- 10 Nisan 2017
- 502
- 413
- 41
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.861
Benimdeeee..spor nasil yapicaksin senEvet doğru kimse 93 kilo olduğumu bilmiyor)herkes 83 84 gösterdiğimi söylüyor.inşallah asıl hedefim 70 ilk etapta 80 leri devirmem lazım..13 yapıp 1 hafta ara verip tekrar başlasam zararlımı olur acaba??mayıs sonuna kadar ciddi Zayıflamam lazım ((
lesli yapıyorum zaten günlük 45 dk yürüyüş düşünüyorum..Sen neler yapıyorsunBenimdeeee..spor nasil yapicaksin sen
Evime yakin yerde park var.. yuruyus vede kondisyon aletlerinden yaparim..spor salonuna yazilirim ama hep karisik..bayanlara ozel bi salon yok.Evde
lesli yapıyorum zaten günlük 45 dk yürüyüş düşünüyorum..Sen neler yapıyorsun
birbirimizi destekleyerek motive olalım arkadaşlar.ben cumartesi tartılcağım tekrar..haftasonu kaçamak yapmaktan çok korkuyorum çünkü çok geziyorum.
sen kendini buralara mı attın :) hadi bozmadan güzel güzel devam et, bana kötü örnek olma
Ooo ne güzel buralar şenlenmiş.Hepinize kolay gelsin.Başlamak en zoru.Bol suyunuzu,yeşil çayınızı ihmal etmeyin.Eminim güzel sonuçlar alacaksınız.Buraya yazmak çok motive edici oluyor.Listede çok fazla değişiklik yapmamaya çalışın.Spor bu diyetle birlikte çok abartılmamalı bence.
Sanırım salamın alternatifi yok cnm.1 dilim zaten at ağzına gitsinKızlar ben salam yemiyorum. Yarın onun yerine ne yiyebilirim. Bir fikriniz var mı