- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.921
Bu diyeti 13 gün uygulayıp 10 kilo ve üstü veren var mı arkadaşlar? Ya da 7-8-9 civarı? Ve daha sonrasında geri almak çok mu kolay? Biraz aydınlatabilir misiniz?
nefertityy 4. Gündesin, şuana kadar kaç kilo gitti acaba? Görünüş olarak bi değişiklik farkettin mi?
Çok sevindim bunu duyduğuma :)benim 2,8kilo gibi birşey gitti. karnım düzleşti sanki.. :)
Çok sevindim bunu duyduğuma :)
Ben 4. Gündeyim.halsizliği bırak artık açlığı bile hissetmiyorum:)) ben normal içtiğim suya 1 limon sıkıyorum.2 litrelik sürahide.gün içinde 1 yeşil çay extra 1 kahve daha içiyorum .limonlu su iyi geldi bana.ayakta tutuyor beni4. gündekiler, halsizliğiniz nasıl? 8. gün ve sonrasında olanlar var mı aramızda? onların halsizlik durumu nasıl acaba?
Bende akşam üstü ekstra bir kahve içiyorum. suya da limon ekliyorum senin gibi.halsizlik yok çok şükür. Ne tuhaftır ki aclikta yok nerdeyse.şimdilik düşündüğümden daha iyi geçiyorBen 4. Gündeyim.halsizliği bırak artık açlığı bile hissetmiyorum:)) ben normal içtiğim suya 1 limon sıkıyorum.2 litrelik sürahide.gün içinde 1 yeşil çay extra 1 kahve daha içiyorum .limonlu su iyi geldi bana.ayakta tutuyor beni
4. gündekiler, halsizliğiniz nasıl? 8. gün ve sonrasında olanlar var mı aramızda? onların halsizlik durumu nasıl acaba?
4. gün zor tabi; ama ben halsizlik hissetmedim. Bugün 5. günüm, daha halsizim açıkçası.
Bugün 5. günümü tamamladım. Tereyağlı mezgiti bayılarak yedim. Buharda pişirdiğim mezgitin üzerine tereyağı sürdüm. Limon hiç sevmem, o yüzden balığa da koymadım.
Diyeti 6 gün yapıp ara verip Mayıs başında tekrar yapacağım. Malesef 7. günümde çalışmam gerekti ve sadece öğle yemeği ile asla yapamam. 7. gün ketojenik diyete devam. 2 hafta ketojenik, 1 gün ara, 6 gün isveç diyeti döngüsü yapmaya karar verdim. Ctesi sabahı tartılınca mutlaka yazarım.
hadi ya ben de sabah baya halsiz başladım. öğlen ki somonu 4 gözle bekler durumdayım..
aa değişik mantıklı.. ketojenik için bir diyet listen var mı? benim de kendi diyetimle bu isveç diyetini karıştırarak gitmeyi planlıyorum 13 gün sonunda..
yani kahvaltılarda kahve içmeye gün aşırı devam edip, kahvaltı yaptığım günler karbonhidrat almadan devam ediyorum diyorum..
verdiğim kiloları almak istemiyorum çünkü..
Kızlar ben balık yemiyorum. Onun yerine ne yiyebiliriz
Birde bu diyete 7.günde bir gün ara verip normal beslensek. Sonra kaldığımız yerden devam etsek nasıl olur acaba. Vücudu şaşırtmak için.
MasaAllah .iyi gitmişGünaydın,
6 günü tamamladım ve 52.6 kg olmuşum. Yani toplamda 2.4 kg vermiş oldum.
Şimdi ketojenik ile bir iki hafta devam edip 2 Mayısta tekrar buradayım.