Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç ; 55.4
1.gün: 54.7
Az olmuş biraz ama olsun
Benim karnım grulduyor resmen açlıktan
Sizde durumlar nasıl kizlar

canım senin kilon az ama aramızda 30 kilo var :) az deme, gözünü seveyim..

halsizlik bende de var ve daha çok var yemek yememe.. hayırlısı artık.. halsizlik olmasa kilo vermeyiz herhalde değil mi?

canım senin kilon az ama aramızda 30 kilo var :) az deme, gözünü seveyim..

halsizlik bende de var ve daha çok var yemek yememe.. hayırlısı artık.. halsizlik olmasa kilo vermeyiz herhalde değil mi?
Bende kahvemi içtim. 4 fındık yedim.şeker yerine
Aciktikca su içiyorum. Yeşil çay içemiyorum ben. Kötü oluyorum içinde baş dönmesi yapıyor

Evet bende
Başlangıç : 76,0 Kg
Bitiş : 71,6 Kg.

Dün bitti :)) 5. gün 1 tökezledim. Safra kesem yok benim midem error verdi o gün. Ama kaçamak yaptım diye bozmayıp 6. günden devam ettim...

Karatay mantığı ile devam etme kararı aldım. Kahvaltı bana bir çok geldi inanılmaz. 1 yumurtayı ve zeytinleri yemedim.
2 ceviz içi peynir salatalık ve bol maydanoz yedim... 1 kayısı kurusu... Şu saat oldu hala tıka basa doluyum.
dozkan dozkan cığım neredesin ? Kemerimi bir delik geri aldım :KK76:
:KK76::KK76:

Evet bende

Dün bitti :)) 5. gün 1 tökezledim. Safra kesem yok benim midem error verdi o gün. Ama kaçamak yaptım diye bozmayıp 6. günden devam ettim...

Karatay mantığı ile devam etme kararı aldım. Kahvaltı bana bir çok geldi inanılmaz. 1 yumurtayı ve zeytinleri yemedim.
2 ceviz içi peynir salatalık ve bol maydanoz yedim... 1 kayısı kurusu... Şu saat oldu hala tıka basa doluyum.
Buradayım:) ben de bu gün Karatay gibi devam ediyorum.Pek yiyemiyorum.Yumurtadan çok soğudum.Birkaç güne yemeye başlarım herhalde.peynir ve yoğurt özlemişim.karbonhidrat hiç yemiyorum.şimdilik böyle.akşam 18 den sonra bir şey yemiyorum.zamanla oturur herhalde.3 gün oldu bitireli.kilo aynı yerde.

Buradayım:) ben de bu gün Karatay gibi devam ediyorum.Pek yiyemiyorum.Yumurtadan çok soğudum.Birkaç güne yemeye başlarım herhalde.peynir ve yoğurt özlemişim.karbonhidrat hiç yemiyorum.şimdilik böyle.akşam 18 den sonra bir şey yemiyorum.zamanla oturur herhalde.3 gün oldu bitireli.kilo aynı yerde.
Kiloları koruyoruz... Yazın şıkır şıkır yazlıkları giyiniyoruz... Elbiselerimi çok özledim :))

Evet bende

sonrasında karatayla 2 hafta sonraki kilo durumunu benimle paylaşabilir misin? Ben de şimdi uyguluyorum ya, sonrasında biraz fazla yesek bile kilo alacak mıyız endişesi içindeyim.

spor yapıyor musun?

X