Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Iyi vermissin cnm keşke aç karnına tartilsaydin öğle yemegini yiyip mi tartildin?

Kizlar bugün 13.günüm ilk hafta 5 kilo verdim bu hafta 1 kilo kaçamak yapmadim yuruyus yaptım ikinci hafta insan alıştığı için metobolizma yavaşlıyor bundan sonra da arkdaslar tuz u şekeri ekmegi aBur cubur u kesmis bir şekilde devam etcem öğünler im yine azaltcam

Bravo 13 gunu tamamladigin icin..kac kilodan kac kiloya dustun..bedeninde kac oldu buarada

Merhaba kızlar bir şey değişmiyor sizce niye? arada bozuyorum ama fındık badem çilek falan. 65.8 çıkıp duruyorum Bugün 5. gün tık yok. Bir denemek için bir etek giydim, fil yavrusuna giydirsen daha çok yakışırdı Adetime 6 gün var ondan mı ama ondan deseniz bile çok mutsuzum.

Ondandir cnm bi de atirstirma yapma diyete uy ben hep atıştırma yaptım 6 günde 1.5 kilo verebilmisim şimdi atıştırma yapmadan devam ediyorum

Değil mi TurkuazKrampon, içime su serptin Tatlım Sen ne durumdasın
Bugün 8.gunum 2 gündür hiç ekleme yapmadım ve 2 gündür 15 dakika kardiyo yapıyorum göbek namina bisey kalmadı. Sabah tartildim 55.1 olmuşum 2 kilo verdim 1 haftada 53 u görmem lazim

Merhaba kızlar,

Ben de dünden itibaren aranıza katılmış bulunuyorum Bugün 2. günüm.

21 aylık bir bebeğim var. Kısa bir süre önce memeden kestim. Ve tabi ilk iş rejime başladım Boyum 1.63, kilom 75.4 maalesef. Doğum kilolarımın bir kısmını veremedim. Umarım İsveç'le hepsinden kurtulur, daha da zayıflarım.

Benim bu diyeti 3. yapışım. Ama en son 10 küsur sene önce yapmıştım ve o zaman ideal kilomdaydım, altına inmeye çalışıyordum. Ona rağmen çok vermiştim.

Umarım şimdi hayatımda ilk defa bu kilolardayken 7-8 kilo kadar vermeyi başarırım. Ama çok zor geçiyor, çok halsiz kalıyorum. Bebeğimden dolayı her gün min 10 bin adım atıyorum (adım sayarım var). Ne olursa olsun sonuna kadar götüreceğim bu işi.

Tebrikler benim de 10.gunum

Kolay gelsin kızlar.Zor ama sonuçları güzel bir diyet yapıyorsunuz.Ben yapalı bir ayı geçti.Sonrası için geri almakla ilgili endişeleri olanlar için yazıyorum.Bu diyetle 6 kilo vermiştim.Bittikten sonra kilo almadım.2 kilo daha verdim.Yaptığım tek şey akşam 5 ten sonra bir şey yememek.Saat 5e kadar normal herşeyi yiyorum.Sonrasında kesinlikle çiğneme yapmıyorum.Su kahve yeşil çay içebilirsiniz.Umarım sizin de işinize yarar.

Dozkan, daha önceki yazılarını hep okudum. Bana ilham oldun, inşallah ben de başarırım 63-64 kilolara düşmeyi

Bu arada kilolar gitmeye başladı bile Hiç kaçamak yapmıyorum, diyete eksiksiz uyuyorum. Bu arada haşlanmış ıspanak yerine çiğ ıspanak ve semizotuyla salata yapıp yiyorum. Çünkü daha önce bu rejimi yaptığımda uzuun bir süre ıspanak yiyememiştim, ki çok severim.

Bende durumlar şöyle:
Boy 1.63, Kilo 75.4
1. Gün: 75.1
2. Gün: 74.7

Ne güzel demekki paylaşımlarımız amacına ulaşmış.Ispanak konusunda aynı şeyleri yaşamıştım seninle.Eminim ulaşırsın istediğin kiloya.İsveç bittikten sonra rehavete kapılıp bırakmazsan kesinlikle istediğin sonuca ulaşırsın.Ama isveç gibi hızlı gitmiyor sabırlı olmak lazım.Bir iki hafta vücut direnç gösteriyor.Kolay gelsin

Ulaşmaz mı? Sağ olasın.

Bugün 5. günümdeyim. Diyet güzel gidiyor, zor tabi ama sayılı gün çabuk geçer deyip duruyorum kendime. 5. gün oldu bile :)

Kilolar da patır patır gidiyor. Doğum sonrası garip bi karnım vardı, en çok karnıma sinir oluyordum zaten. Şimdi normalleşmeye başladı Umarım 8. günün sabahı 70 kilo olarak uyanırım

Son durumlar şöyle:

Boy: 1.63 Kilo: 75.4
3. Gün: 73.9
4. Gün: 73.4

Kızlar selam,

Benden başka bu diyeti yapan yok galiba, ama ben yazmaya devam ediyorum.

Bu aralar kilo vermem yavaşladı, umarım hızlanır tekrar. Çok zor bir diyet bu, Psikolojik işkence gibi. Bugün 8. günümdeyim ve tam 24 saattir hiçbir şey yemedim. Ne yapalım, madem bir işe başladım, sonunu getireceğim.

Son durumlar şöyle:

5. Gün: 72.7
6. Gün: 72.4
7. Gün: 72.2

Spor falan yapiyomusunuz

Spor falan yapiyomusunuz

Bugün de böyle:

5. Gün: 72.7
6. Gün: 72.4
7. Gün: 72.2
8. Gün: 71.9

Yok, pek yapmıyorum. İlk gün yarım saat pilates yaptım, çok ağır geldi, kendimi toparlayamadım. Dün 15 dakikalık karın kası antrenmanı yaptım, o kadar. Ama bence bu diyetle spor yapmayın. Ben sporcuyum, hayatım hep sporla geçiyor, kişisel tavsiyem bu kadar az kalori alırken spor yapılmamalı, aksi vücudu hırpalamaya girer. Biraz yürüyüş yapın en fazla.

Bir de benim şu an bebeğim var, o zaten beni çok yoruyor. Bu diyetle hiçbir şeye mecalim kalmadı. Oğlumla bile zor ilgilenebiliyorum. Umarım şu son 5 gün geçer gider. Çok zor dayanıyorum.

Kızlar ben çok yavaş ilerliyorum ya. Bayağı moralim bozuk. Bol bol su içiyorum, kabızlığım falan da yok. Ama gram gram iniyor. Hashimoto var bende, ondan galiba. Ama yani yine de daha çok vermem gerekirdi, çünkü uzuun zamandır diyet yapmıyordum. Önce hamilelik, sonra emzirme derken memeyi daha yeni kesince başladım. 10 gün öncesine kadar her istediğimi yiyordum valla. Şimdi bu sonuç çok üzücü. Ama ne yapalım, sonuna kadar götüreceğim. En azından görüntü olarak inceliyorum.

9. Gün: 71.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…