Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Benimde bugün 4. günüm 67 kiloyken sanki yemek kampına gitmiş gibi 1 hafta boyunca her türlü abur cuburu yeyip sonrasında 70.4 kg geldiğimde karar verdim bu diyeti yapmaya Ilk 2 gün sanırım kilolar yerlesmediginden toplamda 3 kg vermiş gibi göründüm tartida o yüzden yazma gereği duymadım Önemli olan bugün ve sonrasiydi ve bugün 400 gr vermiş olarak uyandım Salatayı biraz abartmak ve tuz kullanmak dışında diyet dışına çıkmadım ama çok zorlandığımı söyleyebilirim özellikle akşam 4-7 arası

5 sınavıma bu diyetteyken giricem ama diğer 5 sınavımda bitmiş olcak. Aslında çok düşündüm sınav zamanı nasıl olur diye. Ama şimdi yapmasam ramazandı, gezmeydi derken yapamıcaktım umarım zorlanmam

Akşam yemeğini kaçta yiyosun 7 de mi?

Akşam 4 e kadar listedeki herşeyi yemiş oluyorum Çalıştığım için oldukça erken uyaniyorum haliyle de menüleri klasik saatlerinden önce tüketiyorum

Akşam 4 e kadar listedeki herşeyi yemiş oluyorum Çalıştığım için oldukça erken uyaniyorum haliyle de menüleri klasik saatlerinden önce tüketiyorum
Ben 6 da yiyorum akşamı çok zorlanmıyorum, en azından akşamın bi kısmını 6da yesen olmaz mı hem zorlanmazsın bu kadar.

Kızlar bu arada kemerimin hep kullandığım deliği büyük geldiği için bi diğerine taktım, demek ki sadece kastan gitmiyomuş sabah sabah mutlu oldum

grip oldugum icin yapamiyorum diyeti..oysaki azimle baslamistim..nerden cikti bu yaa..insallah gripten kurtulduktan sonra spor salonuna yazilmayi istiyorum ama..cekingenlik de yok degil ustumde..bayanlara ozel olmadigi icin..maglum bakirkoyde oturuyorum ve salonlarin yuzde doksani karisik...bayrama kadar incelmem lazim..en azindan bedenden..isvec iste bu yuzden ise yariyo..kalici kilo veremesende goruntu olarak seni baska biri yapiyo

Midem küçüldü ama nefis herseyi istiyor kahvaltida limonlu havuç yedim bi tabak doydum

Bende kabizlik yok. Valla ne yalan soyliyim ben dayanamadigim zamanlarda azicik ekleme yaptim. Dondurmada yedim 2 sekerparede bazen eklemede yaptim kucuk ekmek gibi 2 kasik yemek gibi. Bakalim nasil olacak

Yarın benim 5.gunum öğle de aksamda et var.. sen kaç kilosun pilates çok iyi olur
[QUOTE="TurkuazKrampon, post: 51422982, member: 645388"Vala ben ev işlerini bitirdim oturuyorum bu ara:) o zaman 2 gün var ikimizde aynı kilodaydik inşallah vermişizdir bakalim:))[/QUOTE]
Oh ne güzel.İmrendim valla ya.Güle güle kirlet canim :) Ben daha üç odayı bitirdim. Salon ile çalışma odası kaldı. Banyolarımida ramazanda 1 gün önce temizlicem. Ama ben çok tembelım. Kızken böyle değildim ya ah genclik

[QUOTE="TurkuazKrampon, post: 51422982, member: 645388"Vala ben ev işlerini bitirdim oturuyorum bu ara:) o zaman 2 gün var ikimizde aynı kilodaydik inşallah vermişizdir bakalim:))
Oh ne güzel.İmrendim valla ya.Güle güle kirlet canim :) Ben daha üç odayı bitirdim. Salon ile çalışma odası kaldı. Banyolarımida ramazanda 1 gün önce temizlicem. Ama ben çok tembelım. Kızken böyle değildim ya ah genclik[/QUOTE]
Benim 4 günde bitti ama çok yoruldum temizlik yapmak zor ama kirletmek çok kolay . Benim bi de kullanmadigim kıyafetler vardı dolap icleri çok karışıkti onlarida hep düzelttim. Mutfak çok yordu baharatliklari bosalttim aceli suya yatırdim tüm yaglarindan arindi mutfak missgibi oldu bi de degisik duzenlemeler yaptım mutfaktan cikasim gelmiyor:))))

[QUOTE="TurkuazKrampon, post: 51422982, member: 645388"Vala ben ev işlerini bitirdim oturuyorum bu ara:) o zaman 2 gün var ikimizde aynı kilodaydik inşallah vermişizdir bakalim:))
Oh ne güzel.İmrendim valla ya.Güle güle kirlet canim :) Ben daha üç odayı bitirdim. Salon ile çalışma odası kaldı. Banyolarımida ramazanda 1 gün önce temizlicem. Ama ben çok tembelım. Kızken böyle değildim ya ah genclik[/QUOTE]
Benim 4 günde bitti ama çok yoruldum temizlik yapmak zor ama kirletmek çok kolay . Benim bi de kullanmadigim kıyafetler vardı dolap icleri çok karışıkti onlarida hep düzelttim. Mutfak çok yordu baharatliklari bosalttim aceli suya yatırdim tüm yaglarindan arindi mutfak missgibi oldu bi de degisik duzenlemeler yaptım mutfaktan cikasim gelmiyor:))))

5. gün haşlanmış balık tereyağlı ve limonlu diyo anlamadım gitti.
Ton balığı yicem yağsız üstüne limon sıkarım olur galiba, tereyağının mantığını anlamadım

Bugün başım çok ağrıyor. Çok halsizim.sabahtan aksama kadar yattım. Birtek 1 buçuk saat yürüyüş yaptım. Ondan halsiz kaldım herhalde

Bugün başım çok ağrıyor. Çok halsizim.sabahtan aksama kadar yattım. Birtek 1 buçuk saat yürüyüş yaptım. Ondan halsiz kaldım herhalde
Sen bayagi yprulmusundur ya kızımla oynadım.2 saat bende bile hal kalmadı
Ben o kadar diyet yaptım sağlık beslendim neler neler ama hiç bisey zorlamadı bu diyet kadar. Kendimi oruçlu gibi falan hissediyorum cidden. Zaten kacamak yapmadığım tek bi gün bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…