Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bende çok severim vallahi aslında mantıklı tatsiz tutsuz yapmak bil bol su iciyorm midemi doldursun:))

4. gün de bitti.
2 dilim portakal suyu değil, 2 dilim portakal yedim. Nane limon içtim bi de bugün onun dışında tam uydum

Çarşamba günü 86.5 idi yarın tartılcam ay keşke 85leri görsem

4. gün de bitti.
2 dilim portakal suyu değil, 2 dilim portakal yedim. Nane limon içtim bi de bugün onun dışında tam uydum

Çarşamba günü 86.5 idi yarın tartılcam ay keşke 85leri görsem
Görürsün cnm. Bende yarın dikkat edicem ertesi günü tartilicam çok merak ediyorum. Bu arada 7.gune baktinizmi çok zor

Bende vermiş hissediyorum hele bende bi gobek vardı gören hamile sanır. Bayagi gitti kızlar sizi tebrik ederim vallahi ben sizin kadar iradeli degilim suan 2 bisküvi ve açık sekersiz çay kaçamağı yapıyorum
Hee bi de küçük bi dondurma
Off ben bu gidisle veremm

Vallahi ben dayanamiyorum dogrusu sabah eşim kahvaltiya kiymali borek almış sıcacık dumani ustunde gel de yeme

Aaay suan cok moralim bozuldu ben niye kendimi tutamıyorum yaapisman oldum yedigime
Tarol
O kadardan birsey olmaz. Sakın bozma diyeti. Önceden neler neler yiyorduk dondurma ne ki. Telafi etmeye çalış. Yarın sporu çok yap yani bir şekilde yediğini erit

Bugün çok başım ağrıdı neden bilmiyorum, ders çalışcam odaklanamıyorum. Muhtemelen 6 gün yapıp bırakcam yoksa haftaya bütün finallerden çakcam Baş ağrım yok ama enerjim de yok keşke önüne geçebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…