- 16 Nisan 2010
- 206
- 52
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.901
Yabancı kaynaklar da kendi içerisinde tutarsız. :) Bence böyle devam; ama ben bir şeyi değiştirmek istersem yabancı kaynaklardaki versiyonu ile değiştiriyorum. Mesela ben portakal suyu içemem, midemi rahatsız ediyor. Yabancı kaynaklarda meyve salatası ve yoğurt diye yazıyordu. Ben de portakalı yoğurdun içerisine doğrayacağım.yaa, yabancı kaynaklara ben de baktım şimdi, benzer ama aynısı değil. kafam karıştı. biz yanlış mı yapıyoruz acaba?
Yabancı kaynaklar da kendi içerisinde tutarsız. :) Bence böyle devam; ama ben bir şeyi değiştirmek istersem yabancı kaynaklardaki versiyonu ile değiştiriyorum. Mesela ben portakal suyu içemem, midemi rahatsız ediyor. Yabancı kaynaklarda meyve salatası ve yoğurt diye yazıyordu. Ben de portakalı yoğurdun içerisine doğrayacağım.
Zaten toplamda sadece 13 gün. :) İnşallah dayanabilirim ve bitiririm. 50'nin altına düşmeyi çok istiyorum.
yaa, yabancı kaynaklara ben de baktım şimdi, benzer ama aynısı değil. kafam karıştı. biz yanlış mı yapıyoruz acaba?
Kilom;53.9
Dün 53.8 diye. Düne göre 100gr artidayim
Merhabalar benimde 4. Günüm giden kilo 2.regli olacağım o yüzden yavaş gidiyor galiba.olsun bunada şükür