyzemlere yakin bir ev ariyorum esimle... kaldigimiz yer solothurn.un büyük bir ilcesi Grenchen ama aileye ve merkeze uzak kaliyoruz.. hem bebiste gelecek.

kimse yokmu Solothurn civarinda?

X