- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.881
Herkese günaydın
Başlangıç 10 nisan=94
11 nisan=92.9:)
Kızlar çok iyi gitmiş. Tebriklergünaydın kızlar; ben de ilk günü bitirdim.. sabah kahveye şeker yerine hindistan cevizi yağı koydum sadece..
10 nisan; 85,0
11 nisan; 83,4
bu değerlerde buralarda kalsın, takip edeyim..
Başlangıç ; 55.4
1.gün: 54.7
Az olmuş biraz ama olsun
Benim karnım grulduyor resmen açlıktan
Sizde durumlar nasıl kizlar
Bende kahvemi içtim. 4 fındık yedim.şeker yerinecanım senin kilon az ama aramızda 30 kilo var :) az deme, gözünü seveyim..
halsizlik bende de var ve daha çok var yemek yememe.. hayırlısı artık.. halsizlik olmasa kilo vermeyiz herhalde değil mi?
Ben hindi füme yemiştim.Kızlar ben salam yemiyorum. Yarın onun yerine ne yiyebilirim. Bir fikriniz var mı
Buradayım:) ben de bu gün Karatay gibi devam ediyorum.Pek yiyemiyorum.Yumurtadan çok soğudum.Birkaç güne yemeye başlarım herhalde.peynir ve yoğurt özlemişim.karbonhidrat hiç yemiyorum.şimdilik böyle.akşam 18 den sonra bir şey yemiyorum.zamanla oturur herhalde.3 gün oldu bitireli.kilo aynı yerde.Evet bende
Başlangıç : 76,0 Kg
Bitiş : 71,6 Kg.
Dün bitti :)) 5. gün 1 tökezledim. Safra kesem yok benim midem error verdi o gün. Ama kaçamak yaptım diye bozmayıp 6. günden devam ettim...
Karatay mantığı ile devam etme kararı aldım. Kahvaltı bana bir çok geldi inanılmaz. 1 yumurtayı ve zeytinleri yemedim.
2 ceviz içi peynir salatalık ve bol maydanoz yedim... 1 kayısı kurusu... Şu saat oldu hala tıka basa doluyum.
dozkan cığım neredesin ? Kemerimi bir delik geri aldım
Kiloları koruyoruz... Yazın şıkır şıkır yazlıkları giyiniyoruz... Elbiselerimi çok özledim :))Buradayım:) ben de bu gün Karatay gibi devam ediyorum.Pek yiyemiyorum.Yumurtadan çok soğudum.Birkaç güne yemeye başlarım herhalde.peynir ve yoğurt özlemişim.karbonhidrat hiç yemiyorum.şimdilik böyle.akşam 18 den sonra bir şey yemiyorum.zamanla oturur herhalde.3 gün oldu bitireli.kilo aynı yerde.
Öğleyin sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum. Salam yiyemem
Biftek yerine başka ne yiyebiliriz acaba
Evet bende
Başlangıç : 76,0 Kg
Bitiş : 71,6 Kg.
Dün bitti :)) 5. gün 1 tökezledim. Safra kesem yok benim midem error verdi o gün. Ama kaçamak yaptım diye bozmayıp 6. günden devam ettim...
Karatay mantığı ile devam etme kararı aldım. Kahvaltı bana bir çok geldi inanılmaz. 1 yumurtayı ve zeytinleri yemedim.
2 ceviz içi peynir salatalık ve bol maydanoz yedim... 1 kayısı kurusu... Şu saat oldu hala tıka basa doluyum.
dozkan cığım neredesin ? Kemerimi bir delik geri aldım
Buradayım:) ben de bu gün Karatay gibi devam ediyorum.Pek yiyemiyorum.Yumurtadan çok soğudum.Birkaç güne yemeye başlarım herhalde.peynir ve yoğurt özlemişim.karbonhidrat hiç yemiyorum.şimdilik böyle.akşam 18 den sonra bir şey yemiyorum.zamanla oturur herhalde.3 gün oldu bitireli.kilo aynı yerde.
Henüz spor yok.yarım saat kadar yürüyüşspor yapıyor musun?
Elbet de paylaşırım. :))sonrasında karatayla 2 hafta sonraki kilo durumunu benimle paylaşabilir misin? Ben de şimdi uyguluyorum ya, sonrasında biraz fazla yesek bile kilo alacak mıyız endişesi içindeyim.
Evet kesinlikle... Ben İsveç ile kendime yüklenmedim spor veya yürüyüş anlamında. Ama en azından yürüyüşlerime başlamak istiyorum...İncelme giden kilodan daha çok oluyor bence.Dış görünüş baya farkediyor.
Ben 1 su bardağı yeşil mercimeği haşlayıp kıvırcık salatanın içine koydum az yağ ve limonla çok lezzetli oldu.dünde bu şekilde yedimÖğleyin sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum. Salam yiyemem
Biftek yerine başka ne yiyebiliriz acaba