Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Benimde bugun 6. Günüm
Sabah tartıda sabit çıktım
53.3 kiloyum.başlangıç 55.4 kilo
Giden ;2.1 kilo

Birkaç olumsuzluktan sonra, dün başlayabildim diyete arkadaşlar. Bugün 2. günün sabahındayım. Dün sabah tuvaletten sonra ve hiçbi şey aģzıma sürmeden tartıldım. Su bile. 72.2 çıkmıştım. Bugün yine aynı şartlar altında tartıldım 70.5 çıktım. Bu diyeti daha önce denediğimde 3 gün dayanabilmiştim ve o zaman da daha ilk günden yine böyle hızlı kilo vermiştim. Herhalde ödem falan gitti diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?

Tekrardan merhabalar. Bugün 3. Günümdeyim.
1. günün sabahı: 72.2
2. günün sabahı: 70.5
3. günün sabahı: 69.9

Ya ben dün et yerine mercimek yedim ve az yedim baya. Bi de öğlen salam diyordu onu da yemedim. Galiba yemem gerekenleri eksik yiyince daha az kilo gidiyor olması gerekenden. Çünkü diyeti önceki yapışımda biraz daha çok kilo vermiştim ikinci gün. Neyse kararlıyım, devam ediyorum. Umarım 62-63e inebilirim

günaydın arkadaşlar, bende 8. günümdeyim ama galiba alıştım, ancak haftasonu cumadan bu yana sadece 800gr verebildim, neden yavaşladı anlamıyorum. biraz spor yaptım diye mi acaba?

halbukisi benim cumaya kadar 8 kilo vermem lazım umarım yapabilirim..

moralimi bozmamaya çalışıyorum.

Kızlar merhaba ben de bu diyeti yapıyorum ancak orijinal listesi bu değil. 1 dilim salam 2 dilim portakalın suyu diye bir şey yok gerçek diyet listesinde. Diyetin asıl adı copenhagen diet isterseniz internette bu şekilde aratın ve ona göre gidin. Sizin yaptığınız şekli biraz komik oluyor.

ben zaten ikisine de bakıyorum..

Gercek diyet listesi arkadaslar 1.ve 8.gunler yine ayni 2.ve 9.gunler=sadece ogle 1 dilim salamin yerine 250 gr jambon var 3.ve 10.gunler=ogle 1 tabak marul var..aksamda haslanmis kereviz var 4.ve 11.gunler=ogle peynir yerine 200 ml taze sıkılmıs meyve suyu var..ve 1 tabak yogurt..aksamda 250 gr meyve..1 Hasl yumurta ve havuc var 5.ve 12.gun=yine ayni 6.7.ve 13.gun=yine ayni

ben bi kaç sene önce yaptım başım döndü bayılmak üzereydim bıraktım. çok çabukta geri aldım düzgün bir diyet spor planına başlamak en iyisi ama insan üşeniyor işte arada dönüp dönüp başlasammı diye bakıyorum

Günaydın kızlar, iyi sabahlar.. benim diyetin 9. günü ama artık 100gr gibi veriyorum.. neden bu kadar az gidiyor.. bileniniz var mı?

selamlar bugün benim 11. günüm ve sadece 3.5-4 kilo verdim diyete tam uydum hiç kaçamak yapmadım. son günlerde kilo verir miyiz yoksa böyle biter mi bu diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…