Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese merhaba!
Bugün 3. günümü tamamladım, ben orjinal diyetteki gibi haşlanmış kereviz yedim. Salam yerine de dana jambon yiyorum. Salam bana göre değil ne yazık ki.
Sabahları 1 kesme şeker yerine 1 minik kare bitter çikolata yiyorum.
7. günü atlatırsam gerisi kolaylıkla gelecektir, diye düşünüyorum. 8. günün sabahı, tartılacağım. Sonucu buradan da yazarım.

Günaydın, benim de 2. günüm bitti, dün akşam haşlanmış et yerine bolca köfte yemiş olmama rağmen benden de 400gr gitmiş.
benim de toplam da, 2kg oldu.
1. gün;1600
2. gün;400

Slm kızlar bnde bugün 96 kilo ile başladım 14 temmuzda düğünüm var mucize beklemiyorum fakat belli bir fazlalığım gitsin istiyorum sabah kahvemi içtim az önce 2 yumurta domates yerine salatalık ve haşlanmış ıspanak yerine 1 adet eti form kepekli bisküvi yedim ladyinblues benimde ilk günüm bakalım ne olacak

Ben de 71,8 ile başladım. Su tüketmeyi unutmamamız lazım. En az 2 litre içmeliyiz. Bunun yanında biraz araştırma yaptım ve bu diyetin orjinali 13 day diet diye geçiyor. Orjinaline göre internetteki listelerde çok daha az yiyecek var. Önemli olan vücudumuzdaki proteini desteklemek ve karbonhidratın yakılmasını sağlamak. Yeterince protein almazsak vücudumuzdaki kaslardan kilo kaybederiz, yağlardan ziyade. Dolayısıyla diyette adı geçen bütün protein ürünlerini aksatmadan yesek çok da faydalı olur. carpediem69 Ispanak yerine bir şey yemek istiyorsan eğer bu değişimi işlenmiş bir gıda ile yapmak yerine, eş değer bir sebze ile değiştirmen senin için çok daha iyi olur :) mutlu günler

Bu arada, yeşil çay tüketmenizi öneriyorum arkadaşlar. Bir bardak yeşil çayın kalorisi sıfıra yakındır. Ayrıca oldukça çok faydası var. Metabolizmayı hızlandırması ve enerji vermesi bunlardan bazıları. Ekstra çay kahve ya da meşrubat tüketmeyin denmiş fakat yeşil çayın zararı olacağını sanmıyorum. Bence kesinlikle faydası olur.

yaa, yabancı kaynaklara ben de baktım şimdi, benzer ama aynısı değil. kafam karıştı. biz yanlış mı yapıyoruz acaba?

yaa, yabancı kaynaklara ben de baktım şimdi, benzer ama aynısı değil. kafam karıştı. biz yanlış mı yapıyoruz acaba?
Yabancı kaynaklar da kendi içerisinde tutarsız. :) Bence böyle devam; ama ben bir şeyi değiştirmek istersem yabancı kaynaklardaki versiyonu ile değiştiriyorum. Mesela ben portakal suyu içemem, midemi rahatsız ediyor. Yabancı kaynaklarda meyve salatası ve yoğurt diye yazıyordu. Ben de portakalı yoğurdun içerisine doğrayacağım.
Zaten toplamda sadece 13 gün. :) İnşallah dayanabilirim ve bitiririm. 50'nin altına düşmeyi çok istiyorum.

Kesinlikle ne yazık ki yabancı kaynakların da tutarsızlığı var. Fakat bir dilim salam yerine neredeyse 150-200 gram yazıyor olması bana çok daha mantıklı geldi. Zira bir dilim salam diyetin en komik kısımlarından biri gibi geliyor bana. Yaptığın şey konusunda da kesinlikle destekliyorum seni. Karşılaştırarak kendimize uygun olanı seçmemiz daha iyi olacaktır ve ben bi zararı olacağını da sanmıyorum.

Bugün 4. günümü tamamladım. Yarın için kahvaltı ve öğle yemeğimi hazırladım. 5. gün için öğle ve akşam yemeğini yer değiştirdim. Pazar sabahı için çok heyecanlıyım. İnşallah 3-4 kg vermiş olurum.
Asıl zorluk diyetten sonra. Korumak ve belki biraz daha kilo verip öyle korumak.

günaydın kızlarr, bugün 4. güne başlıyorum bende.. sabah 1 dilim kızarmış ekmeği ne büyük zevkle yedim anlatamam.. ah hiç bitmesin istedim..

bugün halsizim baya ama, yarına toparlayacağım gibi duruyor.. siderolites saolsun beni bu konuda cesaretlendirdi..
dayanacağım..
bugün lavaboya da gidebildim. kabız olmadım yani, iyi bişi benim için :)

bu sabah da yine kilo vermişim.. lavaboya gittikten sonra tartıldım tabi çakal olduğum için :) insan heves ediyor..

düne göre 800gr daha verdim. böylece 3 günün sonunda 2800 gibi birşey vermiş oldum.. haftasonu bu diyete başlayacağım diye gömmeseydim bu kadar hayat daha güzel olacaktı ama neyse diyorum artık.. neyseee :)
akıllanıcam birgün inşallah..

sizlere de güzel sabahlar diliyorum..

Kilom;53.9
Dün 53.8 diye. Düne göre 100gr artidayim

Merhabalar benimde 4. Günüm giden kilo 2.regli olacağım o yüzden yavaş gidiyor galiba.olsun bunada şükür

kızlar bence yine de iyi gidiyorsunuz. ben bu diyete karşı çok ön yargılıydım nedense hiç kilo verecğimi düşünmüyordum. valla gidiyor kendiliğinden.. çok güzell.. benim de bitişi regl dönemime gelecek galiba.. hemen hızlı kilo almak istemiyorum..

Bu diyeti 13 gün uygulayıp 10 kilo ve üstü veren var mı arkadaşlar? Ya da 7-8-9 civarı? Ve daha sonrasında geri almak çok mu kolay? Biraz aydınlatabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…