Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün çok başım ağrıdı neden bilmiyorum, ders çalışcam odaklanamıyorum. Muhtemelen 6 gün yapıp bırakcam yoksa haftaya bütün finallerden çakcam :KK43: Baş ağrım yok ama enerjim de yok keşke önüne geçebilsem
Ayy bilirim ya..sakin sinavlardan once diyet falan yapma..yada sinav gunlerinde..hangi okuldasin buarada..merak ettim

Ayy bilirim ya..sakin sinavlardan once diyet falan yapma..yada sinav gunlerinde..hangi okuldasin buarada..merak ettim
Özel mesaj attım :KK200: Diğer günler et olduğu için iyiydim ama bugün halsiz kaldım. Yazın tekrar yapıcam artık, o zaman 13e tamamlarım. Şöyle temmuz gibi yapmayı düşünüyorum. 6 gün de iyiydi benim için. Yani kaldı 2 günüm :KK14:

Evet görüntü de de gidiyor benim göbegim ve gidigim gitti bildiginiz kizlar ben hıc bozmadı m ekstra bir sey yemedim 3 gündür kuru kayısı attım ağzıma çok az miktarda o da tatlı olan değil eksi olan ama iki gündür de 7 km yurudum

Kabiz olanlara tavsiyem iceceginiz suyun 1.5 litrelik sisesine 1 limonu sıkın..hem aromali tat oluyo bu sicakta iyi gidiyo hemde bagirsaklari yumusatiyo..birde diyette verilen zeytinyagli salatayida hergun mutlaka yiyin

Pazartesi 2 günlük tatilin ardından 2 kilo almıştım kilom 88.2 çıkmıştı
4 günlük isveç sonucum 85.4 :KK200:
Bugün de yapıcam, yarın ya da pazar günü bırakıyorum. Temmuzda 13 günü tamamlayarak tekrar yapıcam.

Kızlar ben 6 günde bırakmaya karar verdim. Çok kötüyüm çok halsizlik. Evimin işini bile yapamıyorum. Belki akşam bile bozar. Bana destek olun ne yapayim

Kızlar ben 6 günde bırakmaya karar verdim. Çok kötüyüm çok halsizlik. Evimin işini bile yapamıyorum. Belki akşam bile bozar. Bana destek olun ne yapayim
Ben bıraktım ne yazık ki. İlk 3 gün olmadı ama dün 4. Günümde kafamı kaldırcak enerjim yoktu. Sınavlarım olmasa bırakmazdım, eğer sınavların ya da ağır işin yoksa bırakma bence

Ben bıraktım ne yazık ki. İlk 3 gün olmadı ama dün 4. Günümde kafamı kaldırcak enerjim yoktu. Sınavlarım olmasa bırakmazdım, eğer sınavların ya da ağır işin yoksa bırakma bence
Ben eklemeleri o yuzden yapiyorum işte enerjim kalmiyor ayni oruclu gibi biraz takviye yapınca rahatliyorum. Mesela sabah kahve içtim öğle havuç ve yumurta yedim. Şimdi yine aciktim halsiz kaldim küçük balli bi ekmek yedim ne yapayim

Ben eklemeleri o yuzden yapiyorum işte enerjim kalmiyor ayni oruclu gibi biraz takviye yapınca rahatliyorum. Mesela sabah kahve içtim öğle havuç ve yumurta yedim. Şimdi yine aciktim halsiz kaldim küçük balli bi ekmek yedim ne yapayim
Böyle de isveç diyeti yapmış olunmuyo ki işte :KK43: Haziran sonu tekrar başlıcam, okul da yok tam tamına uyucam o zaman

Böyle de isveç diyeti yapmış olunmuyo ki işte :KK43: Haziran sonu tekrar başlıcam, okul da yok tam tamına uyucam o zaman
Ama öncesine göre cok az yemiş oluyorum elbet faydası olacaktır. Oburku türlü bunyemi çok zora sokmus oluyorum . Bakalım yarın tartı günüm paylasicam sizlerle böyle her gün kacamaklarla da kilo vermismiyim

Kızlar ben az önce tatildim 55.4 çıktım. 5 günde 2.3 kilo vermiştim. Ama çok kötü oldum. Az önce pilav salata ayran ızgara tavuk yedim. Bir nevi bozdum diyeti. Çok rahatsız oldum yoksa bozmadım. Pişman değilim. Şu verdiğim kilo bile beni motive etmedi o kadar yani

X