- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.441
Iyi vermissin cnm keşke aç karnına tartilsaydin öğle yemegini yiyip mi tartildin?Kızlar ben az önce tatildim 55.4 çıktım. 5 günde 2.3 kilo vermiştim. Ama çok kötü oldum. Az önce pilav salata ayran ızgara tavuk yedim. Bir nevi bozdum diyeti. Çok rahatsız oldum yoksa bozmadım. Pişman değilim. Şu verdiğim kilo bile beni motive etmedi o kadar yani
Bravo 13 gunu tamamladigin icin..kac kilodan kac kiloya dustun..bedeninde kac oldu buaradaKizlar bugün 13.günüm ilk hafta 5 kilo verdim bu hafta 1 kilo kaçamak yapmadim yuruyus yaptım ikinci hafta insan alıştığı için metobolizma yavaşlıyor bundan sonra da arkdaslar tuz u şekeri ekmegi aBur cubur u kesmis bir şekilde devam etcem öğünler im yine azaltcam
Ondandir cnm bi de atirstirma yapma diyete uy ben hep atıştırma yaptım 6 günde 1.5 kilo verebilmisim şimdi atıştırma yapmadan devam ediyorumMerhaba kızlar bir şey değişmiyor sizce niye? arada bozuyorum ama fındık badem çilek falan. 65.8 çıkıp duruyorumBugün 5. gün tık yok. Bir denemek için bir etek giydim, fil yavrusuna giydirsen daha çok yakışırdı Adetime 6 gün var ondan mı ama ondan deseniz bile çok mutsuzum.
Bugün 8.gunum 2 gündür hiç ekleme yapmadım ve 2 gündür 15 dakika kardiyo yapıyorum göbek namina bisey kalmadı. Sabah tartildim 55.1 olmuşum 2 kilo verdim 1 haftada 53 u görmem lazim
Tebrikler benim de 10.gunumMerhaba kızlar,
Ben de dünden itibaren aranıza katılmış bulunuyorumBugün 2. günüm.
21 aylık bir bebeğim var. Kısa bir süre önce memeden kestim. Ve tabi ilk iş rejime başladımBoyum 1.63, kilom 75.4 maalesef. Doğum kilolarımın bir kısmını veremedim. Umarım İsveç'le hepsinden kurtulur, daha da zayıflarım.
Benim bu diyeti 3. yapışım. Ama en son 10 küsur sene önce yapmıştım ve o zaman ideal kilomdaydım, altına inmeye çalışıyordum. Ona rağmen çok vermiştim.
Umarım şimdi hayatımda ilk defa bu kilolardayken 7-8 kilo kadar vermeyi başarırım. Ama çok zor geçiyor, çok halsiz kalıyorum. Bebeğimden dolayı her gün min 10 bin adım atıyorum (adım sayarım var). Ne olursa olsun sonuna kadar götüreceğim bu işi.
Kolay gelsin kızlar.Zor ama sonuçları güzel bir diyet yapıyorsunuz.Ben yapalı bir ayı geçti.Sonrası için geri almakla ilgili endişeleri olanlar için yazıyorum.Bu diyetle 6 kilo vermiştim.Bittikten sonra kilo almadım.2 kilo daha verdim.Yaptığım tek şey akşam 5 ten sonra bir şey yememek.Saat 5e kadar normal herşeyi yiyorum.Sonrasında kesinlikle çiğneme yapmıyorum.Su kahve yeşil çay içebilirsiniz.Umarım sizin de işinize yarar.
Ne güzel demekki paylaşımlarımız amacına ulaşmış.Ispanak konusunda aynı şeyleri yaşamıştım seninle.Eminim ulaşırsın istediğin kiloya.İsveç bittikten sonra rehavete kapılıp bırakmazsan kesinlikle istediğin sonuca ulaşırsın.Ama isveç gibi hızlı gitmiyor sabırlı olmak lazım.Bir iki hafta vücut direnç gösteriyor.Kolay gelsinDozkan, daha önceki yazılarını hep okudum. Bana ilham oldun, inşallah ben de başarırım 63-64 kilolara düşmeyi
Bu arada kilolar gitmeye başladı bileHiç kaçamak yapmıyorum, diyete eksiksiz uyuyorum. Bu arada haşlanmış ıspanak yerine çiğ ıspanak ve semizotuyla salata yapıp yiyorum. Çünkü daha önce bu rejimi yaptığımda uzuun bir süre ıspanak yiyememiştim, ki çok severim.
Bende durumlar şöyle:
Boy 1.63, Kilo 75.4
1. Gün: 75.1
2. Gün: 74.7
Ne güzel demekki paylaşımlarımız amacına ulaşmış.Ispanak konusunda aynı şeyleri yaşamıştım seninle.Eminim ulaşırsın istediğin kiloya.İsveç bittikten sonra rehavete kapılıp bırakmazsan kesinlikle istediğin sonuca ulaşırsın.Ama isveç gibi hızlı gitmiyor sabırlı olmak lazım.Bir iki hafta vücut direnç gösteriyor.Kolay gelsin
Spor falan yapiyomusunuzKızlar selam,
Benden başka bu diyeti yapan yok galiba, ama ben yazmaya devam ediyorum.
Bu aralar kilo vermem yavaşladı, umarım hızlanır tekrar. Çok zor bir diyet bu, Psikolojik işkence gibi. Bugün 8. günümdeyim ve tam 24 saattir hiçbir şey yemedim. Ne yapalım, madem bir işe başladım, sonunu getireceğim.
Son durumlar şöyle:
Boy: 1.63 Kilo: 75.4
1. Gün: 75.1
2. Gün: 74.7
3. Gün: 73.9
4. Gün: 73.4
5. Gün: 72.7
6. Gün: 72.4
7. Gün: 72.2
Spor falan yapiyomusunuz