Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bugün 1.günüm. Minimum 7 gün yapmak istiyorum ve yapabilirsem 13 güne tamamlamak istiyorum. Hedef kilom 56 ama 61 civarına inersem doğum öncesi kıyafetlerimi giyebilirim.
Boy : 1.68 Başlangıç kilo :67 Spor : hergün 30 dk koşu - 30 dk pilates - 30 dk ağırlık
herkese merhabalar a.s. bundan 3 yıl önce bu dieti yapmıştım .. 13 günde 5.5 kilo verebilmiştim ama benim için iyi bir başlangıç olmuştu ve devamında uyguladığım dietle 20 kiloyu tamamlamıştım .. demek istedğim metobolizmamı canlandırmıştı .. aradan geçen yıllar sonunda malasef 15 kilosunu hemen aldım ve son 6 aydırda kalan 5 kiloyu aldım .. bugün itibariyle isveç dietine yeniden başladım umarım başarırım yapan arkadaşlar varsa gelin birbirimize destek olalım kaydirigubbakcemile5
İsveç diyetimin 4.günündeyim ilk iki gün çok az zorlandım ama sonrası hiç zor gelmedi hatta hiçbir şey yemek gelmiyor artık içimden ben 161 boyundayım 61 kiloydum başlarken şimdi 59,45’im.bugün yolculuk stresinden mi diyetten mi anlamadığım bi şekilde ishal ve kalp çarpıntım var aynı zamanda regl olduğum için kan kaybı yaşıyoruz ya ondan da biraz güçsüz düşmüş olabilir.Bırakmak yoooook