Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada dün benim birinci günümdü ama akşam çıkan sürpriz bi yemek dolayısıyla bozmak zorunda kaldım o yüzden bugün en baştan başladım. 71.6 çıktım sabah tartıldığımda. Yani başlangıç kilom 71.6 bakalım yarın ne çıkacak. Gün gün yazacağım. Bol su ve yeşil çay tüketmeye çalışıyorum. Umarım sonuna kadar dayanabilirim

Çok sevindim bunu duyduğuma :)

nasıl biteceğini çok merak ediyorum.. bence bundan sonra çok gitmez gibi, yani sürekli bir olumsuzluk düşünce hakim bana.. ama gittikçe de ne seviniyorum anlatamam.. sabahları erken kalkıyorum, yataktan çıkma sebebim bu tartılma işi.. kafaya taktım galiba..
neyse işte yaşayıp göreceğiz :)

4. gündekiler, halsizliğiniz nasıl? 8. gün ve sonrasında olanlar var mı aramızda? onların halsizlik durumu nasıl acaba?
Ben 4. Gündeyim.halsizliği bırak artık açlığı bile hissetmiyorum:)) ben normal içtiğim suya 1 limon sıkıyorum.2 litrelik sürahide.gün içinde 1 yeşil çay extra 1 kahve daha içiyorum .limonlu su iyi geldi bana.ayakta tutuyor beni

Bende akşam üstü ekstra bir kahve içiyorum. suya da limon ekliyorum senin gibi.halsizlik yok çok şükür. Ne tuhaftır ki aclikta yok nerdeyse.şimdilik düşündüğümden daha iyi geçiyor

Bugün 5. günümü tamamladım. Tereyağlı mezgiti bayılarak yedim. Buharda pişirdiğim mezgitin üzerine tereyağı sürdüm. Limon hiç sevmem, o yüzden balığa da koymadım.
Diyeti 6 gün yapıp ara verip Mayıs başında tekrar yapacağım. Malesef 7. günümde çalışmam gerekti ve sadece öğle yemeği ile asla yapamam. 7. gün ketojenik diyete devam. 2 hafta ketojenik, 1 gün ara, 6 gün isveç diyeti döngüsü yapmaya karar verdim. Ctesi sabahı tartılınca mutlaka yazarım.

4. gün zor tabi; ama ben halsizlik hissetmedim. Bugün 5. günüm, daha halsizim açıkçası.

hadi ya ben de sabah baya halsiz başladım. öğlen ki somonu 4 gözle bekler durumdayım..

aa değişik mantıklı.. ketojenik için bir diyet listen var mı? benim de kendi diyetimle bu isveç diyetini karıştırarak gitmeyi planlıyorum 13 gün sonunda..

yani kahvaltılarda kahve içmeye gün aşırı devam edip, kahvaltı yaptığım günler karbonhidrat almadan devam ediyorum diyorum..
verdiğim kiloları almak istemiyorum çünkü..

Kızlar ben balık yemiyorum. Onun yerine ne yiyebiliriz
Birde bu diyete 7.günde bir gün ara verip normal beslensek. Sonra kaldığımız yerden devam etsek nasıl olur acaba. Vücudu şaşırtmak için.

Merhaba,

Ketojenik için bir diyet listem yok. Makroları belirlediğim oranda tutmaya çalışıyorum. Protein:21% Yağ:65% Karb:14%
Onun dışında unlu ve/veya şekerli mamuller tüketmiyorum. Evde yaptığım protobiyotik yoğurt ve kefiri mutlaka tüketmeye çalışıyorum. Çok tatlı krizine girersem, 1 muz ile kurabiye yapıp 2-3 günde anca yiyorum. Bolca hindistan cevizi, avokado, karb oranı düşük kuruyemiş ve diğer sağlıklı yağları tüketiyorum. Günlük toplam kalori olarak da 1200-1300 kalorinin üzerine çıkmamaya çalışıyorum. Ben ufak tefek biriyim, eğer daha uzun boylu ve kiloluysanız bence kalori miktarı artırabilir. Mümkün olduğunca ara tüketmemeye çalışıyorum.

Aslında taş devri - ketojenik arası bir diyet oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…